Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-11-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, συναισθηματική ευαισθησία θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα πάρει την απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και ∈ρωτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκδηλωθεί. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι ετοιμαστείτε για γεγονός – έκπληξη, η εμφάνιση ενός καινούργιου και γοητευτικού ατόμου θα δώσει νέες διαστάσεις στην ∈ρωτική σας ζωή, τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Συνάντηση θα γίνει μεταξύ σας, θα περάσετε με δική σας πρωτοβουλία σε συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιηθείτε και να προκύψει επανασύνδεση. Λόγια καρδιάς θα σας βοηθήσουν να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν μεταξύ σας. Κινηθείτε απελευθερωμένα, δείξτε ξεκάθαρα αυτά που νιώθετε, το αποτέλεσμα θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

Δίδυμοι

Φίλοι μου, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό και δυνατό ∈ρωτισμό. Ένα πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του, θα θυμηθείτε παλιά ξεχασμένα ∈ρωτικά αισθήματα που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ∈ρωτική σας ζωή. Για τους ∈ρωτικά μόνους, ένας νέος ∈ρωτας θα χτυπήσει το καμπανάκι του, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι περαστικός, θα σας ανοίξει πορεία σταθερής σχέσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να γίνετε εκδηλωτικοί, εξωστρεφείς και ελκυστικοί. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε με απελευθερωμένο τρόπο τα αισθήματα σας, θα καταφέρετε να αξιοποιήστε τα ευχάριστα ∈ρωτικά συμβάντα που θα εμφανιστούν. Σήμερα ενδέχεται να υπάρξει άνοιγμα για ολοκαίνουργια ∈ρωτική σχέση, φανείτε θετικοί, θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, θα υπάρξει έντονος ∈ρωτισμός στις διαθέσεις σας, άμεσος, θερμός και οικείος θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας σας. Τολμηροί θα φανείτε στις ∈ρωτικές σας προσεγγίσεις, σήμερα δεν θα διστάσετε να πλησιάσετε το άτομο που θα τραβήξει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το άγνωστο πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια, σας συμβουλεύω να ανοίξετε δίοδο περεταίρω επαφών.

Παρθένος

Φίλοι μου, θα υπάρξει θερμό και ξαφνικό ∈ρωτικό ραντεβού που θα επαναφέρει στη ζωή σας συναισθηματική ισορροπία, θα ανοίξει την προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού. Μπαίνει σε τάξη και ασφάλεια η ∈ρωτική σας ζωή, σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε με ειλικρίνεια, καλό θα είναι να αφήσετε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές σκέψεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του, θα σας φανερώσει τα αισθήματα που τρέφει για εσάς.

Ζυγός

Φίλοι μου, η στάση σας θα είναι θερμή και αρκετά εκδηλωτική, σήμερα θα καταφέρει να σας πλησιάσει ∈ρωτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που απ καιρό βρίσκεστε στην καρδιά του. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα δείξτε στο ταίρι σας την αγάπη σας, έρχονται θερμές εξομολογήσεις. Επιθυμία σας θα είναι να περάσετε στην ουσία και στο βάθος των καταστάσεων, δεν αποκλείεται να ανοίξετε συζητήσεις περί δεσμευτική εξέλιξης.

Σκορπιός

Φίλοι μου, θα επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, θα αναζητήσετε ασφάλεια. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους θα υπάρξει τυχαίο γεγονός που θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα ολοκαίνουργο πρόσωπο. Οι επαφές σας θα πάρουν ∈ρωτική έκταση, ξεκινάτε νέα ∈ρωτική σχέση που δεν θα έχει αρνητική κατάληξη.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, ανεβασμένος θα είναι ο ∈ρωτισμός και η σ∈ξουαλικότητα σας, στις επαφές σας θα αναζητήσετε αισθησιασμό, απελευθέρωση, και αμοιβαία έλξη. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, θα έχει βάσεις συναισθηματικές και πολύ σοβαρές, ουσιαστικά θα σας ανοίξει ενδεχόμενο σταθερής σχέσης. Σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε άμεσες προτάσεις, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι θερμή και ιδιαιτέρως ενθαρρυντική.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε βάθος και ουσιαστική εξέλιξη στις ∈ρωτικές σας επαφές. Συναισθηματική συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, τώρα οι χαλαρές επαφές θα μετατραπούν σε σταθερή σχέση. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους καταφθάνουν απρόοπτα ∈ρωτικά συμβάντα που θα σας βγάλουν από την αδράνεια. Τυχερές συμπτώσεις και νέα ∈ρωτικά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καινούργια σχέση.

Υδροχόος

Φίλοι μου, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας κάνουν θερμούς, ελκυστικούς, ίσως και ελαφρώς ρομαντικούς. Προσιτή και θερμή θα είναι η στάση σας και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα τόσο για εσάς που επιθυμείτε επανασύνδεση όσο και για εσάς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία. Ξαφνική ∈ρωτική πρόταση που θα λάβετε θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας, έρχονται ευχάριστες ∈ρωτικές αναστατώσεις που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα, περνάτε σε νέο ∈ρωτικό κύκλο.

Ιχθείς

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θερμές και ρομαντικές θα κάνει τις διαθέσεις σας, η στάση σας θα αποπνέει ευαισθησία και συναίσθημα. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δημιουργική θα είναι η επικοινωνία σας με το ∈ρωτικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους θερμές ∈ρωτικές στιγμές έντονου πάθους, σήμερα θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που σίγουρα θα πιάσουν τόπο. Για τους χωρισμένους καταφθάνει συμβάν επανασύνδεσης!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα