Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, εξουσιαστική θα είναι η διάθεση σας, ο τρόπος σας απέναντι στο ∈ρωτικό σας ταίρι ίσως να είναι κάπως απαιτητικός, ωστόσο θα καταφέρετε κατόπιν συζητήσεων να λύσετε επίμαχα ζητήματα. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, μετά χαράς θα δεχτείτε προτάσεις για εξόδους, σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Η θερμή συνομιλία που θα ανοίξετε θα καταλήξει σε πρόταση για ραντεβού.

Ταύρος

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ταράξει για λίγο τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος ∈ρωτικής σύγχυσης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας απαισιοδοξίες ή λοξοδρομήσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μείνετε μακριά από υποσχέσεις γιατί δε θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Η μέρα θα φέρει επικοινωνιακά ανοίγματα με καινούργια πρόσωπα. Καταφθάνει γνωριμία που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, θα νιώσετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από ασφυκτικές ∈ρωτικές καταστάσεις, η σκέψη σας και τα αισθήματα σας ενδεχομένως να βρίσκονται σε σύγχυση. Εσείς που είστε πολλά χρόνια στην ίδια σχέση σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα αιχμηρά λόγια, προσπαθήστε να διατηρήσετε με το ταίρι σας μια σχετική ισορροπία. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι, θα βρείτε τα σωστά λόγια για να πλησιάσετε ένα καινούργιο πρόσωπο.

Καρκίνος

Φίλοι μου, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας, απ την μια θα θέλετε να αναλύσετε κάποιες καταστάσεις, από την άλλη στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από ασφυκτικές υποθέσεις, έστω κι αν γνωρίζετε πως αυτές οφείλονται για τη στασιμότητα σας. Για όσους από εσάς νιώθετε κάπως βαριά την ψυχολογία σας, να ξέρετε πως κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να αλλάξετε την ατμόσφαιρα. Κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας παρασύρει ∈ρωτικά!

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να φέρετε κάποιες αλλαγές μέσα στη σχέση σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις συναισθηματικής εξέγερσης. Σήμερα θα έχετε ανάγκη για ελευθερία, θα θελήσετε να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις, τα λόγια σας καλό θα είναι να μην προκαλέσουν συγκρούσεις ή εκνευρισμούς. Για κάποιους από εσάς απρόοπτη συνάντηση με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι θα πάρει διαστάσεις που οι εξελίξεις θα σας βάλουν σε σκέψεις.

Παρθένος

Φίλοι μου, σήμερα θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τι αισθάνεστε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά και προς τα πού βαδίζει η σχέση σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει δυσκολίες στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας, ενδεχομένως να μην καταφέρετε τελικά να ξεκαθαρίσετε κάποιες σκοτεινές μεταξύ σας καταστάσεις. Έντονος θα είναι ο ∈ρωτισμός σας, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις, ωστόσο οι βλέψεις σας ίσως να είναι κάπως μπερδεμένες.

Ζυγός

Φίλοι μου, προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, στην προσπάθεια σας να εξουσιάσετε ίσως να πέσετε σε πιεστικές ή σπασμωδικές ενέργειες. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, καλό θα είναι να μην απαιτήσετε τελεσίδικα αποτελέσματα. Εσείς που επιθυμείτε νέα γνωριμία, δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Σκορπιός

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κυριαρχήσετε μέσα στη σχέση σας, αποφασισμένα θα προσπαθήσετε να οδηγήσετε τα γεγονότα και τις καταστάσεις εκεί που εσείς επιθυμείτε. Το ισχυρό σας πείσμα δε θα σας αφήσει να υποκύψετε σε υποχωρήσεις, ωστόσο προσοχή να μην ξυπνήσετε την αντιδραστικότητα του ∈ρωτικού σας συντρόφου. Το καθετί θέλει τον τρόπο του και τον χρόνο του, αποφύγετε πιεστικές ή εγωιστικές ενέργειες.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, συναισθηματικές εντάσεις και ∈ρωτικές συγκρούσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία της σχέσης σας, εστιάστε στον ∈ρωτισμό και την ασφάλεια που σας προσφέρει το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την κάθετη ή αυστηρή στάση. Εσείς που είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολή στον τρόπο που θα φλερτάρετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, απότομες θα είναι οι αντιδράσεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας ακραίες καταστάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τους ∈ρωτικούς σας στόχους. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και τι νιώθετε, για να μην υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες πράξεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου, αστάθεια θα υπάρξει στο συναισθηματικό σας κόσμο, δεν αποκλείεται να ενεργήσετε με πράξεις βιαστικές ή επιπόλαιες. Σήμερα η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, τα αισθήματα σας κάπως συγκεχυμένα, ωστόσο θα έχετε τη διάθεση να εκφραστείτε και να εκδηλωθείτε ∈ρωτικά. Η εμφάνιση ενός γοητευτικού προσώπου θα φέρει μεγάλη αναστάτωση τόσο στη σκέψη σας όσο και στην καρδιά σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου, ποικιλία θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε και ∈ρωτισμό και εκνευρισμό, και πάθος και ζήλεια. Κάπως μπερδεμένα θα είναι τα αισθήματα σας, ενδέχεται να βγει στην επιφάνεια η εξουσιαστική πλευρά του χαρακτήρα σας, αποφύγετε τις πεισματικές ενέργειες. Σε περίπτωση που εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν, σας συμβουλεύω να μην καμουφλάρετε τις προθέσεις σας, δείξτε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε και θέλετε.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα