Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (05-9-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, πρόσωπο απ τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του. Θα την κάνετε την αναδρομή στο παρελθόν, θα ψάξετε για αιτίες, θα καταφέρετε να εντοπίσετε λάθη και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Θετική κατάληξη θα έχει η συνάντηση σας με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα μετατρέψουν τις επαφές σας από χαλαρές σε δεσμευτικές.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να βγείτε ραντεβού με πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Το μεταξύ σας κλίμα θα είναι ευνοϊκό για αποφασιστικές πράξεις και τολμηρές εξομολογήσεις, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σταθερής σχέσης. Για εσάς που είστε ήδη σε ∈ρωτική σχέση, καταφθάνει απρόοπτη πρόταση που θα δημιουργήσει δεσμευτικές βάσεις, σας παροτρύνω ανεπιφύλακτα να τη δεχτείτε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να κινηθείτε ελεύθερα, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, δυναμικές θα είναι οι ∈ρωτικές σας διαθέσεις. Σήμερα θα αποφασίσετε να πλησιάσετε πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο. Μια ευχάριστη συνάντηση θα έχει απρόσμενη ∈ρωτική εξέλιξη, θα υπάρξει άνοιγμα σταθερής ∈ρωτικής σχέσης. Ανταποκριθείτε στις περιστάσεις με αυθορμητισμό, δε υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε. Σε περίπτωση που εμφανιστούν επιφυλάξεις ακολουθήστε τη διαίσθηση σας θα σας βγει σε καλό.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα νιώσετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε, ζωηρή και αρκετά κεφάτη θα είναι η ∈ρωτική σας στάση. Η επιλογή σας να συμμετέχετε σε διαφόρων ειδών συναναστροφές, θα διευρύνουν τον ∈ρωτικό σας κύκλο ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες. Η καρδιά σας δε θα μείνει κλειστή, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική. Πρόταση για συνάντηση θα αποτελέσει δυνατή ∈ρωτική πρόκληση, σας δίνω τη συμβουλή να τη δεχτείτε, θα υπάρξει μελλοντική συνέχεια.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι όψεις της ημέρας, θα ενισχύσουν τη δυναμικότητα σας, θα φέρουν ομαλή έκβαση στην επικοινωνίας σας. Τολμηρή θα είναι τόσο η σκέψη σας όσο και η δράση σας, σήμερα θα έχετε έντονα την επιθυμία να βρείτε συνεννόηση, εσείς οι χωρισμένοι θα επιδιώξετε επανασύνδεση. Η απελευθερωμένη ∈ρωτική σας διάθεση θα σας κάνει θερμούς, θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν, προμηνύεται νέα ∈ρωτική γνωριμία.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα ανανεωθείτε ίσως και να ∈ρωτευτείτε. Θα σας πλησιάσουν καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τη μοναχικότητα σας. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ∈ρωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση που πολύ καλά θα κάνετε και δε θα την απορρίψετε. Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε ∈ρωτικά και να προχωρήσετε σε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε την ευθύνη κάποιων επιπόλαιων ενεργειών που πράξατε στο παρελθόν. Τώρα θα αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό πρόσωπο, θα πάρετε απόφαση να κυνηγήσετε την ευκαιρία της δεύτερης αρχής. Αναγνωρίστε τα λάθη σας και περάστε σε αναθεωρήσεις, αναλυτική συζήτηση και ειλικρινείς κουβέντες θα ανατρέψουν τα αρνητικά δεδομένα δίνοντας ευκαιρία επανένωσης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν απρόοπτα ∈ρωτικά γεγονότα που ναι μεν θα σας βάλουν σε σκέψεις, από την άλλη πλευρά όμως θα σας αναζωογονήσουν συναισθηματικά. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Λύνεται συναισθηματικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε ή σας μπέρδευε, μπαίνουν σε μια σειρά οι επιθυμίες σας. Σήμερα αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει ∈ρωτικές ανατροπές!

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, έρχονται ευχάριστες και αισιόδοξες καταστάσεις. Η κοινωνικότητα σας θα σας οδηγήσει σε παρέες και διαλόγους που πολύ γρήγορα θα περάσουν σε πλαίσιο ∈ρωτικό. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ∈ρωτικής αρχής, θερμές συνομιλίες θα ανανεώσουν τον συναισθηματισμό σας. Η προσπάθεια σας να ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει άμεση ανταπόκριση. Σήμερα θα υπάρξουν απρόσμενες ∈ρωτικές εξομολογήσεις που θα σας προκαλέσουν ευχάριστη έκπληξη.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα καταλαγιάσουν τάσεις παρορμητικότητας ή ανυπομονησίας, οι κινήσεις σας θα είναι μετρημένες, στο ταίρι σας θα φερθείτε συγκρατημένα. Επιφυλακτικοί θα είστε σε θέματα ριζικών αλλαγών, στόχος σας θα είναι η ισορροπία. Ανεβασμένη θα είναι η ∈ρωτική σας διάθεση, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα κάνετε πρόταση που θα βρει άμεση και θερμή ανταπόκριση, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού πολλά υποσχόμενο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα κάνει την προσπάθεια να επιστρέψει στη ζωή σας πρόσωπο από το παρελθόν. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, η τελική κατάληξη θα είναι αποκλειστικά στο δικό σας χέρι. Τυχαία γεγονότα να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Μην απορρίψετε φιλικές προτάσεις, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας αισθήματα αμοιβαίας έλξης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα φανείτε αισιόδοξοι, επικοινωνιακοί και δραστήριοι, ωστόσο προσοχή να μην αφεθείτε ανεξέλεγκτα στις ονειροπολήσεις σας, καλό θα είναι να βάλετε όρια στη φαντασία σας. Την βραδινή ώρα θα προκύψει ξαφνικό και ευχάριστο ∈ρωτικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα ∈ρωτικά σας δεδομένα. Δεχτικοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα, θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες στην ∈ρωτική σας ζωή.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα