Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (11-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (11-02-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα αναστατώσει τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, θα σας ωθήσει σε καινούργιες ∈ρωτικές αναζητήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, καλό θα είναι να αποφύγετε τις επιπολαιότητες, σας θυμίζω πως το οτιδήποτε έχει και τις ανάλογες συνέπειες ή επιπτώσεις. Εσείς που έχετε πολύ καιρό να ∈ρωτευτείτε, δεν αποκλείεται σήμερα να εμφανιστεί δίπλα σας πρόσωπο που θα έχετε σκοπό να ρισκάρετε μαζί του, να τα παίξετε όλα για όλα.

Ταύρος

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα αποκαλυφθεί η ∈ρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα εσείς οι ίδιοι θα θελήσετε να δώσετε καινούργια και διαφορετική τροπή στις υποθέσεις σας. τώρα θα εναντιωθείτε στην ∈ρωτική σας στασιμότητα, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα είστε έτοιμοι να περάσετε συνουσιαστικές προσεγγίσεις, η εκδηλωτική σας στάση θα σας κάνει προσιτούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Μια πρόσκληση που θα λάβετε από πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, θα σας ανοίξει προοπτική σταθερής ∈ρωτικής σχέσης.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, ετοιμαστείτε για έντονες δραστηριότητες, ζωτικότητα και πολύ ενέργεια. Η μέρα σας θα έχει δυνατές εξελίξεις απρόοπτες συναντήσεις και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Για τους ∈ρωτικά μόνους ανοιχτή θα είναι η προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα θελήσετε να προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό. Σήμερα δεν θα ανεχτείτε καταστάσεις που σας προκαλούν ανία, εσείς που είστε πολύ καιρό σε σταθερή σχέση προσοχή στις απότομες ή παρορμητικές αντιδράσεις.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, σήμερα θα είστε επιεικείς με τον εαυτό σας όχι όμως και με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Θα έχετε την τάση να θέλετε να τα φορτώσετε όλα στο ταίρι σας, εύκολα θα δικαιολογήσετε τα δικά σας τα λάθη, δύσκολα θα συγχωρήσετε τις επιπολαιότητες τις άλλης πλευράς. Η σημερινή μέρα θα σας κάνει ανοιχτούς και θετικούς στις νέες ∈ρωτικές προκλήσεις, θα γνωριστείτε με πρόσωπο που από την αρχή θα έχετε την καλή διάθεση να το αφήσετε να εισχωρήσει στην ∈ρωτική σας ζωή.

Λέων

Αγαπητοί μου, σήμερα αν θελήσετε να εντυπωσιάσετε θα τα καταφέρετε, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με δυνατό ∈ρωτισμό και ακαταμάχητη γοητεία, δεν θα αφήσετε κανένα συμβάν να περάσει ανεκμετάλλευτο. Θα υπάρξουν απρόοπτες ∈ρωτικές προκλήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, ωστόσο μην αγνοήσετε την ύπαρξη του ατόμου που βρίσκεται ήδη στην ∈ρωτική σας ζωή. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα διπλά ∈ρωτικά ραντεβού, θα υπάρξει κίνδυνος να αποκαλυφθούν οι κινήσεις σας.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε αόριστες ανασφάλειες να σας ρίξουν σε αδράνεια, σήμερα θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα και ολοκαίνουργιες ευκαιρίες, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από αποτυχημένες σχέσεις, τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να κάνετε το απαιτούμενο βήμα. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα ∈ρωτικά σας δεδομένα, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα στη ζωή σας. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα ευχάριστο και ανατρεπτικό ∈ρωτικό γεγονός!

Ζυγός

Φίλοι μου, συνάντηση θα έχετε με ένα συγκεκριμένο άτομο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, δεν αποκλείεται να υπάρξει το ενδεχόμενο εντόνου συναισθηματικού διλήμματος. Αυτό το πρόσωπο θα σας δώσει το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την ∈ρωτική σας ζωή, αισιοδοξία θα φέρει στο σκεπτικό σας, τώρα θα είστε σε θέση να περάσετε σε καινούργια σχέδια. Σας προτρέπω να δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση που θα λάβετε, εσείς που είστε άνευ σχέσης τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι.

Σκορπιός

Φίλοι μου, κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, οι κινήσεις σας θα είναι σπασμωδικές, οι σκέψεις και οι πράξεις σας θα είναι ανέμελες, αόριστες, δεν θα στοχεύουν στο δημιουργικό αποτέλεσμα. Η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για ∈ρωτικές περιπέτειες, εμφάνιση εντυπωσιακού προσώπου θα ανεβάσει για τα καλά την ∈ρωτική σας διάθεση. Θα υπάρξει δυνατή απρόβλεπτη έκπληξη που θα σας ωθήσει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα θα αναζητήσετε ∈ρωτική αναζωογόνηση και ανανέωση, θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, και διάθεση για έντονη δράση. Σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, θα λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα ενθουσιαστεί από την άμεση προσέγγιση σας. Εσείς οι δεσμευμένοι, το νου σας στα παραστρατήματα, καμιά φορά οι διπλοί ∈ρωτικοί στόχοι φέρνουν διπλές απογοητεύσεις.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η αλλαγή στο κλίμα της ∈ρωτικής σας ζωής. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, καλό θα είναι να αποφύγετε την απάθεια ή την αδιαφορία, η στάση σας θα έχει άμεσο αντίχτυπο στην συμπεριφορά του συντρόφου σας. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι, θα λάβετε προτάσεις που κάποια από αυτές θα έχει ξεκάθαρα ∈ρωτικό σκοπό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με προοπτική την έναρξη ∈ρωτικής σχέσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου, κάπως άστατη ίσως και ελαφρώς μπερδεμένη θα είναι η ∈ρωτική σας στάση, εσείς που είστε μέσα σε σταθερή σχέση προσοχή στα καβγαδάκια, μην αδιαφορήσετε για τα παράπονα που θα σας εκφράσει το ταίρι σας. Σήμερα θα αναζητήσετε ∈ρωτικές ανατροπές απ’ αυτές που μπορούν να αναποδογυρίσουν τα ανιαρά δεδομένα. Ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, τολμηρή η διάθεσή σας, ο έντονος ∈ρωτισμός σας θα προσελκύσει κοντά σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ιχθύς

Φίλοι μου, οι ∈ρωτικές σας συνομιλίες δεν θα πάνε ιδιαιτέρως καλά, ενδέχεται η αντίληψη σας να μην έχει ορθολογική κρίση δεν απόκειται να υπάρξουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και το ∈ρωτικό σας ταίρι. Η σημερινή όψη θα σας φέρει γεγονότα που θα απαιτούν ετοιμότητα και δυναμική δράση, εσείς που θέλετε να αποκτήσετε καινούργιο πρόσωπο στην ζωή σας καλό θα είναι να περάσετε σε πράξεις και μην μείνετε μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Απρόοπτο γεγονός θα συμβάλει στο να υπάρξει μια δυνατή ∈ρωτική ανατροπή.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα