Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (06-10-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα σας φέρουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα λύσει το μπερδεμένο κουβάρι, θα δοθούν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην ∈ρωτική σας ζωή. Εξομολογήσεις και εξηγήσεις τερματίζουν αρνητισμούς και ανασφάλειες. Σήμερα θα πειστείτε πως δεν πρέπει να προκαθορίζετε τα γεγονότα, έρχονται εκπλήξεις και ανατρεπτικά συμβάντα!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς και συγκαταβατικούς. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι μην αρνηθείτε καμία πρόταση, η ευκαιρία που θα εμφανιστεί θα είναι ικανή να σας αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Θα προκύψει καινούργια γνωριμία, φανείτε θετικοί στα νέα ενδεχόμενα. Εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό, εμπιστευτείτε τη γοητεία σας, σήμερα θα κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου, που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε την ∈ρωτική σας ζωή πάνω σε νέες βάσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα έχετε τη δύναμη να αντιταχθείτε σε ό,τι σας πιέζει, βάζετε τέλος σε συνήθειες και συναισθηματικές εξαρτήσεις που σας φθείρουν ψυχικά. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις, προχωρήστε σε ουσιαστικές ενέργειες, αυτή τη φορά οι αποφάσεις σας θα γίνουν πράξη. Τυχαία συνάντηση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δώσει νέα κατεύθυνση στην ∈ρωτική σας πορεία, προμηνύεται σχέση πάθους και δυνατής έλξης!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει αλήθειες ικανές να ξεμπλοκάρουν τα αισθήματα σας, θα δοθεί ∈ρωτική έκταση στις επαφές σας. Σήμερα θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Σε προσωπικό ραντεβού συναισθηματική συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο από τα παλιά, θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, εσείς που θέλετε να τερματίσετε την απογοητευτική ή καταπιεστική σχέση που διατηρείτε, τώρα θα νιώσετε τη δύναμη να περάσετε σε ανάλογες ενέργειες. Για εσάς τους ελεύθερους ή χωρισμένους έρχεται μεγάλη αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από ξαφνική ∈ρωτική ανατροπή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας γνωρίζει πολύ καλά, θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις καταφέρνοντας να κερδίσει τελικά το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθηση σας, έντονη θα είναι η ∈ρωτική σας γοητεία. Θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και με αυθορμητισμό στις εκδηλώσεις σας. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ολοκαίνουργια άτομα, κάποιο από τα οποία δε θα να σας αφήσει ∈ρωτικά αδιάφορους. Πιστέψτε στο θετικό σας προαίσθημα, το ένστικτο σας θα είναι δυνατό, κινηθείτε με οδηγό τη διαίσθηση σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα η σωστή σας κρίση σε συνδυασμό με τον εσωτερικό σας δυναμισμό θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστικές ενέργειες, αν επιθυμείτε επανασύνδεση θα καταφέρετε να την κερδίσετε. Η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για καθοριστικές ∈ρωτικές συναντήσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σήμερα ένα αποκαλυπτικό γεγονός θα σας αποδείξει πως ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σκέπτεστε υπάρχουν δυνατά και αμοιβαία αισθήματα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα ξεκλειδώσετε την καρδιά σας, θα μιλήσετε ευθέως, θα προσεγγίσετε χωρίς δισταγμούς. Ελκυστική θα είναι η εμφάνιση σας, παρορμητική η στάση σας, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε τον αυθορμητισμό σας, δείξτε το ενδιαφέρον σας στο καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, η έλξη σας θα είναι φανερή και αμοιβαία.

Τοξότης

Advertisements

Αγαπητοί μου Τοξότες, σήμερα καταφθάνουν απρόοπτα ∈ρωτικά συμβάντα. Αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο, αν χειριστείτε τα γεγονότα με απελευθερωμένη διάθεση, να είστε σίγουροι πως θα υπάρξει αίσια κατάληξη. Σήμερα δεν αποκλείεται να ακούσετε πρόταση επανασύνδεσης από το πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, με θερμά λόγια θα ξεκινήσει η τηλεφωνική σας συνομιλία, στο ραντεβού που θα ακολουθήσει θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις και έντονες ∈ρωτικές εκδηλώσεις.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας, εσείς οι ∈ρωτευμένοι φανερώστε την έλξη σας. Θα βρείτε τη δύναμη να βάλετε φρένο σε αρνητικές καταστάσεις, με επιτυχία θα διεκδικήσετε αλλαγές στην ∈ρωτική σας ζωή. Για τους ∈ρωτικά μόνους καταφθάνει άνοιγμα νέας αρχής και επειδή θα έχετε τη διάθεση και την ανάγκη για ανατροπές, γι’ αυτό αρπάξτε την ευκαιρία, θα σας βγει σε καλό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα αισιοδοξία φέρνει στο σκεπτικό σας, απελευθερωμένες και δυναμικές θα είναι οι πράξεις σας. Καταφθάνει επανασύνδεση, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα καταφέρετε να εκπληρώσετε επιθυμίες και κρυμμένες ανάγκες. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση περνάτε σε στάδιο ισορροπίας, ασφάλειας και ψυχικής στήριξης. Για τους ∈ρωτικά μόνους αν δείξετε θερμό ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα σταθερής ∈ρωτικής σχέσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα είστε διορατικοί με διεισδυτική αντίληψη. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις ∈ρωτικές σας υποθέσεις, αξιοποιήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, αν θέλετε επανασύνδεση τα συμβάντα θα στρώσουν το κατάλληλο έδαφος. Έντονη και αποκαλυπτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα  έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, οι εξομολογήσεις θα είναι σοβαρές και ειλικρινείς.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα