Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-01-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-01-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, απρόοπτες ∈ρωτικές εκπλήξεις θα αναστατώσουν την καρδιά σας απόψε. Έρχεται ∈ρωτική συνάντηση που θα ξυπνήσει σβησμένα αισθήματα, θα νιώσετε έλξη και ενθουσιασμό. Σήμερα προμηνύεται συναισθηματικό άνοιγμα με πρόσωπο από το παρελθόν σας, ανοίγει και πάλι ∈ρωτική υπόθεση που την θεωρούσατε ξεχασμένη. Σε περίπτωση που πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε, σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξει προοπτική απογοήτευσης, αυτή την φορά η επανένωση σας θα στηριχτεί σε καινούργιες βάσεις.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να ανοίξετε συζητήσεις για θέματα που στο παρελθόν τα είχατε αφήσει στη μέση. Με λίγα λόγια τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα και να περάσετε σε πιο βαθιές εξομολογήσεις. Η συνάντηση σας με αγαπημένο σας ∈ρωτικό πρόσωπο θα φέρει θερμή κατάληξη, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ‘ρθείτε σε επαφή με πρόσωπο, που στο παρελθόν δεν είχατε προλάβει να ολοκληρώσετε τη σχέση σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, σήμερα εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε συζητήσεις γύρω από παρελθοντικά θέματα νιώθοντας την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να τερματίσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στην μέση. Προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης, και αυτή την φορά, θα υπάρξουν κάπως πιο ξεκαθαρισμένοι όροι ή επιθυμίες. Για εσάς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ισορροπία της σχέσης σας.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, θα υπάρξουν καινούργιες ∈ρωτικές ευκαιρίες, είτε με παλιά είτε με καινούργια πρόσωπα, που θα αλλάξουν τους στόχους και τις βλέψεις σας. Θα νιώσετε έτοιμοι να προβείτε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις αναζητώντας οριστικές λύσεις και μόνιμα αποτελέσματα. Τώρα θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη την ∈ρωτική σας σχέση, διαλύονται αρνητικές καχυποψίες. Πρόταση που θα λάβετε σε προσωπική συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι αν θα την δεχτείτε ή όχι.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, θερμές αναμνήσεις θα ζεστάνουν το κλίμα στην καρδιά σας, ξεχασμένα αισθήματα θα αναζωπυρωθούν. Σήμερα ανοίγετε δρόμος επανένωσης, μια παρελθοντική σας σχέση ή γνωριμία θα έρθει για να γίνει παροντική αγάπη, σας συμβουλεύω να κρατήσετε θερμή στάση. Επειδή το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα είναι αμοιβαίο και επειδή οι χαρακτήρες σας θα είναι πλέον πολύ πιο ώριμοι, γι αυτό σε περίπτωση που αποφασίσετε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα, αυτή την φορά το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό ίσως και δεσμευτικό.

Παρθένος

Φίλοι μου, αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα  θα είναι τα στοιχεία σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε ανοιχτές ∈ρωτικές υποθέσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα τυχαία συμβάντα, ένα ∈ρωτικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να  επανέλθει στην ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσετε για πολλά. Ίσως να προκύψει έντονο συναισθηματικό δίλλημα, ενδέχεται να μπερδευτεί το παρόν με το παρελθόν σας, σας δίνω την συμβουλή να μην πάρετε βιαστικές ή παρορμητικές αποφάσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας φέρει γεγονότα θερμά, ευχάριστα, ίσως και ανατρεπτικά. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις, να ξέρετε πως θα λυθούν κι αν αναμένετε έκβαση μιας συγκεκριμένης ∈ρωτικής υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Θα βγείτε από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο ή δίλλημα, κλείνει με επιτυχία ζήτημα που εδώ και πολύ καιρό απασχολεί την καρδιά σας. Σε περίπτωση που είστε μόνοι ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει δυνατότητα θέρμης κατάληξης.

Σκορπιός

Φίλοι μου, απρόοπτη και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα σας βγάλει από την στασιμότητα και την ανία. Θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές, θα σημειωθούν όμορφες ∈ρωτικές εκπλήξεις που θα αναζωπυρώσουν παγωμένα αισθήματα. Η συνομιλία σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει νέα πνοή στην καρδιά σας, τώρα θα δημιουργηθεί λόγος να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Καταφθάνει συνάντηση που θα σας θυμίσει δυνατά παλιά αισθήματα, δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική επανασύνδεση.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, νέες ∈ρωτικές ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σας, θα είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ τα χέρια, γεγονός που θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης, γοητευτικής παρουσίας, θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει την ∈ρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας.  Θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε σε τολμηρές και αποφασιστικές προσεγγίσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Σήμερα θα γίνει το πρώτο βήμα που ως κατάληξη θα έχει τον σταθερό δεσμό.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, εσωτερική δύναμη, μαχητικότητα και ∈ρωτισμός, θα δώσουν νέα ώθηση τόσο στην σκέψη σας όσο και στην δράση σας. Στα ∈ρωτικά σας ζητήματα, καινούργια ή παλιά, θα κινηθείτε με τρόπο αποφασιστικό, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε καινούργια ενδεχόμενα. Πρόσωπο που κινείτε σε κοινό χώρο με εσάς ενδέχεται να σας αποκαλύψει κρυμμένο ενδιαφέρον. Όσοι από εσάς τολμήσετε να πλησιάσετε πρώην ταίρι σας, θα καταλήξετε σε αρχή επανασύνδεσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου, η ∈ρωτική σας διάθεση θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κι αν αποφασίσετε θα κινηθεί σε αίσια και τυχερή πορεία. Διαλύεται εμπόδιο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιστρέψει στην ∈ρωτική σας ζωή. Κρατήστε ανοιχτή την καρδιά σας, αξιοποιήστε τα καινούργια δεδομένα, αν κάνετε τον κόπο και μπείτε σε διαδικασία επανασύνδεσης, να ξέρετε πως αυτή την φορά οι συνθήκες και οι προοπτικές θα οδηγήσουν σε δεσμευτική κατάληξη.

Ιχθύς

Φίλοι μου, συναισθηματικές αλλαγές θα σας φέρει η σημερινή μέρα, ανοίγονται νέα και διαφορετικά ενδεχόμενα. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν, που όχι μόνο θα σας θυμίσει τα παλιά, αλλά θα ανοίξει και προοπτική για ολοκαίνουργια πορεία. Μέσα στη σχέση σας θα υπάρξουν συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα καταλήξουν σε συναισθηματική ισορροπία. Για όσους από εσάς είστε μόνοι, τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο-έκπληξη!

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα