Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (03-11-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, σήμερα λίγα θα ακούτε πολλά θα καταλαβαίνετε. Η διάθεση σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε ουσιαστικές συναισθηματικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κλείσετε ∈ρωτικά κεφάλαια με πρόσωπα που έπαψαν πλέον να σας ενδιαφέρουν. Ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί σε εντελώς ξαφνική στιγμή, ο ∈ρωτισμός και  ο αυθορμητισμό σας θα σας οδηγήσουν σε θερμό αποτέλεσμα.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να διεκδικήσετε παλιές ξεχασμένες σας επιθυμίες ή σχέσεις, θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με παλιά σας αγάπη. Θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, η συμβουλή μου είναι να μη στηριχτείτε μόνο στις προσωπικές σας εικασίες. Πριν πάρετε ριζικές αποφάσεις καλό θα είναι πρώτα να περάσετε από ένα είδος δοκιμαστικής περιόδου.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, τηλεφώνημα και συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που προσφάτως τσακωθήκατε ή χωρίσατε. Στις επαφές σας θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα  δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο ∈ρωτικό ξεκίνημα, τώρα θα ξεμπλοκαριστούν καταπιεσμένα αισθήματα. Η συζήτηση που θα έχετε με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη προσωπικού ραντεβού!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα τυχαίο συμβάν θα σας αναγκάσει να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό ζήτημα που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να δώσετε ικανοποιητική λύση. Έρχονται στο προσκήνιο παλιές ∈ρωτικές υποθέσεις, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία ή αβεβαιότητα. Ενδέχεται να αποφασίσετε να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο από τα παλιά,  εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, μιλήστε ελεύθερα και με ειλικρίνεια.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα θα σας εξοπλίσει η μέρα. Αυτή τη φορά θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας να εκδηλωθείτε ∈ρωτικά, μια τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο που έχετε καιρό στο στόχαστρο σας θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να πρωτοτυπήσετε, στόχος σας θα είναι να αποφύγετε το προβλέψιμο. Σήμερα θα καταφέρετε να εκπλήξετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με δικές σας κινήσεις θα ανοιχτεί δρόμος ∈ρωτικής σχέσης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στην ρουτίνα της ∈ρωτικής σας καθημερινότητας. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε σε έναν συγκριμένο χώρο που δεν αποκλείεται ένας καινούργιος ∈ρωτας να κάνει την εμφάνιση του, θα υπάρξουν ανατροπές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που θα θελήσετε να αλλάξετε τα ∈ρωτικά σας σχέδια. Ακολουθήστε τα αισθήματα σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, απρόοπτες συναντήσεις και αυθόρμητες εκδηλώσεις θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ∈ρωτικών σας υποθέσεων, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Σήμερα μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο θα υπάρξει η προοπτική επανασύνδεσης. Συζητήσιμη και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, θα αφήσετε περιθώριο προσέγγισης. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, θα υπάρξει νέα γνωριμία, καταφθάνει στη ζωή σας καινούργιο πρόσωπο!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα χαρακτηρίζεστε από οξυδέρκεια και έντονη διαίσθηση. Βασική σας επιθυμία θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που άρχισαν να ταλαιπωρούν τη σχέση σας, σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να τακτοποιήσετε θέματα που αφήσατε να εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό. Συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα καταλήγοντας σε οριστική απόφαση. Σήμερα δεν αποκλείεται να έχετε απρόοπτη συνάντηση με πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν σας.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, θα έχετε τη διάθεση για πρωτοποριακές αλλαγές, για βελτίωση και για μελλοντικά σχέδια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική δράση, θα καταφέρετε να αλλάξετε την πορεία την ∈ρωτικής σας ζωής, ωστόσο σας συμβουλεύω να αποφύγετε την ανυπομονησία, όλα θα γίνουν σταδιακά βήμα βήμα. Ναι μεν θα διαθέτετε εξυπνάδα και διαίσθηση, όμως προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε οι κινήσεις σας να είναι συνειδητές και οργανωμένες.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η μέρα θα σας φέρει αισιοδοξία και τόλμη για δοκιμασίες και ∈ρωτικές αλλαγές, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε μελλοντικά. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε πρόσωπο που θα δώσει νέα πνοή στην ∈ρωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, ευχάριστες συναντήσεις θα φέρουν νέα ∈ρωτικά ανοίγματα. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους είναι πολύ πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία, ένα συμπαθητικό αεράτο και αυθόρμητο πρόσωπο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Προμηνύεται αρχή καινούργιας ∈ρωτικής σχέσης, θα ενθουσιαστείτε, ωστόσο μην προκαθορίσετε το μέλλον, αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τα παρορμητικά όνειρα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, οι σκέψεις και οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε απ το συνηθισμένο. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την ∈ρωτική σας ζωή, ευχάριστη συνομιλία θα ανοίξετε με γοητευτικό πρόσωπο. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση στη ζωή σας, προσοχή στις επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα