Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-11-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να ανοιχτείτε ∈ρωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σας φανερώνω πως με το ταίρι σας θα καταφέρετε να λύσετε διαφορές και διαφωνίες καταλήγοντας σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του. Κινηθείτε συγκαταβατικά, μην αφήσετε παλιές ανασφάλειες ή απαισιόδοξες εικασίες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν αισιοδοξία, τόλμη, και συναισθηματική εξωστρέφεια. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε δίνοντας νέα πνοή στην ∈ρωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Φίλοι μου, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας φέρουν συναισθηματικά ανοίγματα που θα σας απαλλάξουν από στάσιμες ή ανικανοποίητες καταστάσεις. Θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου, κύριο μέλημα σας θα είναι οι ειλικρινείς εξηγήσεις, η ισορροπία και το οριστικό κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα ∈ρωτική σχέση στη ζωή σας τότε σας συμβουλεύω να φανείτε παρατηρητικοί στους χώρους που κινήστε, κάποιος θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου, αισιοδοξία ειλικρίνεια και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε έναν άλλο αέρα στην ζωή σας. Μια συνάντηση και μια συναισθηματική συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις, θα ανοίξετε τις καρδιές σας και θα προσχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, αν σκέπτεστε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά ή αν θέλετε επανασύνδεση με κάποιο πρώην ταίρι σας, σας συμβουλεύω να κινηθείτε θερμά και με ειλικρίνεια, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Προμηνύεται θερμή και ιδιαιτέρως ∈ρωτική μέρα, οι προσεγγίσεις σας θα πιάσουν τόπο. Αξιοποιήστε το διάχυτο ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο ∈ρωτικό, θα υπάρξουν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα τροπή στη ζωή σας.

Παρθένος

Φίλοι μου, επιτυχημένη κατάληξη θα έχουν οι συναντήσεις σας. Τυχαία συμβάντα θα σας ανοίξουν δρόμο για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες ∈ρωτικές γνωριμίες, οι επαφές σας, συναντήσεις ή συνομιλίες, θα έχουν αισιόδοξα αποτελέσματα. Αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και έντονη ∈ρωτική γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο παίρνει απόφαση να κινηθεί απελευθερωμένα, τώρα δεν θα καμουφλάρει πλέον τον κρυμμένο του ∈ρωτα για εσάς.

Ζυγός

Φίλοι μου, συναισθηματική ηρεμία θα υπάρξει στην καρδιά σας, προσιτή θα είναι η στάση σας, ∈ρωτικές οι διαθέσεις σας. Μια ξαφνική αντάμωση θα κλείσει τη μέρα σας με ένα πολύ θερμό και έντονο ∈ρωτικό γεγονός. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τη ζωή σας με καινούργιο ∈ρωτικό πρόσωπο. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και τον ένστικτο σας, σήμερα η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε αλήθειες, να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου, έντονο συναισθηματισμό θα νιώσετε, η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία θα περιορίσει τις αρνητικές αντιδράσεις. Θα προσεγγίσετε τα ζητήματα μέσα στη σχέση σας με διαλλακτικότητα και διάθεση για αρμονία. Η αποφασιστικότητα σας να διατηρήσετε την ψυχική σας γαλήνη θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις για εξόδους και συναναστροφές. Σήμερα θα ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε μόνο με θέματα που ευχαριστούν την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, θα έχετε τη διάθεση να αξιοποιήσετε με θερμό τρόπο την αγάπη και την συντροφικότητα που θα σας δείξει το ∈ρωτικό σας ταίρι, με αποτέλεσμα να υπάρξει συναισθηματική ισορροπία. Στις επαφές σας θα αναζητήσετε ηρεμία, ∈ρωτισμό, και οικειότητα, σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία στη ζωή σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε στην επιφάνεια τη ζεστή και ∈ρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε φιλική συνάντηση θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο-έκπληξη!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος στα αρνητικά και στα δυσάρεστα, σήμερα θα κινητοποιηθείτε με στόχο τα οριστικά αποτελέσματα και την νέα αρχή. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις βάθους, θα προκαλέσετε έντονο συναισθηματικό διάλογο, με κατάληξη ένα παλιό κεφάλαιο να κλείσει και ένα καινούργιο να ξεκινήσει. Όποια απόφαση πάρετε θα είστε σε θέση να την τηρήσετε, θα υπάρξει γεγονός που θα σας δώσει το έναυσμα να κυνηγήσετε και να κερδίσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου, σήμερα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα ανανεώσουν τις συνθήκες της ∈ρωτικής σας ζωής, θα γίνουν αυθόρμητες και θερμές εξομολογήσεις. Σήμερα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις αποφάσεις σας, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αποφασιστικές κινήσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς, ανοιχτή θα είναι η προοπτική σταθερής σχέσης.

Ιχθείς

Φίλοι μου, μια συνάντηση με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να σας βγάλει από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο, ανοίγοντας νέους ∈ρωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα είστε εκδηλωτικοί στην επικοινωνία σας, οι θερμές ∈ρωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που ως αποτέλεσμα θα έχουν να περάσετε καινούργιο πρόσωπο στην ∈ρωτική σας ζωή. Αλλάζετε σελίδα, διαγράφετε τα παλιά, ανοίγονται νέα ενδεχόμενα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα