Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (2-6-2019)

Κριός

Advertisements
 Φίλες μου Κριοί, ξαφνικό γεγονός θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία, για εσάς που είστε ήδη σε σχέση ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δεσμευτικής πρότασης. Κάποιοι απ’ εσάς ίσως πάρετε την απόφαση να περάσετε σε επισημοποιήσεις, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας. Για τους μοναχικούς θα εμφανιστεί πρόσωπο που αν δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, τότε θα ανοιχτεί σταθερή πορεία μακροχρόνιας εξέλιξης, πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε αποφασιστικά.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εδραίωση σχέσεων, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε σε ξεκίνημα επαφών και συναντήσεων με καινούργιο πρόσωπο, να ξέρετε πως η κατάληξη σας θα είναι δεσμός και μάλιστα σταθερός. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες. Το ταίρι που διατηρείτε δίπλα σας θα σας εκδηλώσει πιστή αγάπη και εμπιστοσύνη, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε αναλόγως.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, τακτική, οργάνωση και στόχευση θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σας, έρχεται δέσμευση και συναισθηματική ισορροπία. Οι  συναντήσεις σας και οι συνομιλίες σας θα πορευτούν με σοβαρότητα και απόλυτη σταθερότητα χωρίς αμφισβητήσεις και έλλειψη εμπιστοσύνης. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας  βοηθήσουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ίσως να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για επισημοποιήσεις. Προετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές συζητήσεις με εξομολογήσεις και απρόσμενες αποκαλύψεις.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, μια τολμηρή σας εξομολόγηση ή πρόταση θα σας οδηγήσει σε σταθερό και μακροχρόνιο δεσμό. Κάντε το βήμα να περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός, δεν θα υπάρξουν αρνητικά ενδεχόμενα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και επανένωσης, γι’ αυτό αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, θα είναι σωστή η επιλογή σας να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, σήμερα θα θελήσετε να διεκδικήσετε και να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η τακτική σας θα είναι μεθοδική, οι πράξεις σας συνετές και ώριμες. Συναισθηματική ικανοποίηση θα λάβετε κατόπιν προσωπικής συζήτησης με συγκεκριμένο άτομο που τον τελευταίο καιρό υπήρχαν σκαμπανεβάσματα μεταξύ σας. Για εσάς τους ελεύθερους και από καιρό μόνους θα υπάρξει απρόοπτη πρόκληση που θα διαφοροποιήσει το μέλλον σας, τα βήματα σας θα είναι σταθερά και βάσιμα.

Παρθένος

Advertisements

Φίλες μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια τον ρεαλισμό σας, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε μια πολύ συγκρατημένη στάση, αποφεύγοντας παράτολμες συναισθηματικές πράξεις και παρορμητικές ενέργειες. Έντονο ενδιαφέρον θα δείξετε σε πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει με την επιθυμία να γίνει σταθερή σχέση μεταξύ σας. Αξιοποιήστε τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν, ανταποκριθείτε με θερμότητα στις εξομολογήσεις που θα ακούσετε, ανοίγεται πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, θα δείτε την προσωπική σας ζωή με πιο σοβαρό μάτι, ένα τυχαίο συμβάν θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας και να αναθεωρήσετε σχετικά με την μελλοντική πορεία που θέλετε να έχετε. Για εσάς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση, θα σας συστήσουν πρόσωπο που θα σας ανοίξει την προοπτική σταθερού δεσμού. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε δυναμικά και ώριμα, οι αποφάσεις σας θα είναι σωστές.

Σκορπιός

Αγαπητές μου Σκορπιοί, εσείς που είστε σε δεσμό, σοβαρές συζητήσεις θα ανοίξετε με το ταίρι σας, θα γίνουν κουβέντες σχετικά με την μελλοντική σας πορεία, αυτά που θα ακούσετε θα σας ικανοποιήσουν. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε διάθεση τολμηρή και αποκαλυπτική, θα το προσεγγίσετε το γοητευτικό πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερwτευτείτε. Για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναντήσεις, κάτι ευχάριστο θα σας περιμένει σε ανυποψίαστο χρόνο και χώρο.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βάλετε σκέψεις και στόχους σε τάξη. Οι ενδοσκοπήσεις σας θα σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις, τώρα θα αλλάξετε γνώμη και κάποια πράγματα και τακτική συμπεριφοράς για κάποια άλλα. Τόσο για εσάς που είστε ήδη σε σχέση, όσο και για εσάς τους ελεύθερους ή μοναχικούς, η τύχη θα είναι με το μέρος σας,  θα υπάρξουν συμβάντα που θα ανοίξουν νέο και διαφορετικό ορίζοντα στην προσωπική σας ζωή. Σας συμβουλεύω σήμερα να μην απορρίψετε καμία απ τις προστάσεις που θα λάβετε.

Αιγόκερως

Advertisements

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, δυναμισμό και υπευθυνότητα θα έχουν οι πράξεις σας, σοβαρές και δεσμευτικές θα είναι οι βλέψεις σας. Η ωριμότητα σας θα φέρει ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οι προτάσεις σας θα είναι πολύ καλά σκεπτόμενες και θα στοχεύουν στη μελλοντική εξέλιξη. Σήμερα δεν θα υπάρξει καμία δυσάρεστη αναστάτωση, απεναντίας μάλιστα θα λυθούν εμπόδια, ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο απ τα παλιά.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση στόχων, κλείνουν υπέρ σας συζητήσεις, στις κουβέντες σας θα ειπωθούν υποσχέσεις που θα τηρηθούν. Επιτυχία θα έχει το ραντεβού σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα υπάρξουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις έντονων αισθημάτων. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας, μην άφησε την ευκαιρία να φύγει ανεκμετάλλευτη, προμηνύεται έναρξη σταθερού δεσμού.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, περνάτε σε στάδιο που από μόνοι σας θα έχετε την ανάγκη να παραγκωνίσετε τις ονειροπολήσεις σας και να διεισδύσετε αποφασιστικά στην ρεαλιστική όψη των συναισθηματικών σας υποθέσεων. Θα αφήσετε τις ανασφάλειες, θα περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις, κατάληξη θα είναι η επιτυχία και όχι η απογοήτευση. Διεκδικήστε με αυτοπεποίθηση τις επιθυμίες σας και δεν θα χάσετε, η προσγειωμένη αποφασιστικότητα που θα σας διακατέχει θα φέρει δίπλα σας πρόσωπο που διεκδικείτε την προσοχή του εδώ και πολύ καιρό.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα