Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, ενδεχομένως να νιώσετε καταπιεσμένοι  μέσα στη σχέση σας, θα περάσετε σε δηλώσεις, θα θέσετε όρους. Ίσως να εμπλακείτε σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σας, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε τους τόνους ήρεμους. Για εσάς τους ελεύθερους ή χωρισμένους, έρχεται αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από ξαφνική ∈ρωτική ανατροπή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις, αλλάζουν οι απόψεις και οι εντυπώσεις.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Στην ψυχολογία σας δε θα υπάρξει σταθερότητα, θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε γι αυτό φανείτε δεκτικοί σε κοινωνικές παρέες και συναναστροφές. Τα λόγια ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξουν το κλίμα στην καρδιά σας. Σε φιλική συνάντηση θα υπάρξουν ευχάριστες ∈ρωτικές συγκυρίες που αν τις αξιοποιήσετε θα καταλήξετε σε προσωπικό ραντεβού.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, στην επικοινωνία με το ταίρι σας θα υπάρξουν εντάσεις, ωστόσο η κατάληξη των συζητήσεων σας θα είναι ανάλογη με τις προθέσεις σας, συνεπώς αν θέλετε συνεννόηση τότε περιορίστε πείσματα και αρνητισμούς. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις δώστε χρόνο στα γεγονότα, σε λίγο θα κάνουν την εμφάνιση τους αποκαλυπτικές πληροφορίες. Αν είστε ∈ρωτικά μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο, στην πορεία οι επαφές σας θα έχουν θετική εξέλιξη.

Καρκίνος

Φίλοι μου, ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στην καρδιά και στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις, προσοχή να μην σας ταλαιπωρήσουν άτοπες αμφισβητήσεις. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας διακατέχει,  το νου σας να μην παγιδευτείτε σε αμφιβολίες και ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για απότομες ∈ρωτικές αλλαγές, για την ώρα προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες συνθήκες.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας φέρει ένα είδος συναισθηματικής ∈ρωτικής αστάθειας, προσοχή στις εξαρτήσεις, στις καχυποψίες και στις εμμονές. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις και ανυπόστατες θεωρίες. Σε περίπτωση που εμφανίσετε τάσεις φυγής, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, στο ταίρι σας προσπαθήστε να γίνετε επεξηγηματικοί, μην φοβηθείτε να ανοίξετε την καρδιά σας.

Παρθένος

Φίλοι μου, τα γεγονότα θα απαιτούν από εσάς ψυχραιμία και εγκράτεια, με το ταίρι σας καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί. Ένα ∈ρωτικό σας ζήτημα με πρόσωπο από το παρελθόν ενδέχεται να πάρει τέτοιου είδους έκταση, που μάλλον θα σας βρει απροετοίμαστους. Την απρόοπτη εμφάνιση του θα κάνει παλιός ∈ρωτας φέρνοντας συναισθηματικές ανατροπές στην καρδιά σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου, εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί οι ∈ρωτικές σας υποθέσεις σας θα περάσουν από επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν τις επαφές με το ταίρι σας, δε θα λείψουν οι εξάρσεις ίσως και οι καχυποψίες. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που ∈ρωτικά δε θα σας αφήσει αδιάφορους, ωστόσο καλό θα είναι να μην κινηθείτε με ανυπομονησία, αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

Σκορπιός

Φίλοι μου, προσοχή στις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, μη μπερδέψετε το ∈ρωτικό σας ταίρι γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να εισπράξετε τελικά αρνητική και αδιάφορη στάση. Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες στην ∈ρωτική σας επικοινωνία που θα απορρέουν κυρίως από την αδυναμία σας να ισορροπήσετε τα αισθήματα σας. Για τους ελεύθερους και μόνους, απρόσμενη συνάντηση θα φέρει αναστατώσεις στη καρδιά σας, διλλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, αμφισβητήσεις και καχύποπτες σκέψεις θα σκοτεινιάσουν την καρδιά σας. Σας δίνω τη συμβουλή να μην εμπλακείτε σε σοβαρές κουβέντες, τρενάρετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις με το ∈ρωτικό σας ταίρι, αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη συμπεριφορά. Για τους ∈ρωτικά μόνους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, κρατήστε στάση προσιτή και θετική.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια αμφισβητήσεις και ζήλειες, προσοχή στις σκηνές που θα δημιουργήσετε στο ∈ρωτικό σας ταίρι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να αισθανθείτε πως μέσα στη σχέση σας υπάρχουν κενά που δε μπορούν να καλυφτούν. Σήμερα καλό θα είναι να μην δώστε έκταση στους προβληματισμούς σας, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, στο επόμενο στάδιο τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα.

Υδροχόος

Φίλοι μου, η σημερινή αστρολογική όψη, ενδέχεται να σας δημιουργήσουν τάσεις εμμονής, προσκολλημένη θα είναι η σκέψη σας στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων. Σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την καχυποψία, την ανασφάλεια ή την απαισιοδοξία, να σας ωθήσουν σε αρνητικές αποφάσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα αναζητήσετε συναισθηματική διέξοδο, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει.

Ιχθύς

Φίλοι μου, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να επιβεβαιώσετε κατά πόσο αληθινά και βάσιμα είναι τα αισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Μπαίνετε σε διαδικασία αναζήτησης και επαλήθευσης, ωστόσο προσοχή στον εμμονικό τρόπο σκέψης. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να επιστρέψετε σε πρόσωπο από τα παλιά, σιγουρευτείτε πως λίγο αργότερα δε θα το μετανιώσετε.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα