Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-10-2019)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα έχετε την ικανότητα να νικήσετε εμπόδια και κακοτυχιές, δυναμική θα είναι η στάση σας ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Η αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, θα ανοιχτείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Παρελθοντικό ∈ρωτικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, σήμερα θα γίνει αρχή επανασύνδεσης. Μην αρνηθείτε πρόταση για προσωπικό ραντεβού, μια αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει ευχάριστες ∈ρωτικές ανατροπές!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσετε σε αδράνεια, τα γεγονότα θα κυλίσουν με τέτοια ταχύτητα που δεν θα σας αφήσουν να μείνετε με σταυρωμένα χέρια, τώρα θα δράσετε άμεσα και αποτελεσματικά. Τακτοποιείτε και μάλιστα με επιτυχία ένα ∈ρωτικό σας ζήτημα, αυτή τη φορά ότι υποσχεθείτε θα καταφέρετε να το τηρήσετε.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αποκτάτε οργανωτική διάθεση, τώρα θα ταχτοποιήσετε ∈ρωτικές εκκρεμότητες που τις είχατε αφήσει να αιωρούνται. Για όσους από εσάς επιθυμείτε επανασύνδεση με πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να τα ξαναβρείτε. Ανοιχτή και ευχάριστη θα είναι η διάθεση σας, για τους ∈ρωτικά μόνους θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες. Πρόσωπο εκλεπτυσμένης παρουσίας και ευγενικής συμπεριφοράς θα εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα ανοίξει για εσάς νέους ∈ρωτικούς ορίζοντες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να  εστιάσετε στην μελλοντική εξέλιξη των ∈ρωτικών σας υποθέσεων, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια και μονιμότητα. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, δεν αποκλείεται να εισχωρήσετε καινούργιο ∈ρωτικό ταίρι στη ζωή σας. Άτομο γοητευτικό θα σας πλησιάσει με διαθέσεις ιδιαιτέρως θερμές, σήμερα θα ανανεωθείτε ψυχολογικά και ∈ρωτικά.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες, θα προβείτε σε άμεσες κινήσεις με στόχο την επανασύνδεση. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν αρνητικές απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε παρελθοντικά γεγονότα και αν εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας τότε θα καταφέρετε να κλείσετε οριστικά παλιές πληγές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η στάση σας θα είναι μεθοδική, οι κινήσεις σας πολύ καλά οργανωμένες. Μεγάλη εύνοια θα έχετε σε θέματα δέσμευσης ή συγκατοίκησης, κλείνουν εμπόδια που καθυστερούσαν την εξέλιξη σας. Ειλικρινής κουβέντα που θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο ∈ρωτικό, θα φέρει ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα που θα οδηγήσουν σε επανασύνδεση σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι. Θα νιώσετε το αίσθημα της ικανοποίησης, καταφθάνουν τυχαία συμβάντα που θα στρώσουν έδαφος για μελλοντικές  επιτυχίες.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα αποκτήσετε την διάθεση για κινήσεις αποδοτικές, εποικοδομητικές, αποφεύγοντας προχειρότητες και μισές λύσεις. Στόχος σας θα είναι να κλείσουν οριστικά οι εκκρεμότητες σας, να βάλετε σε τάξη τις ∈ρωτικές σας υποθέσεις και να απεγκλωβιστείτε από ζητήματα που σας προκαλούν αναμονή ή αβεβαιότητα. Ο ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα μόνιμης και σταθερής ένωσης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε στις ∈ρωτικές σας υποθέσεις. Θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε δημιουργικές κινήσεις, η μεθοδικές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Θα ζήσετε ευχάριστες ∈ρωτικές στιγμές και μάλιστα υπό την καθοδήγηση σας. Θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε και σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε ∈ρωτικά μόνοι, θα σας δοθεί  ευκαιρία για νέα και δημιουργική γνωριμία.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, θα κλείσουν επιτυχώς εκκρεμότητες ή υποθέσεις που σας ανάγκαζαν να είστε σε θέση αναμονής. Η απρόσμενη επίσκεψη ενός ∈ρωτικού προσώπου θα σας αλλάξει απόψεις, τοποθετήστε πλέον σε διαφορετικό οπτικό πεδίο, τώρα θα αναζητήσετε σταθερότητα και σιγουριά στην ∈ρωτική σας ζωή. Μπορεί να εμφανιστεί νέο πρόσωπο στη ζωή σας, θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο αρνητικό παρελθόν ξεκινώντας καινούργιο παρόν με ευνοϊκό μέλλον.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα είστε ιδιαιτέρως αποτελεσματικοί, άμεσοι, ίσως και καταλυτικοί. Η επιθυμία σας να μην αφήσετε τίποτα στη μέση, θα σας οδηγήσει σε τολμηρή δράση και σε τελεσίδικες ενέργειες. Σήμερα θα ξεδιπλώσετε τον ∈ρωτισμό σας, θα φανερώσετε τα αισθήματα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να  ξεκινήσετε νέα ∈ρωτική αρχή. Ανοίγεται πορεία σταθερού δεσμού, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου που επιθυμείτε στο πλάι σας, η ∈ρωτική σας ζωή περνά σε ευνοϊκή περίοδο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ενέργεια και δραστηριοποίηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στόχος σας θα είναι να οργανωθείτε και να τερματίσετε τις τυχόν εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα προσελκύσετε κοντά σας πρόσωπα που θα δημιουργήσουν καινούργια δεδομένα, κάποιο απ αυτά θα καταφέρει να αλλάξει την ροη της ∈ρωτικής σας καθημερινότητας. Ένα καινούργιο άτομο θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από την συμβιβαστική ανάγκη για επανασύνδεση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς,  θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Η μέρα σας θα είναι γεμάτη με έντονη δραστηριότητα, θα υπάρξει συνεννόηση με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δέσμευσης. Ένα καινούργιο άτομο θα εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, αυτή η νέα γνωριμία θα κλείσει με επιτυχία. Καταφθάνει στην ζωή σας πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αποτελέσει μόνιμο ∈ρωτικό ταίρι.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα