Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-10-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, καταφθάνουν εξελίξεις δυνατών ∈ρωτικών προδιαγραφών, που θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Θα σας γίνει πρόταση για ραντεβού και οι περεταίρω επαφές θα εξαρτηθούν από εσάς τους ίδιους. Η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει να αναλάβετε την πρωτοβουλία να ξεδιαλύνετε το ομιχλώδες ∈ρωτικό τοπίο. Καταφθάνει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Η μέρα θα σας βοηθήσει να γίνετε ελκυστικοί και τολμηροί, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανοίξουν νέο ∈ρωτικό ορίζοντα, κινηθείτε με αυθορμητισμό και περάστε σε ανάλογες προσεγγίσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, η επιλογή σας να του δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας, θα σας βγει σε καλό.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε ∈ρωτικά ζητήματα που αφήσατε στη μέση, συνεπώς θα επιδιώξετε ολοκλήρωση. Οι απελευθερωμένες κινήσεις σας, θα σας δημιουργήσουν ανοίγματα, προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα, σας φανερώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για επανασυνδέσεις, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές ∈ρωτικές σχέσεις, σας παροτρύνω να περάσετε δυναμικά σε ουσιαστικές πράξεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα φανείτε ψυχικά δυνατοί, δε θα υποκύψετε σε παγίδες ανασφάλειας. Απομακρύνονται οι απαισιόδοξες σκέψεις, η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Έρχονται δυναμικές αποφάσεις, νέα πλάνα, και ένας καινούργιο πρόσωπο, που δε θα μείνει στα πλαίσια της απλής φιλίας. Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα ανοίξουν νέα ∈ρωτικά ενδεχόμενα!

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στη στασιμότητα και στην αδράνεια. Δυναμικές και αποφασιστικές πράξεις θα σημειωθούν από την πλευρά σας, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν προβλήματα ή εμπόδια καταλήγοντας στο να τους φέρετε στα νερά σας. Με δικές σας κινήσεις θα δημιουργήσετε ∈ρωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, για τους ∈ρωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέα ∈ρωτικής γνωριμίας!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει ανάγκη για αλλαγή στόχων. Ναι μεν θα προσπαθήσετε να σταθεροποιηθείτε ∈ρωτικά, ωστόσο το μυαλό σας θα είναι στο πώς να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας πιέζουν ή που δεν μπορούν να ανανεώσουν την ∈ρωτική σας ζωή. Σήμερα η μέρα σας θα κυλήσει με γεγονότα που θα προκύψουν κυρίως από δικές σας πρωτοβουλίες. Θα σας γοητεύσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, προσεγγίστε το, δε θα βγείτε χαμένοι.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, κάτι μέσα σας θα σας ωθήσει στο να περάσετε την ∈ρωτική σας ζωή σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Μετατοπίζετε στόχους και επιθυμίες, σε αυτή σας την απόφαση ενδέχεται να σας οδηγήσει η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο. Αλλαγές έρχονται στη ζωή σας, στην καρδιά σας και στις προτιμήσεις σας. Πριν περάσετε σε τελεσίδικες πράξεις ή υποσχέσεις, φροντίστε πρώτα να ξεκαθαρίσετε ανοιχτές παρελθοντικές υποθέσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η  όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη φόβους και ανασφάλειες. Περνάτε σε τολμηρές πράξεις, δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε την απόφαση να αφήσετε τη συμβατική ζωή και να βγείτε στο κυνήγι νέων ∈ρωτικών περιπετειών. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε την προσοχή ενός ατόμου που θα σας φανεί ιδιαιτέρως εντυπωσιακό.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, οι όψεις της ημέρας θα τονώσουν την ∈ρωτική και σ∈ξουαλική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ουσιαστική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν ∈ρωτική στασιμότητα ή μονοτονία. Για τους ∈ρωτικά ελεύθερους και μόνους που είστε σε αναζήτηση νέα γνωριμίας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σήμερα δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε το ταίρι που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα φανείτε οργανωτικοί και δραστικοί, προκειμένου να δώσετε άμεσες λύσεις σε θέματα επανασύνδεσης. Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό σημείο, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε στους ∈ρωτικούς σας διαλόγους. Αν επιλέξετε την ειλικρίνεια και την ευθύτητα σε συζήτησή σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα καταφέρετε να οδηγήσετε την εξέλιξη εκεί που εσείς επιθυμείτε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε τα συμβάντα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα είναι σωστή χρονική στιγμή να θέσετε στόχους, κυρίως σε θέματα που αφορούν τη μελλοντική ∈ρωτική σας πορεία. Εστιάστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα δείτε πως η μέρα θα σας δημιουργήσει τα κατάλληλα ανοίγματα για να προσεγγίσετε και να επιτύχετε. Νέα γνωριμία θα προκύψει, ωστόσο εσείς που είστε σε σχέση, προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις, η όψη της ημέρας θα σας φέρει μπερδέματα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θέματα δέσμευσης θα βγουν στην επιφάνεια, θα σας απασχολήσει το μέλλον της σχέσης σας. Δυναμική θα είναι η στάση σας, θα κυνηγήσετε τη σταθερότητα, στόχος σας θα είναι η βελτίωση και η δημιουργική εξέλιξη. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα ισχυροποιήσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα υπάρξουν θερμές ∈ρωτικές στιγμές που θα σας ηρεμήσουν. Για τους ∈ρωτικά μόνους έρχονται νέα ενδεχόμενα, κινηθείτε ενστικτωδώς και θα επιτύχετε.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα