Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-25/04)

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με αλλαγές ενεργειών στην καθημερινότητα μας καθώς στις 19/4 ο Ερμής αρχικά και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Ήλιος περνούν στο ζώδιο του Ταύρου και αλλάζουν τα δεδομένα που επικρατούσαν μέχρι τώρα. Τα προσωπικά και τα οικονομικά θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μας θα ασχοληθούμε μαζί τους εντατικά και θα πρέπει να τα λύσουμε μια και καλή. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως το ζώδιο του Ταύρου φημίζεται για τους χαμηλούς τόνους και τις αργές αποφάσεις και αυτό θα μας κάνει να κινηθούμε αργά και σταθερά ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ενέργειες που μας αφορούν.

Advertisements

 

Δεν πρέπει να καταθέσουμε τα όπλα σε δυσκολίες που ενδέχεται να συναντήσουμε ή κάποια εμπόδια που θα μπουν στο δρόμο μας θα μας δοθεί η ευκαιρία να φέρουμε σε πέρας τις υποθέσεις μας η υπομονή και η επιμονή συμμαχούν για το αρτιότερο αποτέλεσμα. Το πείσμα που μας διακρίνει δεν μας αφήνει να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε αντίθετα βρισκόμαστε σε μια ενεργειακή διάθεση που μόνο καλό θα μας κάνει. Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές μας συμφέρουν και βοηθούν την καριέρα μας να πάρει τα πάνω της.

Πιο μετά στις 23/4 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο, θέση πτώσης για τον συγκεκριμένο πλανήτη και πρέπει να προσέξουμε την συμπεριφορά μας και τις κινήσεις μας. Ο Άρης που βρίσκεται στο υδάτινο αυτό ζώδιο δεν μας βοηθά να δραστηριοποιηθούμε έτσι όπως θέλουμε εμείς και αυτό μας κρατάει σε μια στασιμότητα που μας δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία. Στην επιφάνεια θα βγουν φόβοι και ανασφάλειες ζητήματα οικογενειακά βγαίνουν στην φόρα και μας απασχολούν ιδιαίτερα. Μέσα από συζητήσεις και επαφές που θα έχουμε θα μπορέσουμε να βρούμε λύσεις σε σημαντικά θέματα να αποφορτιστούμε από το άγχος και την αρνητική διάθεση να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας αλλά και άτομα που προωθούν τα σχέδια μας.

 

Ζητήματα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνιση τους και μας κρατάνε δέσμιους των αποφάσεων μας το κλίμα που επικρατεί δεν μας βοηθά να πάμε παρακάτω χρειάζεται προσοχή σε ότι λέμε και κάνουμε με ποια άτομα μιλάμε ποιους εμπιστευόμαστε τι αποφάσεις θα πάρουμε. Η καταπίεση που νιώθουμε μας φτάνει στα άκρα δεν μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας ιδιαίτερη προσοχή σε άτομα που καθορίζουν την κρίση και την σκέψη μας. Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε και να καταλήξουμε σε ακραίες συμπεριφορές.

Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλάζει καταστάσεις που αφορούν οικονομικά και προσωπικά ζητήματα και μας βάζει σε έντονες σκέψεις. Είναι ανάγκη να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε όμως η πίεση που επικρατεί δεν μας βοηθά να επαναστατήσουμε και παραμένουμε σε μια στάσιμη κατάσταση που προκαλεί άγχος. Νέες γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή μας και φέρνουν αέρα ανανέωσης μας κάνουν να νιώθουμε πιο σίγουροι για τον εαυτό μας για τις αποφάσεις που θα πάρουμε κατανοούν τις βαθύτερες ανάγκες μας. Οι συγκινήσεις στην προσωπική μας ζωή μας ταρακουνούν και μας βάζουν σε ένα άλλο πλαίσιο ενεργειακής διάθεσης.

Στις 24/4 η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο μας βοηθά να βρούμε λύσεις σε ζητήματα που ακόμα μας απασχολούν και να απαλλαχτούμε από αδυναμίες και εσωτερικές συγκρούσεις. Τα οικονομικά θα ανέβουν σημαντικά θα υπάρξουν ανατροπές που θα δημιουργήσουν ανασφάλεια αλλά αυτό θα είναι για λίγο θα πρέπει να επικεντρωθούμε στις θετικές όψεις που δίνουν άνοδο στα οικονομικά μας. Ο ρεαλισμός και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.

 

Advertisements

Στις 25/4 το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δίνει βάση στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις που ακόμα παραμένουν άλυτες. Επανέρχεται η ανασφάλεια και κατήφεια κλεινόμαστε στον εαυτό μας δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε κανένα τα προσωπικά περνάνε από τεστ αντοχής. Δεν πρέπει να είμαστε σκληροί σε αυτά που λέμε και κάνουμε και να κατανοήσουμε και τις ανάγκες των άλλων να είμαστε συγκροτημένοι για να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και εμπόδιο που θα μπει στο δρόμο μας.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας κάνει να χάνουμε την εμπιστοσύνη μας στα άτομα που είναι κοντά μας και για λίγο θα κλειστούμε στον εαυτό μας. Θα πρέπει να αποφύγουμε οικονομικές συζητήσεις γιατί το μυαλό δεν θα είναι σε θέση να πάρει σωστές αποφάσεις και τα αποτελέσματα θα μας απογοητεύσουν. Κάποιες αρνητικές σκέψεις που κάνουμε θα επηρεάσουν τον τρόπο που κινούμαστε και θα δημιουργήσουν προβλήματα με τα άτομα που είναι κοντά μας-προσοχή σε υπερβολικές συμπεριφορές και τελικές αποφάσεις που δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η πορεία τους.

 

Κριός

Κριέ, ο κυβερνήτης σου, Άρης, από τις 23 θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Η επικοινωνία είναι σαφώς καλύτερη πλέον.

Αισθηματικά

Είναι πολλά τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν. Δεν αντιμετωπίζονται όλα το ίδιο εύκολα, οπότε δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ξεκουραστεί, για να μπορέσεις να σκεφτείς πιο καθαρά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αναλύσεις και οι συζητήσεις με έναν συνέταιρο ή με τον-τη σύντροφό σου μπορούν να καταλήξουν στο χάος. Όταν βλέπεις ότι η επικοινωνία δεν προχωράει, κάνε ένα διάλειμμα.

Advertisements

 

Ταύρος

Ταύρε, μπορεί να νιώθεις πίεση ψυχολογικά σε σχέση με ένα επαγγελματικό θέμα. Εκεί που νομίζεις, όμως, ότι μπροστά σου υπάρχει αδιέξοδο, έρχεται μια λύση.

Αισθηματικά

Ο Άρης θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου από τις 23 και αυτό είναι πολύ θετικό για τις νέες γνωριμίες, τη δικτύωση και την επικοινωνία. Ο οίκος αυτός είναι ο πιο κοινωνικός και μια τέτοια διέλευση σε φέρνει περισσότερο κοντά σε άλλους ανθρώπους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μαθαίνεις σιγά-σιγά να βάζεις όρια, τόσο στην συμπεριφορά των άλλων προς εσένα, όσο και στη δική σου συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Αυτό είναι δείγμα ωριμότητας από μέρους σου.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, έχεις την τάση να δίνεις μάχες που δεν είναι απαραίτητα δικές σου. Είναι καλό που θες να βοηθήσεις τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά αυτό πολλές φορές σε κάνει να αφήνεις στην άκρη τα δικά σου προβλήματα.

Αισθηματικά

Το να δίνουμε στους άλλους να καταλαβαίνουν πώς σκεφτόμαστε ορισμένες φορές δεν είναι απλώς απαραίτητο, αλλά απαιτείται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα θέση του Άρη στον Καρκίνο από τις 23 από τη μία σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό στα οικονομικά σου, από την άλλη μπορεί να φέρει κάποια έξοδα μαζεμένα. Ίσως με τα χρήματα να είσαι λίγο συντηρητικός αυτό το διάστημα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, ο Άρης από τις 23 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δίνει απίστευτη ενέργεια για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ίσως χρειάζεται όμως να ελέγχεις τις παρορμήσεις σου κάποιες φορές.

Αισθηματικά

Φαίνεται πως κάτι καινούργιο αρχίζει στην eρωτική σου ζωή. Αυτό μπορεί να είναι ένα φλερτ ή αισθήματα που είχες για κάποιον άνθρωπο, τα οποία αρχίζουν και εκφράζονται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις για να συνεργαστείς σωστά ή για να προχωρήσεις ένα θέμα που σε απασχολεί, αλλά αφορά και άλλους, είναι να είσαι ξεκάθαρος και να εξηγήσεις τη θέση και τις απόψεις σου.

 

Λέων

Λέων, ο Άρης από τις 23 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνεις ο καλύτερος σύμμαχος του εαυτού σου.

Αισθηματικά

Γενικά δεν φοβάσαι να επισημάνεις τα λάθη των άλλων. Αυτό όμως που εσύ θεωρείς εποικοδομητική κριτική, οι άλλοι μπορεί να τον εκλάβουν ως επίκριση. Καλό θα ήταν να μάθεις να εκφράζεσαι λίγο πιο διπλωματικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένας πολύ καλός τρόπος για να προχωρήσεις σε ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί, είναι να συλλέξεις πληροφορίες και να ζητήσεις απόψεις. Όταν είσαι έτοιμος και αφού επεξεργαστείς τα δεδομένα, προχώρησε στον στόχο.

 

Advertisements

Παρθένος

Παρθένε, υπάρχει μια ασυμφωνία μεταξύ οικογένειας και επαγγελματικών. Ίσως, π.χ. οι ώρες που δουλεύεις είναι περισσότερες από αυτές που αντέχουν οι κοντινοί σου άνθρωποι.

Αισθηματικά

Ο Άρης από τις 23 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση. Πέρα από τις νέες γνωριμίες, μία συγκεκριμένη είναι πολύ πιθανό να έχει ρομαντικό ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορεί να προκύψει κάτι ενδιαφέρον, σημαντικό όμως να συλλέγεις πληροφορίες αυτές τις μέρες.

 

Ζυγός

Ζυγέ, αισθάνεσαι έτοιμος να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν. Αυτό σημαίνει πως ίσως πας σε κάποιον ειδικό ή ακόμα πως μπορεί να μοιραστείς βαθύτερες έγνοιες σου με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικά

Advertisements

Μπορεί στους έξω να μοιάζεις γεμάτος αυτοπεποίθηση, μέσα σου όμως, είναι πολλά εκείνα που σε «τρώνε». Δεν είναι κακό μερικές φορές να δείχνεις και την πιο ευάλωτη πλευρά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 23 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά. Η θέση του αυτή είναι πολύ θετική για αυτόν τον τομέα, αν και πρέπει να είσαι οργανωμένος, επειδή μπορεί να πιεστείς λίγο από πλευράς όγκου δουλειάς και διαθέσιμου χρόνου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Άρης από τις 23 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και θα σε γεμίσει ενέργεια για να ασχοληθείς συστηματικά με τους στόχους σου. Είναι μια διέλευση που μπορεί να ανοίξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και να διευρύνει τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικά

Φημίζεσαι για τον τρόπο που σκέφτεσαι και πολλές φορές σου είναι δύσκολο να κατεβάσεις ταχύτητες. Πρέπει όμως, να μάθεις να μπορείς να χαλαρώνεις χωρίς να κατακλύζουν σκέψεις το μυαλό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Είσαι άνθρωπος που έχει φιλοδοξίες και τείνεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Πολλές φορές όμως είσαι τόσο πολυάσχολος που ξεχνάς να φροντίσεις τον εαυτό σου.

 

Τοξότης

Τοξότη, το μέλλον μοιάζει θετικό και φαίνεται πως μπορούν να συμβούν πράγματα που δεν τα περιμένεις, αλλά εν μέρει είναι και προϊόντα των δικών σου προσπαθειών.

Αισθηματικά

Τον τελευταίο καιρό χρειάστηκε να παλέψεις με κάποια πολύ δύσκολα συναισθήματα, αυτό όμως σε βοήθησε να γίνει καλύτερος. Αυτή η βελτίωση αρχίζει και γίνεται αντιληπτή και από τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 23 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και αυτή η διέλευση είναι πολύ θετική για αυτόν τον τομέα. Καλό θα ήταν όμως να προσέχεις τα έξοδα, επειδή ο Άρης είναι παρορμητικός και βιαστικός.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, προσπάθησε να αφήσεις τους φόβους πίσω σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια.

Advertisements

Αισθηματικά

Ο Άρης από τις 23 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Σου δίνει έναν απίστευτο μαγνητισμό και σε φέρνει κοντά σε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Και σε ρομαντικό επίπεδο μπορεί κάτι νέο να δημιουργηθεί αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο τρόπος σκέψης σου είναι πρωτοποριακός, οι ιδέες σου καινοτόμες και έχεις αυτές τις μέρες τη δυνατότητα να βλέπεις μακριά, ολόκληρη την εικόνα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, αν θες το μέλλον σου να εξελιχθεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο, τότε πρέπει να φτιάξεις ένα αναλυτικό πρόγραμμα και να μείνεις πιστός σε αυτό.

Αισθηματικά

Η φροντίδα που έχεις δείξει στον εαυτό σου τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως αρχίζει και αποδίδει. Αισθάνεσαι αναζωογονημένος και γεμάτος ενέργεια.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 23 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία. Αυτό είναι πολύ θετικό για αυτόν τον τομέα, αν και είναι απαραίτητος ο προγραμματισμός, επειδή φαίνεται ότι θα έχεις αρκετή δουλειά.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου και αυτού σου δίνει ώθηση να διεκδικήσεις όλους τους στόχους που έχεις θέσει. Αγκάλιασε όλα τα κομμάτια του εαυτού σου. Είναι όλα εκείνα που σε κάνουν πραγματικά ξεχωριστό.

Αισθηματικά

Ο Άρης θα βρίσκεται από τις 23 στον πέμπτο οίκο σου που σημαίνει ότι ο eρωτας θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς αυτήν την περίοδο. Είσαι κυριολεκτικά ακαταμάχητος, αλλά και σε μια άκρως δημιουργική φάση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποιες δημιουργικές ασχολίες, τις οποίες είχες κυρίως ως χόμπι έχουν αρχίσει και σου αποφέρουν εισόδημα. Μην βιαστείς όμως να κάνεις περιττά έξοδα.

Advertisements

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα