Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, θα χαλαρώσετε, δε θα κουράσετε την σκέψη σας ή τη σχέση σας με προβληματισμούς. Οι κινήσεις σας θα είναι πρακτικές, λύση θα δώσετε σε αιωρούμενα ζητήματα, επιθυμία σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία. Η απόφαση σας να αφήσετε ελεύθερο τον αισθησιακό ∈ρωτισμό σας θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες ενέργειες και προσεγγίσεις που θα έχουν θερμά αποτελέσματα. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι κάντε κίνηση επανασύνδεσης, θα σας βγει σε καλό.

Ταύρος

Φίλοι μου, θερμοί και τρυφεροί θα είστε με το ∈ρωτικό σας ταίρι, μεταξύ σας θα υπάρξει ηρεμία και συναισθηματική ασφάλεια. Σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε τη σχέση σας σε δέσμευση, τώρα οι προτάσεις σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα έχετε στάση προσιτή και οικεία, ∈ρωτισμό θα εκπέμπει η αύρα σας και το παρουσιαστικό σας. Θα συνομιλείτε με πρόσωπο που οι κοινές σας επιθυμίες είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν πορεία σταθερής ∈ρωτικής σχέσης.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, θερμές εξομολογήσεις και αυθόρμητες εκδηλώσεις θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ∈ρωτικών σας υποθέσεων, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Για εσάς που προσφάτως χωρίσατε, μέσα από έναν ιδιαιτέρως συναισθηματικό διάλογο θα υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης. Ο θερμός τρόπος που θα επιλέξετε στην επικοινωνία σας θα λύσει παρεξηγήσεις, βγαίνετε από αδιέξοδες καταστάσεις. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, θα υπάρξει καινούργια γνωριμία, με ευγενική και θερμή συμπεριφορά θα σας πλησιάσει πρόσωπο ταιριαστό στις ∈ρωτικές σας προτιμήσεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου, νωχελική θα είναι η στάση σας, σταθερά θα είναι τα αισθήματα σας, η πολλή ηρεμία ενδεχομένως σας ρίξει σε αδράνεια. Σε προσωπικό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με πρώην ταίρι σας, η συνάντηση σας θα πάρει ∈ρωτική έκταση. Για εσάς τους ∈ρωτευμένους ανοίγεται δρόμος σταθερής ∈ρωτικής πορείας, το πρόσωπο που έχετε στο στόχαστρο σας θα ανταποκριθεί στα θερμά σας αισθήματα.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, η σημερινή μέρα σας φέρνει απρόοπτες ∈ρωτικές εξελίξεις που θα αλλάξουν την παραπέρα ∈ρωτική σας πορεία. Έρχεται ∈ρωτική συνάντηση που θα ξυπνήσει σβησμένα αισθήματα, θα νιώσετε έλξη και ενθουσιασμό. Σήμερα προμηνύεται συναισθηματικό άνοιγμα με πρόσωπο από το παρελθόν σας, θα αποδειχτεί πως μεταξύ σας ποτέ δεν υπήρξε απόρριψη. Σε περίπτωση που πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε, σας φανερώνω πως δε θα υπάρξει προοπτική απογοήτευσης, αυτή τη φορά η επανένωση σας θα στηριχτεί σε καινούργιες βάσεις, σταθερές και δεσμευτικές.

Παρθένος

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Ένα πολύ ευχάριστο τηλεφώνημα και ένα βραδινό ραντεβού θα φέρουν κατάληξη ∈ρωτικής ένωσης, ξεδιαλύνονται παρεξηγημένες αιτίες με πρόσωπο που προσφάτως τσακωθήκατε. Αλλάζουν οι απόψεις και οι εντυπώσεις σας, εξηγήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα αναθερμάνουν την καρδιά σας. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό ταχτοποιείται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια για δεσμεύσεις. Τώρα θα είστε έτοιμοι να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου, ειρηνικοί και αγαπημένοι θα είστε με το ταίρι σας, μεταξύ σας θα υπάρξει συνεννόηση και αρμονική συνύπαρξη. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ∈ρωτική σας ζωή, ένα συγκεκριμένο ραντεβού θα αλλάξει κλίμα στην καρδιά σας μετατρέποντας την απογοήτευση σε σταθερή αισιοδοξία. Για τους χωρισμένους σήμερα θα δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα σας δώσουν τα κατάλληλα ανοίγματα για να μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες ή αρνητικές καταστάσεις.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, στην επικοινωνία σας θα εμφανιστείτε προσιτοί και ειρηνικοί, συγκαταβατική και συμβιβαστική θα είναι η στάση σας, δε θα έχετε τη διάθεση να τεντώσετε το σκοινί. Σήμερα θα καταφέρετε, με δική σας προτεινομένη λύση, να ταχτοποιήσετε οριστικά επίμαχο ∈ρωτικό σας ζήτημα. Ένα γεγονός θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο παρελθόν, πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στην καρδιά και στην σκέψης σας. Έρχεται επανασύνδεση με σοβαρές δεσμευτικές υποσχέσεις.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, σήμερα θα απομακρυνθείτε απ πρόσωπα και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Θα νιώσετε πως είναι αναγκαίο να ξεφύγετε από ασφυκτικές συνθήκες, θα θελήσετε οι επαφές σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, να είναι χαλαρές, ∈ρωτικές και όχι πιεστικές. Ένα συγκεκριμένο άτιμο θα περάσει σε εξομολογήσεις, η αμοιβαία έλξη που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα αλλάξει τα δεδομένα, έρχονται ξαφνικές ∈ρωτικές ανατροπές θερμής κατάληξης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί γύρω από δεσμευτικά θέματα, τα γεγονότα και τα αισθήματα σας θα σας ωθήσουν στο να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά και να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν. Σήμερα θα εκδηλώσετε τον ∈ρωτισμό σας, εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι περάσετε σε προσεγγίσεις, την εμφάνιση του θα κάνει ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Υδροχόος

Φίλοι μου, ισορροπημένη και δεκτική θα είναι η καρδιά σας, θα περάσετε σε θερμές προτάσεις και άμεσες ∈ρωτικές εκδηλώσεις. Σήμερα θα νιώσετε την απόλυτη ∈ρωτική ένωση και την ασφάλεια της αγάπης. Σε περίπτωση που είστε σε απόσταση, καταλαγιάζει ο θυμός, το πρώην ταίρι σας θα κάνει την κίνηση να μιλήσει ή να συναντηθεί μαζί σας. Θερμές και ∈ρωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι εκδηλωθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, αυτή η γνωριμία θα καταλήξει σε δεσμό.

Ιχθύς

Φίλοι μου, η σημερινή όψη σας φέρνει συναισθηματικό άνοιγμα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλάζει στάση απέναντι σας. Κατόπιν ενός τυχαίου συμβάντος θα περάσει σε εξομολογήσεις, οι επαφές σας από εδώ και πέρα θα πάρουν ∈ρωτική μορφή. Με λίγα λόγια προμηνύεται έναρξη σταθερής ∈ρωτικής σχέσης με άτομο που το γνωρίζετε πολύ καλά. Αυθόρμητες εκδηλώσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα δημιουργήσουν κλίμα ιδιαιτέρως αισθησιακό, ετοιμαστείτε για θερμές στιγμές έντονης έλξης!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα