Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (03-01-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε νέες ∈ρωτικές διεκδικήσεις, επιτυχία θα βρείτε στις προσεγγίσεις σας, έρχονται θερμά ∈ρωτικά γεγονότα. Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι στο ∈ρωτικό ταίρι που προσφάτως χώρισαν οι ∈ρωτικοί σας δρόμοι. Θα φερθείτε με κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα που ως τώρα ήταν κρυμμένα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, εμπιστευτείτε τα θερμά λόγια που θα ακούσετε.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα ∈ρωτικά σας σχέδια.  Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι, με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις ∈ρωτικές σας βλέψεις, εσείς οι απογοητευμένοι θα καταφέρετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας, ενδεχομένως να γίνει κάπως ανατρεπτική η συμπεριφορά σας. Η ανάγκη σας για ∈ρωτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες πράξεις, δεν αποκλείεται να κατευθυνθείτε σε κάπως πιο απελευθερωμένες αναζητήσεις. Η επιθυμία σας να ακολουθήσετε έναν πιο ξέγνοιαστο ∈ρωτικό τρόπο ζωής, θα φέρει έντονη συναισθηματική και ∈ρωτική ένωση με το πρόσωπο της καρδιάς σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να κλείσετε ανοιχτά θέματα και να περάσετε σε βαθιές εξομολογήσεις προκειμένου να δώσετε ώθηση σε στάσιμες ∈ρωτικές καταστάσεις. Η συνάντηση σας με πρόσωπο ∈ρωτικό θα φέρει θερμή κατάληξη, για εσάς τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης. Σήμερα τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα για μια καινούργια αρχή με δυνατές μελλοντικές διαστάσεις. Περάστε σε δυναμικές πράξεις, κινηθείτε με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, αεράτη και δυναμική θα είναι η διάθεση σας και επειδή θα έχετε ανάγκη για αλλαγές γι’ αυτό θα καλοδεχτείτε το πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργια γνωριμία στην ζωή σας. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, η νέα γνωριμία που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα σας, περνάτε σε περίοδο μεγάλων, σοβαρών, και οριστικών αλλαγών. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν αποτελέσματα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου, από σήμερα καταφθάνει άνοιγμα σταθερού δεσμού. Θα ανανεώσει την καρδιά σας η απόφαση ενός συγκεκριμένου προσώπου να βγει επιτέλους από το καβούκι του και να σας φανερώσει με απόλυτη ειλικρίνεια αυτά που νιώθει και σκέπτεται για εσάς. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να κάνετε το βήμα της νέας ∈ρωτικής αρχής, το αποτέλεσμα όχι μόνο δε θα σας απογοητεύσει, αλλά θα σας οδηγήσει βήμα βήμα σε δεσμευτική κατάληξη.

Ζυγός

Φίλοι μου, ενθουσιασμός και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις ∈ρωτικές σας επαφές. Θα βρείτε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πίκραναν, θετικοί θα είστε στο να δεχτείτε νέα πρόσωπα στην ζωή σας, τώρα θα έχετε την ψυχική διάθεση να κάνετε μια ολοκαίνουργια ∈ρωτική αρχή. Σε φιλική παρέα θα σας συστήσουν πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα φανερώσει την συμπάθεια και την έλξη του για εσάς.

Σκορπιός

Φίλοι μου, έντονη θα είναι η διάθεση σας να ανατρέψετε τα αρνητικά δεδομένα της ∈ρωτικής σας καθημερινότητας γι’ αυτό θα αλλάξετε τακτική. Έρχεται επανασύνδεση για τους χωρισμένους και μια νέα ευκαιρία γι’ όσους αναζητάτε καινούργιο πρόσωπο στην ∈ρωτική σας ζωή. Με θερμές συνομιλίες θα ξεκινήσετε την κουβέντα σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, τα γεγονότα θα τρέξουν με μεγάλη ταχύτητα καταφθάνει ένωση έντονης ∈ρωτικής έλξης.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να τα δείτε όλα από τη θετική τους πλευρά, γι αυτό θα ανταμειφθείτε αναλόγως. Θα προκύψουν συναντήσεις και συνομιλίες με πολύ όμορφη κατάληξη, η θερμή σας διάθεση θα σας κάνει προσιτούς και ελκυστικούς. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα δείξετε θα προσελκύσει κοντά σας νέα πρόσωπα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας ∈ρωτικής γνωριμίας. Έρχονται απρόοπτες συναντήσεις, αναζωογονείται η διάθεση σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, σήμερα ευνοϊκά γεγονότα θα δημιουργήσουν ∈ρωτικό κλίμα στη σχέση σας, τυχόν τσακωμοί λαμβάνουν τέλος, συμφιλιώνεστε με το ταίρι σας. Στους ∈ρωτικά μόνους δίνω τη συμβουλή σήμερα να επιμεληθείτε ιδιαιτέρως την εμφάνιση σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά πρόσωπο ικανό να ιντριγκάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, αρπάξτε την ευκαιρία και δε θα χάσετε!

Υδροχόος

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα, θα σας κάνει ∈ρωτικούς, τολμηρούς, και ουσιαστικούς, σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε ελκυστικοί στα μάτια του προσώπου που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση περνάτε σε περίοδο έντονης ∈ρωτικής έλξης, υποχωρούν τάσεις ανώριμου εγωισμού, τώρα θα βρείτε την συναισθηματική σας ισορροπία. Για κάποιους από εσάς θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, στο χέρι σας θα είναι οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα.

Ιχθύς

Φίλοι μου, καταφθάνει συναισθηματικό άνοιγμα, τα γεγονότα σας φέρνουν χαρά και αισιοδοξία. Ξανά ανοίγει παλιά ∈ρωτική υπόθεση, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση, τώρα τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Κινηθείτε δυναμικά χωρίς δισταγμούς και επιφυλάξεις, έρχονται εξελίξεις ελπιδοφόρες και ενθαρρυντικές.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα