Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (09-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, ανατρεπτική θα είναι η ∈ρωτική σας συμπεριφορά, η παρορμητικότητα σας σε συνδυασμό με την έντονη ζωτικότητα που θα νιώσετε, δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε αποφάσεις ριζοσπαστικές. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας και θα δείτε πως οι εξελίξεις θα δημιουργήσουν καινούργιες προοπτικές στη ζωή σας. Η γνωριμία σας με ελκυστικό πρόσωπο θα πάρει γρήγορα ∈ρωτικές διαστάσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά και ∈ρωτικά, τώρα θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να διεκδικήσετε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, τολμηροί και αποκαλυπτικοί, θα περάσετε σε προτάσεις επανασύνδεσης, ζητήστε ραντεβού, σας διαβεβαιώνω πως θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Όσοι από εσάς έχετε ανάγκη για νέες γνωριμίες τότε δεχτείτε τις απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Σε τυχαία συνάντηση ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας δώσει άνοιγμα ∈ρωτικής προσέγγισης.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από βαρετές ή ανούσιες ∈ρωτικές καταστάσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Κινηθείτε αυθόρμητα, σε περίπτωση που προτείνετε ∈ρωτικό ραντεβού σε συγκεκριμένο πρόσωπο, θα λάβετε θετική απάντηση. Ενισχυμένη θα είναι η θέληση σας για τελεσίδικα ∈ρωτικά ξεκαθαρίσματα, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με νέα ∈ρωτική αρχή.

Καρκίνος

Φίλοι μου, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα ανανεώσουν τις συνθήκες της ∈ρωτικής σας ζωής, σήμερα θα ακουστούν αυθόρμητες και θερμές εξομολογήσεις. Οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε, οι αποφασιστικές κινήσεις θα πιάσουν τόπο. Προσοχή να μην τσακωθείτε με το ταίρι σας θα υπάρξουν ζητήματα υπεροχής και κυριαρχίας. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, ναι μεν θα υπάρξει ένταση στις συζητήσεις με το ταίρι σας, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να ταχτοποιήσετε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις. Φανείτε εξωστρεφείς, φανερώστε τα αισθήματα σας, καταφθάνει άνοιγμα που θα δημιουργήσει νέες βάσεις στην ∈ρωτική σας ζωή. Η πρόταση που θα σας κάνουν για προσωπικό ραντεβού, θα κρύβει ευχάριστη κατάληξη, δεν αποκλείεται να αφορά επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας.

Παρθένος

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας, φέρνει συναντήσεις αισιόδοξες και ευχάριστες. Αναλυτική συζήτηση με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να δώσει ώθηση στην εξέλιξη σας ανοίγοντας νέο ορίζοντα στο κοινό σας μέλλον. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα είστε εκδηλωτικοί στην επικοινωνία σας, οι θερμές ∈ρωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που ως αποτέλεσμα θα έχουν να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Αλλάζετε σελίδα, διαγράφετε τα παλιά, ανοίγονται νέα ενδεχόμενα.

Ζυγός

Φίλοι μου, ευχάριστα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας. Εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το κλίμα θερμό και η τύχη με το μέρος σας. Ερwική πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας ισορροπημένη και σταθερή πορεία. Θα νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε ελεύθερο τον ∈ρωτισμό σας, αν το κάνετε σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό.

Σκορπιός

Φίλοι μου, επιθυμία σας θα είναι η ριζική αλλαγή. Σήμερα θα διεισδύσετε στο βάθος της καρδιάς σας, θα συνειδητοποιήσετε σφάλματα και αποτυχίες, παίρνετε την απόφαση να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε την κατάληξη που δόθηκε στην ∈ρωτική σας ζωή θα σας κάνει τολμηρούς, θα προβείτε σε δυναμικές πράξεις με αποτέλεσμα η μέρα σας να κλείσει με θερμό ραντεβού.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, βασική σας επιθυμία θα είναι να κινήσετε τα νήματα και να κλείσετε υπέρ σας ∈ρωτικές καταστάσεις που αφήσατε στη μέση. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις αγχωμένες κινήσεις, θα είναι λάθος αν δώσετε βιαστικές λύσεις, μην προβείτε σε υποσχέσεις που δύσκολα θα τις τηρήσετε. Εσείς οι μοναχικοί θα πάρετε την απόφαση να διαφοροποιήσετε το ανιαρό σας καταστεμένο, θα αναζητήσετε την καινούργια γνωριμία και θα την βρείτε. Σήμερα κάτι ουσιαστικό θα συμβεί στη ζωή σας, τα γεγονότα θα σας ανανεώσουν.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα αντιδραστική θα κάνει τη στάση σας, θα έχετε την τάση να θέλετε να εναντιωθείτε σε οτιδήποτε εμφανίζεται ως δεδομένο. Προσοχή στις κυκλοθυμικές εξάρσεις καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από το παρουσιαστικό ενός γοητευτικού προσώπου, θα εισβάλει στη σκέψη σας, θα σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σας. Εσείς που επιθυμείτε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα χειριστείτε τα γεγονότα με αμεσότητα.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη τυχόν αναστολές που μέχρι τώρα έφερναν αναβολές, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Σε συνάντηση σας με πρόσωπο ∈ρωτικό κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα, ανοίγεται προοπτική δεσμευτικής εξέλιξης. Για τους ∈ρωτικά μόνους, η ανάγκη σας για νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια άτομα, προμηνύεται νέα γνωριμία!

Ιχθύς

Αγαπητοί μου, απαλλάσσεστε από αναστολές, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, θα νιώσετε την ανάγκη να δράσετε άμεσα και εκδηλωτικά. Ένα ∈ρωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό θα καταφέρετε τελικά να το κερδίσετε, οι προσπάθειες σας θα κλείσουν με επιτυχία. Απρόσμενη ∈ρωτική έκπληξη θα αναστατώσει την καρδιά σας, αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές την ∈ρωτική σας έλξη, τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας ∈ρωτικής πορείας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα