Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (05-11/04)

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα ξεκινά δυναμικά και υπόσχεται πολλές ανατροπές και αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς στις 6/4 το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους μας βοηθά να βρούμε τις ισορροπίες μας και να ασχοληθούμε με τα προσωπικά μας αλλά και με την σχέση μας. Το τελευταίο διάστημα είναι γεγονός πως αφήσαμε το ταίρι μας σε απόσταση και έφτασε η στιγμή να δώσουμε την απαραίτητη σημασία για το καλό της σχέσης μας. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε κάποια κωλύματα που έχουμε και να εκφράσουμε ελεύθερα αυτά που νιώθουμε για τους άλλους χωρίς να φοβόμαστε την κριτική τους, η ανάγκη για να είμαστε κοντά σε πρόσωπα που αγαπάμε μας βοηθά να βρούμε λύσεις σε κενά που υπάρχουν σε επικοινωνιακό επίπεδο.

 

Νέα πρόσωπα θα μπουν στην ζωή μας και θα αλλάξουν κάποια δεδομένα που επικρατούσαν μέχρι τώρα καλό είναι να μην είμαστε υπερβολικοί απέναντι τους και να το δούμε σαν μια ασπίδα σωτηρίας στην καθημερινή ρουτίνα που επηρεάζει την ψυχολογική διάθεση. Η έντονη κοινωνικότητα που μας διακρίνει μας φέρνει κοντά σε νέα πρόσωπα που θα συμμεριστούν τις απόψεις και τα βαθύτερα θέλω μας και θα μας βοηθήσουν σε προσωπικά μας ζητήματα. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα ασχοληθούμε με το εμπόριο που θα φέρει συμφωνίες κατάλληλες για εμάς και θα έχουν σαν αποτέλεσμα άνοδο στα οικονομικά μας.

Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά στις 9/4 καθώς το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν θα μας βοηθήσει να πάρουμε σωστές αποφάσεις ούτε να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε με αποτέλεσμα να καταπιεστούμε και να απομακρυνθούμε από στόχους και φιλοδοξίες καθώς η σκέψη και ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι θολός.

Advertisements

 

Η ανάγκη να ωραιοποιήσουμε κάποια πρόσωπα του στενότερου μας περιβάλλοντος μας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα που θα φέρουν απογοήτευση και γκρίνια αλλά και λάθος πληροφορίες που δεν θα έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ίσως κάποια πρόσωπα που θα μας προσεγγίσουν να μας κατευθύνουν σε λάθος επιλογές και αποφάσεις που θα μας απομακρύνουν από αυτά που θέλουμε να πετύχουμε.

Πρέπει και επιβάλλεται να εμπιστευτούμε άτομα που πραγματικά μας αγαπάνε και νοιάζονται για εμάς να μην ανοιγόμαστε σε πρόσωπα που δεν τα γνωρίζουμε καλά και να μην προβάλουμε επαγγελματικές ιδέες σε άτομα ακατάλληλα. Τα προσωπικά θα βρεθούν στο προσκήνιο δεν πρέπει να υπερβαίνουμε τα όρια νέες γνωριμίες που θα υπάρξουν φαντάζουν ιδανικές αλλά στο βάθος μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες για εμάς και να μας δημιουργήσουν προβλήματα.

 

Στις 10/4 το εξάγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας φέρνει σε ισορροπία η διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα η ωριμότητα η ορθή σκέψη και η λογική μας κρατάνε μέσα σε πραγματικό χρόνο θα πάρουμε αποφάσεις και πρωτοβουλίες που θα είναι για το καλό μας και θα φέρουν σημαντικές συνεργασίες και συμφωνίες που θα αλλάξουν προσωπικά και επαγγελματικά. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι ο σωστός, η ορθότητα του λόγου μας γοητεύει άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος μας αντιμετωπίζουμε ακόμα και δύσκολες καταστάσεις με θετικότητα και ψυχραιμία. Η σκέψη μας βαδίζει της λογικής και μας βοηθά να κρατήσουμε τις ισορροπίες μέσα στο χώρο που κινούμαστε να συναντηθούμε με πρόσωπα που παίζουν ρόλο στη καριέρα μας.

Advertisements

Την ίδια μέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Δία στον Υδροχόο μας δίνει την ευκαιρία να αφήσουμε για λίγο το άγχος της καθημερινότητας στην άκρη και να περάσουμε όμορφες και μοναδικές στιγμές παρέα με το πρόσωπο που αγαπάμε να νιώσουμε ασφάλεια και σιγουριά στο πλάι του. Κάποιες νέες γνωριμίες που θα παρουσιαστούν θα υπόσχονται πολλά-δίνουν ώθηση και άνοδο στην αισθηματική και προσωπική μας ζωή και μας βγάζουν από αδιέξοδα και στασιμότητα.

 

Κριός

Κριέ, η ζωή σου βρίσκεται σε μια αρκετά μεταβατική φάση. Αυτό σημαίνει πολλά πράγματα. Μπορεί για παράδειγμα να μετακομίσεις, αλλά και να ερωτευτείς.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ευνοεί την αισθηματική σου ζωή. Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να δημιουργείται μια νέα αισθηματική σχέση στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως η επιτυχία που έχεις στην αγάπη τον τελευταίο καιρό, θα μεταφερθεί και στα επαγγελματικά σου. Νέες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες βρίσκονται στον ορίζονται.

 

Advertisements

Ταύρος

Ταύρε, η Αφροδίτη στον Κριό είναι ιδανική για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά μέσα σου κυρίως. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και η επικοινωνία με τους άλλους γίνεται περισσότερο ζεστή.

Αισθηματικά

Μπορεί οι καταστάσεις που βιώνουμε όλοι να μην είναι οι συνηθισμένες, αλλα αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσουμε εντελώς την παλιά μας ζωή. Μην κλείνεις λοιπόν την πόρτα σε νέους ανθρώπους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Να θυμάσαι πως σου αξίζει ο σεβασμός, η αναγνώριση και η σωστή αμοιβή για όσα προσφέρεις. Μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει για το αντίθετο.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, σε έχουν κουράσει τα πολλά λόγια και είσαι πια έτοιμος να περάσεις στη δράση. Αυτή σου η αποφασιστικότητα γίνεται ορατή τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου ευνοεί την κοινωνική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί η κατάσταση να είναι δύσκολη για όλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσεις να διεκδικείς όσα σου αξίζουν. Αν πιστεύεις πως εργάζεσαι σκληρά, ζήτα αυτά που δικαιούσαι.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, φαίνεται πως μένεις προσκολλημένος σε ιδέες και πιστεύω του παρελθόντος. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικά

Όταν οι γύρω σου, σου χαρίζουν απλόχερα αγάπη, δική σου δουλειά είναι να την αντιλαμβάνεσαι και να μπορείς να την απολαμβάνεις και να την ανταποδίδεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη στον δέκατο οίκο σου ευνοεί τα επαγγελματικά σου και κάθε σχετικό εγχείρημα. Μπορείς να ξεκινήσεις την υλοποίηση ενός σχεδίου σου.

 

Λέων

Λέων, η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει αισιοδοξία και ίσως αποφασίσεις να κάνεις μια σημαντική κίνηση στη συναισθηματική σου ζωή. Επίσης, μπορεί να οργανώσεις ένα ταξίδι αυτή την περίοδο.

Αισθηματικά

Ένας φίλος μοιάζει να μεταμορφώνεται σε κάτι παραπάνω από φίλο. Ίσως η εξέλιξη να είναι μόνο σαρκικη, όπως και να ‘χει όμως, φρόντισε να το απολαύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένα νέο πρότζεκτ μπορεί να σε απασχολήσει αρκετά και η συμφωνία να τοποθετείται χρονικά αυτό το διάστημα. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει.

 

Παρθένος

Παρθένε, καλή η φιλοδοξία, αλλά θα πρέπει να ξέρεις πως κάθε πράγμα έχει τον καιρό του. Ίσως θα πρέπει για λίγο να μείνεις σταθερός για να μπορέσεις μετά να κάνεις πιο αποφασιστικά βήματα μπροστά.

Advertisements

Αισθηματικά

Να θυμάσαι πως μπορείς να είσαι σωστός σύντροφος και χωρίς να αγνοείς τις δικές σου επιθυμίες. Όλο το νόημα κρύβεται στην ισορροπία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη στον Κριό βρίσκεται σε μια πολύ θετική θέση για τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες. Ο όγδοος οίκος σου σχετίζεται και με κληρονομικά, ρυθμίσεις, δάνεια και οικονομικά τρίτων.

 

Ζυγός

Ζυγέ, τώρα μοιάζει πιο εύκολο να ξεκινήσεις και κάτι χωρίς να φοβάσαι ότι θα αλλάξεις γνώμη στην πορεία – είτε αυτό είναι σχέση είτε κάποιο νέο εγχείρημα.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου, σε μια πολύ σημαντική θέση για την αισθηματική σου ζωή, τη συντροφικότητα και γενικότερα τις σχέσεις. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο αυτήν την περίοδο.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποια ευχάριστα οικονομικά νέα θα δώσουν άλλη διάσταση στη σημερινή ημέρα. Επειδή όμως θα είναι σχετικά αναπάντεχα, πρόσεξε πως θα τα διαχειριστείς.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, φαίνεται πως τις τελευταίες μέρες έχεις αποκτήσει μια πρωτοφανή διαύγεια πνεύματος και σκέψης. Βάλε τα δυνατά σου να μην χάσεις κάτι που κατέκτησες με κόπο.

Αισθηματικά

Πολλές φορές μπορεί να μην είσαι σίγουρος για κάποιες πλευρές του εαυτού σου. Μια ειλικρινής συζήτηση με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι μπορεί να σου προφέρει πολλές απαντήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία, την καθημερινότητα και την οργάνωση. Οι στόχοι σου μπορούν να μπουν σε μια σειρά και κάποιοι από αυτούς θα υλοποιηθούν.

Advertisements

 

Τοξότης

Τοξότη, είναι καιρός αυτές τις μέρες να κάνεις έναν ολοκληρωμένο προγραμματισμό για τις επόμενες μέρες. Να ξέρεις ποιες είναι οι υποχρεώσεις και οι προτεραιότητές σου.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου βρίσκεται σε μια ιδανική θέση για τον eρωτα και την αισθηματική σου ζωή γενικότερα. Αυτήν την περίοδο μπορεί να δημιουργηθεί κάτι νέο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πρέπει να είσαι πολύ προσηλωμένος στον στόχο, ακόμη και αν η διαδικασία επίτευξής του είναι δύσκολη, τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σου είναι σε μια ιδανική θέση για θέματα που αφορούν την κατοικία, την οικογένεια, αλλά και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να ετοιμάζεται ένα νέο σχετικό εγχείρημα.

Αισθηματικά

Advertisements

Η δουλειά έχει όλη την προσοχή σου αυτή τη στιγμή, αλλά αν είσαι σε σχέση πρέπει να βρεις λίγο χρόνο και για τον άλλο. Έστω και ένα δείπνο οι δυο σας μπορεί να κάνει την διαφορά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις στις οποίες έχεις δεσμευτεί είναι πολλές, δεν έχουν όμως όλες την ίδια βαρύτητα. Ίσως ήρθε η ώρα να μάθεις να ξεχωρίζεις τα πραγματικά σημαντικά.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η Αφροδίτη βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και ευνοεί την επικοινωνία, η οποία γίνεται περισσότερο ζεστή και συναισθηματική. Αυτήν την περίοδο όμως δεν ευνοείται μόνο η επικοινωνία, αλλά και ο eρωτας.

Αισθηματικά

Έχει έρθει η ώρα να κάνεις μια συζήτηση με ένα κοντινό σου πρόσωπο, την οποία αποφεύγεις καιρό. Να θυμάσαι πως τα καλύτερα πράγματα πολλές φορές είναι και τα πιο δύσκολα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου, εντυπωσιάζουν εύκολα τους γύρω σου. Καλό θα ήταν όμως να πάρεις λίγο χρόνο και να δεις προς τα ποια κατεύθυνση θες να τα διοχετεύσεις.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, είναι καλό που έχεις δικές σου ιδέες και απόψεις για την ζωή, πρέπει όμως να μάθεις να ακούς και τις γνώμες των άλλων. Τα πράγματα δεν είναι ποτέ μόνο μαύρα ή μόνο άσπρα.

Αισθηματικά

Μπορείς και συνδυάζεις αρμονικά τον ορθολογισμό με τη συναισθηματική σου πλευρά. Αυτό είναι κάτι που δεν επιτυγχάνεται εύκολα και θα πρέπει να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά. Και ως πλανήτης των οικονομικών η ίδια, ευνοεί αυτόν τον τομέα ακόμη περισσότερο από το αναμενόμενο. Ίσως αυτές τις μέρες αποφασίσεις να ξεκινήσεις και κάτι νέο σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα