Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (11-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, θα προσπαθήσετε να τραβήξετε την προσοχή του αντίθετου φύλου, θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική σας εικόνα. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, ενδιαφέρον θα δείξτε στις νέες γνωριμίες, θα προσελκύσετε κοντά σας γοητευτικό άτομο πολλά υποσχόμενο. Εσείς οι ίδιοι θα δώσετε άνοιγμα να περάσει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας στοχεύοντας στον σταθερό δεσμό. Προσοχή στα παρορμητικά λόγια ίσως να φέρουν εντάσεις, εσείς που είστε σε σχέση αποφύγετε τα καβγαδάκια.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, σε πράξεις εντυπωσιασμού θα προβείτε σήμερα. Εσείς που είστε σε δεσμό, σήμερα δε θα ανεχτείτε περιορισμούς. Ευνοϊκά ανοίγματα θα υπάρξουν για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο. Απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, θα βρεθείτε σε ευχάριστες παρέες, ένα καινούργιο άτομο θα σας αλλάξει ∈ρωτική κατεύθυνση. Ευχάριστα λόγια θα ανοίξουν πορεία νέας ∈ρωτικής σχέσης, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, σήμερα θα θελήσετε να ξεχωρίσετε, οι ∈ρωτικές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Στόχος σας θα είναι να κερδίζετε την προσοχή και το ενδιαφέρον κάποιων συγκεκριμένων προσώπων, ωστόσο προσοχή να μην πέσετε σε υπερβολές, μην υιοθετήσετε στυλ ή τρόπο έκφρασης που δε σας ταιριάζει. Ερwτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να βρεθείτε στο επίκεντρο ενός συγκεκριμένου προσώπου που θα σας δώσει άνοιγμα για σταθερή ∈ρωτική σχέση.

Καρκίνος

Φίλοι μου, χαλαρή θα είναι η στάση σας, δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από φοβίες ή ανασφάλειες. Σε συγκεκριμένο θέμα συζήτησης ενδεχομένως να υπάρξουν αντιστάσεις και αντιρρήσεις από το ταίρι σας, ωστόσο αν παραμείνετε σταθερά στις απόψεις σας, τότε η επιμονή σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι, πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε ενδιαφέρον στο γοητευτικό πρόσωπο που θα σας φλερτάρει.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να υπερισχύσετε και να εντυπωσιάσετε, ωστόσο προσοχή να μην φανείτε υπεροπτικοί, αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση ή αυτοεκτίμηση. Σήμερα θα υπάρξει γεγονός νέας γνωριμίας, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού ατόμου. Σε περίπτωση που ήδη βρίσκεστε σε σχέση καλό θα είναι να μην είναι διφορούμενη η στάση σας. Σας δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε στα γεγονότα με ειλικρίνεια και με ξεκαθαρισμένες βλέψεις.

Παρθένος

Φίλοι μου, η στάση σας θα είναι απελευθερωμένη και ∈ρωτική, θα χειριστείτε με σωστό τρόπο τη γοητεία σας γι αυτό θα δημιουργηθούν ανοίγματα για νέες γνωριμίες. Προσοχή στα αιχμηρά και καυστικά λόγια, οριοθετήστε τάσεις υπεροψίας. Σε περίπτωση που σας πλησιάσει ∈ρωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, καλό θα είναι να μην δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε πως εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να τις τηρήσετε, αποφύγετε τις επιπόλαιες ενέργειες.

Ζυγός

Φίλοι μου, ανέμελο θα είναι το σκεπτικό σας και πολύ θερμή η στάση σας. Στόχος σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή του αντιθέτου φύλου και όντως θα καταφέρετε να γίνετε ελκυστικοί με εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Έντονη θερμότητα θα φέρει στην καρδιά σας μια συνάντηση που θα καταφέρει να αλλάξει όχι μόνο τη μέρα σας, αλλά και την από εδώ και πέρα καθημερινότητα σας. Ένα πρόσωπο θα σας εξομολογηθεί τα ∈ρωτικά αισθήματα που τρέφει για εσάς.

Σκορπιός

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας, θα τονωθεί η ανάγκη σας για κυριαρχία και κατάκτηση, δε θα υπάρξει στην σκέψη σας ενδεχόμενο υποχώρησης ή συμβιβασμού. Δώστε προσοχή στην κατεύθυνση που θέλετε να οδηγήσετε τον δεσμό σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, σε ενδεχόμενο κόντρας με το ταίρι σας, δε θα πρέπει να τεντωθεί το σκοινί. Έρχονται τυχερές συμπτώσεις, είναι πολύ πιθανό να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, σήμερα θα νιώσετε έντονη αυτοπεποίθηση, η δυναμικότητα σας θα σας πείσει πως τίποτα δεν μπορεί να σας πτοήσει ή να σας εμποδίσει, ωστόσο τα λόγια σας ίσως να δημιουργήσουν προβλήματα. Καλό θα είναι να αποφύγετε υπερβολές, αλαζονείες και πιέσεις, προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Ζωηρές και τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, συνειδητά θα υποκύψετε στις καινούργιες ∈ρωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, η μέρα θα σας οδηγήσει σε πράξεις αυτοπροβολής. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, η εμφάνιση σας θα είναι εντυπωσιακή, η στάση σας θα αποπνέει αυτοπεποίθηση, σας προτρέπω να περάσετε ανεπιφύλακτα σε δυναμικές προσεγγίσεις. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε. Αλλαγές θα υπάρξουν στην ∈ρωτική σας καθημερινότητα, θα τις προκαλέσει η θέληση σας να απαλλαγείτε οριστικά από ό,τι σας δημιουργεί στασιμότητα.

Υδροχόος

Φίλοι μου, τολμηρή, ∈ρωτική και θερμή, θα είναι η στάση σας, με δικές σας ενέργειες τερματίζετε κουραστικές ∈ρωτικές υποθέσεις, παράλληλα η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου σας ανοίγει δίοδο νέας ∈ρωτικής σχέσης. Σε απρόσμενη τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε πρόσωπο που θα σας δει με θερμό ∈ρωτικό μάτι. Έρχονται απρόσμενες ∈ρωτικές εξελίξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει αμοιβαίος ∈ρωτας και μάλιστα μεγάλης διάρκειας.

Ιχθύς

Φίλοι μου, η μέρα σας φέρνει προκλήσεις και ρομαντικές ∈ρωτικές στιγμές. Την ανεβασμένη σας λίμπιντο θα έρθει να συμπληρώσει η πολύ θερμή συμπεριφορά ενός προσώπου, που θα έχει σκοπό να κλέψει την καρδιά σας. Η αποκαλυπτική στάση που θα κρατήσετε σε πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στην σκέψη και στην καρδιά σας, θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ένωσης ανοίγοντας προοπτική σοβαρού δεσμού. Μην περιορίσετε τον ρομαντισμό που θα σας διακατέχει, θα υπάρξουν έντονες ∈ρωτικές στιγμές!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα