Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (01-11-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, εσωτερική δύναμη, διεισδυτική αντίληψη και έντονος ∈ρωτισμός θα είναι να χαρακτηριστικά σας. Με αμεσότητα, πάθος, και ειλικρίνεια θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας. Πρόσωπο που νιώθει έντονη έλξη για εσάς θα περάσει σε εξομολογήσεις, θα καταφέρει να βάλει την καρδιά σας να αρχίσει να εκπέμπει σε νέα συχνότητα. Σήμερα θα υπάρξουν απρόοπτες αναστατώσεις, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ∈ρωτευτείτε και να βάλετε καινούργιο ταίρι στη ζωή σας.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η έλξη και ο ∈ρωτισμός θα είναι θα δύο βασικά στοιχεία που θα καθοδηγούν τις πράξεις σας. Παίρνετε ριζικές και δυναμικές αποφάσεις που θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις συνθήκες της ∈ρωτικής σας ζωή. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, η συνάντηση σας θα έχει τελεσίδικη κατάληξη. Έρχονται ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις που θα γεφυρώσουν αισθήματα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα ανανεώνεται ο τρόπος σκέψης σας, φεύγουν τάσεις ηττοπάθειας και πεσιμισμού. Η απόφαση σας να ξεφύγετε από το κακό παρελθόν θα σας ωθήσει σε δυναμικές προσεγγίσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ∈ρωτικής αρχής. Εσείς αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν και θα δείτε πως ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του με φανερή τη διάθεση να αποκτήσει μαζί σας προσωπικές επαφές.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, τολμηρές θα είναι οι ∈ρωτικές σας διαθέσεις, δε θα αποκαρδιώσετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό, θα προκύψουν γεγονότα ποικίλων ∈ρωτικών εξελίξεων που θα ανατρέψουν τα ως τώρα ∈ρωτικά σας δεδομένα. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση αλλάζετε πλάνα, περνάτε σε δυναμικές προτάσεις που στόχο θα έχουν την εξέλιξη του δεσμού σας.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, θα παραδοθείτε αμαχητί στα ∈ρωτικά σας αισθήματα, απελευθερώνεστε από ταμπού και αναστολές, παίρνετε την απόφαση να ρισκάρετε. Στις νέες σας αποφάσεις και στην δυναμική των πράξεων σας θα συμβάλει ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί εντελώς απρόοπτα και θα παραμείνει στην ∈ρωτική σκηνή της ζωή σας πολύ περισσότερο από ότι θα ελπίζετε. Προμηνύεται ξεκίνημα δυνατής ∈ρωτικής σχέσης με αισθήματα και έλξη, που ίσως ως τώρα, να μην τα είχατε νιώσει ποτέ με την ίδια ένταση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα λάβετε ευχάριστες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε κάποιες θαμπές καταστάσεις, λύνεται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Βγαίνετε από τη θέση αναμονής, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα, θα προσεγγίσετε χωρίς αναστολές. Εσείς που είστε σε δεσμό, πρόταση που θα λάβετε από το ταίρι σας θα τονώσει τα μεταξύ σας αισθήματα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, εσείς που απογοητευτήκατε από την προηγουμένη σας σχέση, παίρνετε απόφαση να διαγράψετε τα παλιά. Νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί στην ζωή σας, έρχεται με ευχάριστες προτάσεις που θα αλλάξουν στερεοτυπικές επιθυμίες και βλέψεις. Καταφθάνει ραντεβού που θα πάρει διαφορετικές διαστάσεις από τις προβλεπόμενες, αφήστε στη άκρη τις αρνητικές εικασίες, αυτή τη φορά όλα θα έχουν θετική κατάληξη, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη ζωή σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, τώρα θα μπει φως στις ∈ρωτικές σας υποθέσεις, ευχάριστες πληροφορίες θα αποτελέσουν αφετηρία νέας ∈ρωτικής αρχής. Η εικόνα σας προς το αντίθετο φύλο θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, ζωηρή θα είναι η διάθεση σας με όρεξη για δράση. Πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικό θα μετατραπεί πολύ γρήγορα σε ∈ρωτικό ραντεβού. Κρατήστε ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σας, ανοίγεται νέο ∈ρωτικό ενδεχόμενο μακροχρόνιας πορείας.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, ένα ραντεβού θα έχει άμεση ∈ρωτική κατάληξη που θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας και θα αλλάξει την καθημερινότητα σας. Με πρόσωπο που ναι μεν γνωρίζεστε καιρό, ωστόσο ποτέ δεν ανοιχτήκατε ∈ρωτικά, θα προκύψουν εξομολογήσεις που θα σας πείσουν πως κακώς μέχρι τώρα δεν είχατε εκδηλώσει την έλξη σας. Προμηνύεται αρχή νέας ∈ρωτικής σχέσης, αφήστε τα αισθήματα σας να καθοδηγήσουν τις ενέργειες σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, μεθοδευμένη θα είναι η στάση σας, τολμηρές οι διαθέσεις σας. Το πρόσωπο που θα επιτρέψετε να σας ξεσηκώσει, θα σας οδηγήσει σε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής και σκέψης. Σήμερα θα κινηθείτε με απελευθερωμένο ∈ρωτισμό, δε θα βάλετε φραγμό στις απρόοπτες εξελίξεις που θα προκύψουν. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα καταφέρετε να επηρεάσετε το ταίρι σας, θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα αφήσετε διάχυτες τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, θα προσεγγίσετε, θα φλερτάρετε με αυθορμητισμό, και θα καταφέρετε τελικά να ανοίξετε καινούργια προοπτική στην ∈ρωτική σας ζωή. Εσείς οι χωρισμένοι θα βρείτε την ψυχική δύναμη να ξεκολλήσετε την καρδιά και την μνήμη σας από το αρνητικό παρελθόν, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, δίνετε τέλος στις σκοτεινές σκέψεις και στις αρνητικές ή απαισιόδοξες θεωρίες. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κλείσετε ραντεβού, τα λόγια που θα ακούσετε θα δημιουργήσουν συναισθηματική ένταση, δεν αποκλείεται να νιώσετε έντονη ∈ρωτική έλξη ικανή να σας ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα κλειδώσετε την καρδιά σας, φανείτε θετικοί στις νέες προκλήσεις, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα