Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-10-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα σας κάνει αντιδραστικούς, θα υπάρξει αδυναμία συνεννόησης, άσπρο θα λέει το ταίρι σας μαύρο εσείς, προσοχή στις ανούσιες κόντρες και εντάσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία, περάσετε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις θα τα πάτε πολύ καλά. Το πρόσωπο που κατά πάσα πιθανότητα όχι απλά θα σας συμπαθήσει αλλά θα σας ∈ρωτευτεί, θα έχει σοβαρές και σταθερές βλέψεις για εσάς.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα φέρει δυσκολία στην λεκτική σας επικοινωνία, για σήμερα τουλάχιστον σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας, καλό θα είναι να εστιάσετε στις ουσιαστικές πράξεις και όχι στα ανούσια λόγια. Αν σκέπτεστε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να το κάνετε, θα υπάρξει θερμό ενδιαφέρον και άμεση ανταπόκριση. Η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, θα ξεκλειδώσετε τα συναισθήματα σας, θα εκφράσετε αυτό ακριβώς που σκέπτεστε. Η απόφαση σας να μιλήσετε στο ταίρι σας ελεύθερα για ότι σας ενοχλεί θα βάλει σε τάξη καθημερινά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη συνύπαρξη σας. Για τους ∈ρωτικά μόνους θα δοθεί δυνατότητα νέας γνωριμίας, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να σταθμεύσετε συναισθηματικά.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, τα γεγονότα θα σας παρακινήσουν να αναλάβετε δράση δυναμική. Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας, ελκυστικό θα είναι παρουσιαστικό σας. Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες ανοίγοντας δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Ερwτικά ενδεχόμενα που θα παρουσιαστούν θα είναι ικανά να σας προσφέρουν χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, σοβαρό και αξιόλογο θα είναι το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, προσγειωμένους θα σας κάνει η όψη της ημέρας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κατασταλάξετε σε σταθερό ταίρι. Εσάς τους προσφάτως χωρισμένους, ένα γεγονός που θα είναι απρόσμενο και ευχάριστο θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αναλογιστείτε τις πραγματικές σας ανάγκες και να ξεκαθαρίσετε ποια κατεύθυνση επιθυμείτε να πάρετε στη ζωή σας γιατί τα συμβάντα θα απαιτούν γρήγορη και δυναμική δράση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα επικεντρωθείτε σε θέματα που μπορούν να σας εξασφαλίσουν ισορροπία και σταθερότητα. Κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία ή που απειλούν την διάρκεια του δεσμού σας. Ερwτικό πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα φέρει κατάληξη επανένωσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας φέρει γεγονότα θερμά, ευχάριστα και ξεκάθαρα. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις, να ξέρετε πως θα λυθούν κι αν αναμένετε έκβαση ∈ρωτικής υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Κατανόηση θα λάβετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, κλείνει ζήτημα διαφωνίας. Σε εσάς τους ∈ρωτικά μόνους συμβουλεύω να φανείτε δεχτικοί σε πρόταση γνωριμίας που θα σας κάνουν.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε το συντροφικό σας ταίρι. Ένα πρώην ∈ρωτικό πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα σας δημιουργήσουν έκπληξη. Σε περίπτωση που νιώθετε ανασφάλεια για μελλοντικά θέματα, να ξέρετε πως θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα που θα φέρουν θετικές ανατροπές, η ζωή σας θα μπει σε τάξη, θα νιώσετε ασφάλεια.

Τοξότης

Advertisements

Αγαπητοί μου Τοξότες, θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί γεγονός που θα σας κρατήσει μακριά από θυμούς και συζητήσεις λεκτικής κόντρας. Από την πλευρά σας οι εγωιστικές τάσεις θα είναι συνειδητά περιορισμένες, η ηρεμία στη συμπεριφορά σας θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα περάσει σε εκμυστηρεύσεις. Δεν αποκλείεται να συμβεί επανασύνδεση με άτομο από το μακρινό παρελθόν σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, εποικοδομητική θα είναι επάνω σας η όψη της ημέρας. Κατανόηση, διαλλακτικότητα και σταθερότητα, θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα κατευθύνουν τη στάση σας. Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, θα περάσετε σε τολμηρές προσεγγίσεις. Η επιλογή σας να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα σας ανοίξει πορεία σταθερού δεσμού.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει προκλήσεις και εκπλήξεις, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ∈ρωτικά διλήμματα. Σε περίπτωση που νιώσετε την καρδιά σας μπερδεμένη, θα σας δώσω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί το πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, μην ξαφνιαστείτε αν εκτός από επανασύνδεση σας μιλήσει και για την προοπτική της επίσημης δέσμευσης.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, θα υπάρξει από την πλευρά σας έξαρση εκφραστικότητας με έντονη τάση εξωστρέφειας. Αυτή τη φορά τίποτα δεν επρόκειτο να το κρατήσετε μέσα σας, θα φανερώσετε σκέψεις αμφιβολίες και υποψίες, αναζητώντας οριστικό αποτέλεσμα. Η ειλικρίνεια σας σε προσωπική συζήτηση με ∈ρωτικό πρόσωπο, θα φέρει κατάληξη θερμή και μάλιστα θα συνοδεύεται με οριστικές και δεσμευτικές υποσχέσεις. Καταφθάνει επιτυχημένο κλείσιμο ∈ρωτικής υπόθεσης!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα