Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-21/3)

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα της εβδομάδα η οποία ξεκινά με σημαντικές εξελίξεις που αφορούν όλους τους τομείς. Οι μετακινήσεις πλανητών που πραγματοποιούνται αλλάζουν την διάθεση μας και την ψυχολογία μας και μας βοηθούν να επανέρθουμε σιγά-σιγά σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Advertisements

 

Συγκεκριμένα στις 16/3 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες ένα γεγονός που βοηθά την σκέψη και την κρίση να λειτουργήσουν αρμονικά και να μας ωθήσουν σε δημιουργικό οίστρο. Σε πρώτο πλάνο η φαντασία που μας οδηγεί σε σκέψεις αλλαγών η καθημερινότητα είναι φυσικό να κούρασε και έφτασε η στιγμή να αναλάβουμε δράση για αλλαγές που θα οριοθετήσουν το αύριο. Υπάρχουν ακόμα ζητήματα που παραμένουν άλυτα αυτό μας βάζει σε έντονες σκέψεις για να τα λύσουμε πρέπει να ενεργοποιηθούμε να αναλάβουμε δράση να μην αφήσουμε ούτε λεπτό να πάει χαμένο για να μπορέσουμε μετά να ασχοληθούμε με προσωπικά θέματα που μας τραβάνε την προσοχή.

Η ανάγκη για ανασυγκρότηση μας κάνει να μην είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε με αποτέλεσμα να απομακρυνθούμε από στόχους αυτό όμως θα γίνει για λίγο. Κάποιες αποφάσεις που θα πάρουμε ίσως να μην είναι σωστές αυτό θα οδηγήσει σε λάθος επιλογές που θα μας βγάλει από τα όρια μας θα καταλήξουμε σε αδιέξοδα. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο μας απασχολούν το μυαλό δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε καθώς μας προβληματίζουν πρέπει να ασχοληθούμε εντατικά μαζί τους για να τα λύσουμε και να πάμε παρακάτω.

 

Ενδέχεται να αισθανθούμε την ανάγκη να απομακρυνθούμε από άτομα που βλέπουμε καθημερινά για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε να βάλουμε τις σκέψεις μας σε ορθή πορεία να ανανεωθούμε να αποφορτιστούμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Ψυχολογικά μπορούμε να εκφράσουμε αυτά που κρατάμε μέσα μας για να απελευθερωθούμε από πάθη που μας δεσμεύουν και δεν μας βοηθούν να λειτουργήσουμε έτσι όπως θέλουμε.

Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας κάνει πιο αποφασιστικούς για να ασχοληθούμε με θέματα του παρελθόντος και να τα αντιμετωπίσουμε μια και καλή να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις των πραγμάτων.

 

Πιο μετά στις 18/3 η Αφροδίτη στους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει στην επιφάνεια έντονο πάθος που ίσως να μην μπορέσουμε να διαχειριστούμε θα πρέπει όμως να βρούμε τον χρόνο να βρεθούμε με το ταίρι μας και να ασχοληθούμε με τα προβλήματα που έχει η σχέση μας. Τα αισθήματα είναι έντονα τα προσωπικά βρίσκονται σε κρίση πρέπει να βρούμε μηχανισμούς άμυνας-βοήθειας που θα μας απαλλάξουν από αρνητικά αποτελέσματα που ενδέχεται να έχουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες στο χώρο που κινούμαστε να κάνουμε υποχωρήσεις αν θέλουμε να παραμείνουμε μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια.

Advertisements

Το πάθος και ο ρομαντισμός είναι αυτά που καθορίζουν τα προσωπικά τα ανεβάζουν στην κορυφή και μπορούμε να αισθανόμαστε πως είμαστε πρωταγωνιστές σε αυτό τον τομέα. Το σκηνικό που επικρατεί μετά το απόγευμα είναι το κατάλληλο για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε αρμονικά και σταθερά. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα μπορέσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας χωρίς να φοβόμαστε κάτι.

Στις 20/3 ο Ήλιος περνάει στον Κριό και έχουμε την εαρινή ισημερία. Αυτό σημαίνει πως μπαίνουμε δυναμικά και χρονικά στην άνοιξη η διάθεση αρχίζει να ανεβαίνει κατακόρυφα αφήνουμε πίσω μας τα κακώς κείμενα και προβλήματα είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα έχουμε περάσει πολλά και έφτασε η στιγμή να χαρούμε και να απελευθερωθούμε αρνητικά συναισθήματα.

 

Θα πάρουμε πρωτοβουλίες που αφορούν τα προσωπικά και τα επαγγελματικά ο δυναμισμός και η σιγουριά που μας διακρίνουν μας οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα και βάζουμε το εμείς πάνω από όλα και όχι το εγώ. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε κάποιες στιγμές εγωκεντρικές που θα μας κάνουν να επιβάλουμε αυτά που θέλουμε στους άλλους χωρίς να δεχτούμε τις απόψεις τους-ένα γεγονός που θα προκαλέσει για λίγο αναταραχή στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Τέλος στις 21/3 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και ωθεί την γοητεία σε προσωπικό επίπεδο κερδίζουμε τα άτομα που είναι κοντά μας το ταίρι μας ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως το πύρινο αυτό ζώδιο ενδέχεται να εμφανίσει τάσεις εγωισμού και απόλυτης ανάγκης για προβολή-με την αρνητική έννοια-κάτι που πρέπει να αποφύγουμε αν θέλουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες μέσα στο περιβάλλον μας αλλά και μια θετικά στάση απέναντι στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πρέπει να κατανοήσουμε και τις ανάγκες των άλλων χωρίς να προβάλουμε μόνο τις δικές μας αν θέλουμε να διατηρήσουμε χαμηλό προφίλ χωρίς προβλήματα και τυμπανοκρουσίες που θα διαταράξουν τις ανθρώπινες ισορροπίες.

 

Κριός

Χρειάζεται αρκετή υπομονή κάποιες φορές και μια προσπάθεια να αποφεύγεις τις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. Καλό είναι να το θυμάσαι αυτό ιδιαίτερα αυτήν τη βδομάδα.

Αισθηματικά

Advertisements

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από το τέλος της βδομάδας είναι μια ένδειξη πολύ θετικών εξελίξεων στην αισθηματική σου ζωή. Αλλά και γενικότερα σε θέματα εμφάνισης και σχέσεων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν ακούσεις το όνομά σου να συζητιέται για μια αύξηση ή μια προαγωγή, μην ξαφνιαστείς. Τον τελευταίο καιρό έχεις δουλέψεις πολύ σκληρά και σου αξίζει αυτή η αναγνώριση.

 

Ταύρος

Η παρουσία της Αφροδίτης στον δωδέκατο οίκο σου από το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ σημαντική για τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση η οποία βελτιώνεται και αυτό σε κάνει περισσότερο σύμμαχο με τον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Ένα άτομο από το παρελθόν κάνει και πάλι την εμφάνισή του στη ζωή σου. Αυτή τη φορά όμως, θα παίξει πιο σημαντικό ρόλο απ’ όσο πίστευες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εβδομάδα θα εξελιχθεί με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς. Ετοιμάσου να δεχτείς ότι κάποια πράγματα θα πάρουν αναγκαστικά αναβολή και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό.

 

Δίδυμοι

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να ξανασχοληθείς με στόχους που έχεις αφήσει στη μέση. Να δεις πως μπορείς να οργανωθείς για να γίνουν πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από το τέλος της βδομάδας θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση. Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται με κάθε τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η λογική μοιάζει να επικρατεί και φαίνεται ότι υπάρχει η ανάγκη και η επιθυμία να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά σου, με ρυθμίσεις, διαπραγματεύσεις, χρέη και με προοπτικές να μειώσεις τα έξοδα και να αυξήσεις τα έσοδα.

 

Καρκίνος

Φαίνεται πως αυτό που σε απασχολεί περισσότερο αυτές τις μέρες είναι τα χρήματα. Έχεις δουλέψει σκληρά και αυτό αρχίζει να έχει αποτελέσματα. Τα χρήματα δεν ήρθαν τυχαία προς το μέρος σου. Τα κέρδισες.

Αισθηματικά

Αισθάνεσαι την ανάγκη να ανοιχτείς σε νέους ανθρώπους και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Θες να είσαι πιο ειλικρινής με τα συναισθήματά σου και δεν φοβάσαι πια να το αποδεχτείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον οίκο των επαγγελματικών σου στο τέλος της εβδομάδας είναι μια πολύ θετική διέλευση που μπορεί να φέρει νέα επαγγελματικά σχέδια και ξεκινήματα.

 

Λέων

Η Αφροδίτη από το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται στον οίκο των στόχων, της αισιοδοξίας και της διεύρυνσης των οριζόντων σου. Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι και αυτό σε βοηθάει σε όλους τους τομείς. Επίσης, έρχεσαι περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου.

Αισθηματικά

Επανέρχονται κάποια πρόσωπα από το παρελθόν και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κάποιες επιδιορθωτικές κινήσεις στις σχέσεις σας. Όπως και να έχει, αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι και πολύ ευχάριστη.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την αίσθηση ότι κάνεις δυο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω κάθε φορά. Είναι φυσιολογικό αυτό να σε αγχώνει, αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάς πως οι μέρες που ζούμε είναι ακόμα πρωτόγνωρες.

 

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, αφού κάτι που ετοίμαζες καιρό, φαίνεται πως επιτέλους αποκτά σάρκα και οστά. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς.

Αισθηματικά

Προφανώς ορισμένες φορές χρειάζεται να μιλάς ξεκάθαρα, με ειλικρίνεια, αλλά και προσεκτικά, για να μην έχουμε παρερμηνείες. Είναι σημαντικό να φιλτράρεις αυτά που εκφράζεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Κριό (από το τέλος της βδομάδας) είναι πολύ σημαντική για τα οικονομικά σου, τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους και τις οικονομικές συμφωνίες. Κάτι νέο εμφανίζεται στον ορίζοντα.

Advertisements

 

Ζυγός

Φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχεις αφήσει λίγο στην άκρη την προσωπική σου ζωή. Επειδή όμως ο eρωτας μπορεί να σε βρει εκεί που δεν το περιμένεις, μπορείς να είσαι έτοιμος για όλα.

Αισθηματικά

Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Κριό από το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ θετική για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο σε αυτούς τους τομείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί αυτήν την εβδομάδα να χρειαστεί να επανεξετάσεις κάποιες οικονομικές συμφωνίες. Μπορεί όμως και να σου έρθουν χρήματα που σου οφείλονται.

 

Σκορπιός

Αυτή τη στιγμή έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά και δεν ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Πρέπει να βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά προτεραιότητας και να τελειώνεις κάτι, προτού αρχίσεις κάτι άλλο.

Advertisements

Αισθηματικά

Ο eρωτας πάντως είναι πάντα μια πιθανότητα που μπορεί ξαφνικά να σου χτυπήσει την πόρτα. Σημασία έχεις κι εσύ να «ακούσεις το κουδούνι».

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη στο τέλος της εβδομάδας περνάει στον έκτο οίκο σου από όπου θα ευνοεί την καθημερινότητα και τις καθημερινές δραστηριότητες, την ευεξία, την εμφάνιση και τα επαγγελματικά. Μια πολύ σημαντική διέλευση για να μπουν κάποια πράγματα σε μια σειρά.

 

Τοξότης

Αυτήν τη βδομάδα μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν πολύ σημαντικές για το μέλλον σου, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 21 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον eρωτα και τη δημιουργικότητα. Τα νέα είναι πολύ θετικά και ενδιαφέροντα για αυτόν τον τομέα και η αισθηματική σου ζωή μπορεί να έχει πολύ σημαντικές εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Ήρθε επιτέλους η ώρα σου να λάμψεις στον επαγγελματικό τομέα. Οι προσπάθειες και η σκληρή δουλειά που έχεις κάνει όλο αυτό το διάστημα φαίνεται πως αναγνωρίζονται.

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη από τις 21 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα μπορούν να είναι πολύ θετικές. Το ίδιο όμως ισχύει και για τις σχέσεις σου συνολικά.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός με τις ερμηνείες σου για τις συμπεριφορές των άλλων. Είναι πολύ εύκολο να παρερμηνευτούν λόγια και πράξεις και να δημιουργηθουν παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως στη δουλειά τα πράγματα σου πάνε ανέλπιστα καλά. Ίσως υπάρχει και μια αύξηση ή προαγωγή στον ορίζοντα, αλλά αυτό προϋποθέτει ότι δεν θα ρίξεις τους ρυθμούς σου.

 

Advertisements

Υδροχόος

Καλό θα ήταν να απορροφάς τις πληροφορίες που σου προσφέρονται, γιατί μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους. Οι γνωριμίες, οι φίλοι και οι συνεργάτες μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντές σου με τις απόψεις και τις ιδέες τους.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Αυτή η διέλευση μπορεί να αλλάξει την αισθηματική σου ζωή αν δεν είσαι σε σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτές τις μέρες μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να συγκεντρωθείς ή να απομονωθείς προκειμένου να βρεις τη λύση σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα ή να σχεδιάσεις έναν νέο στόχο.

 

Ιχθύς

Έχεις βάλει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σου και έχεις επικεντρώσεις όλες τους τις προσπάθειες σε αυτόν. Είναι όμως σημαντικό να μην βλέπεις τα πάντα μονόπλευρα.

Αισθηματικά

Advertisements

Μια γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί άκρως ενδιαφέρουσα, ενώ αυτές τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να βρίσκεσαι με κόσμο, φίλους ή με ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά και τις υλικές κτήσεις. Αυτός ο τομέας θα πάρει τα πάνω του και ίσως ασχοληθείς και με κάτι νέο επαγγελματικά.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα