Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-11-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, βάθος θα αποκτήσει ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα περάσετε από διαφόρων ειδών αισθήματα, θα αναζητήσετε πειστήρια, θα υπάρξουν αποκαλύψεις. Σήμερα θα εντοπίσετε κάποιες υποσυνείδητες φοβίες σας γι’ αυτό δεν αποκλείεται να προβείτε σε ουσιαστικές αλλαγές, ανατρεπτικός θα είναι ο τρόπος που θα κινηθείτε. Τυχαία συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει διαφορετική τροπή στις ερwτικές σας εξελίξεις. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση δείξτε ειλικρίνεια στις προθέσεις σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με συναισθηματισμό, ερωτισμό και έντονο ενθουσιασμό. Ίσως να κολλήσετε συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να βγάλετε επίμονη στάση ή καταπιεστική συμπεριφορά. Απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο ερwτικό ορίζοντα στη ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, καταφθάνει καινούργιο ερwτικό πρόσωπο. Νέες προοπτικές θα σας ανοίξει η εμφάνιση ατόμου που από τις πρώτες σας επαφές θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητά σας. Καταφθάνουν όμορφες ερwτικές εξελίξεις!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να εντοπίσετε τις ψυχικές υποσυνείδητες σας αδυναμίες και να αναθεωρήσετε σχετικά με την τακτική που πρέπει να εφαρμόσετε σε θέματα υπομονής ή διεκδίκησης. Καλό θα είναι να δώσετε μεγάλη προσοχή στις αλήθειες που θα σας αποκαλύψει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερwτικά, θα είναι μια καλή ευκαιρία να απαλλαγείτε από ψευδαισθήσεις. Προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα και καταστάσεις στηριζόμενοι στην ειλικρίνεια αποφύγετε υπεκφυγές και μισολόγα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις θα σας δώσουν το έναυσμα να εξερευνήσετε τον ψυχικό σας κόσμο, να αναζητήστε αλήθειες, να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες. Ο ρεαλισμός σας θα σας βοηθήσει να τερματίσετε απαισιόδοξες σκέψεις και πεσιμιστικές τάσεις, τώρα θα στηριχτείτε και θα αξιοποιήσετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Το πρόσωπο που έχετε ερwτικά στο πλάι σας θα περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα ανοίξουν νέο ορίζοντα στην ερwτική σας ζωή.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα περάσετε σε αναθεωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε στην άκρη ό,τι σας καταπιέζει ή ό,τι μπλοκάρει την ψυχολογία σας. Κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε τρόπο σκέψης και δράσης, θα είστε σε θέση να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις. Οι ερwτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε συναισθηματικές συζητήσεις, που θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης. Δεν αποκλείεται να μετανιώσετε για την απόμακρη και παγωμένη στάση που δείξατε σε ένα συγκεκριμένο ερwτικό πρόσωπο.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα έρχονται συνειδητοποιήσεις και αναθεωρήσεις, τώρα θα διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας, οι πράξεις σας θα είναι συνειδητές και αποφασιστικές. Θα νιώσετε ανάγκη να ανατρέψετε αρνητικές καταστάσεις, να ξεφύγετε από αισθήματα ηττοπάθειας ή καχυποψίας. Η επιλογή σας να αλλάξετε στάση ζωής, θα φέρει εντυπωσιακές αλλαγές που θα πλησιάσουν την πραγματοποίηση μιας μεγάλης σας επιθυμίας. Μην κάνετε το λάθος να φρενάρετε τον ενθουσιασμό που θα σας δημιουργήσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας δώσει το έναυσμα να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, να αναζητήσετε αιτίες που πηγάζουν από το υποσυνείδητο σας. Αυτή τη φορά θα έχετε τη δύναμη να διώξετε ότι σας πνιγεί ή σας καταπιέζει θα καταφέρετε να αναστυλώσετε την ψυχολογία σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα βγάλει στο φως αλήθειες που ουσιαστικά θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα. Καταφθάνει πρόσωπο με σοβαρές ερwτικές βλέψεις για εσάς, καλό θα είναι να ανταποκριθείτε με ειλικρίνεια.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να φέρετε αλλαγές σε οτιδήποτε δε σας αφήνει να εξελιχθείτε, θα σας ωθήσει στην αναζήτηση νέων τρόπων ή μεθόδων με στόχο την ερwτική σας εξέλιξη. Σε περίπτωση που βιώνετε μια αποτυχημένη ερwτική σχέση θα νιώσετε στενά τα όρια, ίσως να επιδιώξετε να αντικαταστήσετε το ταίρι σας. Συζητήσιμη και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, για εσάς τους ερwτικά προς αναζήτηση θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα και απρόσμενες ερwτικές εξελίξεις!

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη να αναλάβετε ρίσκα, να δοκιμάσετε και να πετύχετε. Με αυτοπεποίθηση και στρατηγική θα περάσετε σε διεκδικήσεις, ο μεθοδική σας τακτική δε θα αφήσει το περιθώριο να πάνε στράφι οι κινήσεις σας. Ο τρόπος που θα αξιοποιήσετε ένα συγκεκριμένο συμβάν, θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε πρόσωπο που επιθυμείτε ερwτικά. Έρχεται ερwτική κατάληξη που όχι μόνο θα έχει αίσιο αποτέλεσμα, αλλά θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνει σταθερός μακροχρόνιος δεσμός.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει έντονη ανάγκη για εξέλιξη και για ριζικές αλλαγές, θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από ανασφάλειες γεγονός που θα σας οδηγήσει σε ανατρεπτικές επιλογές. Η μέρα θα ενισχύσει τη διαίσθησή σας, θα καταφέρετε να κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές. Θερμή θα είναι η στάση σας, θα βιώσετε ευχάριστες ερwτικές στιγμές, θα βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία που είχε κλονιστεί τον τελευταίο καιρό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα φέρει μια ελαφριά ταραχή στον εσωτερικό σας κόσμο, που όμως θα σας βγει σε καλό γιατί θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από διλήμματα και λάθος κατευθύνσεις. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια κάποια σκοτεινά σας συναισθήματα, ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με την αδύναμη πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο μια τολμηρή και εκ βάθους συζήτηση με πρόσωπο της καρδιάς σας, θα βάλει τα πράγματα σε τάξη. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξουδετερώσετε συναισθήματα ζήλειας, τώρα θα απελευθερωθείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις.

Ιχθείς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα φέρει εσωτερικές συγκρούσεις, δε θα λείψει ο διχασμός, θα εμφανιστούν αμφισβητήσεις, θα αναζητήσετε αποδείξεις. Τώρα θα προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις, να βρείτε πού είναι η αλήθεια, πού το ψέμα, και από πού προέρχεται η αυταπάτη. Σήμερα θα δώσετε βάση στα ερwτικά σας ζητήματα, θα φροντίσετε να ανανεώσετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερwτικά, στοχεύοντας στην σταθεροποίηση των αισθημάτων και στη μελλοντική δέσμευση.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα