Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (1-7/2)

Αυτή η εβδομάδα ξενικά με αρκετές αλλαγές και αναθεωρήσεις που θα κάνουμε στα ήδη υπάρχοντα δεδομένα θα αλλάξουμε πολλά από τα καθιερωμένα και θα δώσουμε σημασία σε συναισθηματικά θέματα και σε φιλικές σχέσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας.

Advertisements

Από την 1η Φεβρουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο μια όμορφη όψη που μας φέρνει κοντά στα άτομα που αγαπάμε και ανεβάζει την διάθεση στα ύψη. Θα μας απασχολήσει αρκετά ο χώρος που κινούμαστε το περιβάλλον μέσα στο οποίο εκφραζόμαστε και θα προωθήσουμε απόψεις και ιδέες στα κατάλληλα άτομα που θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Θα πάρουμε πρωτοβουλίες σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική και την επαγγελματική μας εξέλιξη θα κρατήσουμε αποστάσεις από το άτομο που μας ενδιαφέρει eρωτικά καθώς δεν θα μπορούμε να εκφραστούμε άνετα απέναντι του έτσι όπως θέλουμε και αυτό θα μας καταπιέσει αρκετά.

 

Καλύτερα όμως να κρατήσουμε απόσταση και να μην πούμε κάτι που θα το μετανιώσουμε μετά. Η ανάγκη να απαλλαχτούμε από βάρη που μας έριξαν την ψυχολογία και την διάθεση θα μας ρίξει στην δουλειά θα αναλάβουμε δράση και ευθύνες θα γίνουμε πιο ανεξάρτητοι θα πάρουμε τα πάνω μας θα πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητες που έχουμε.

Αυτή η ανάγκη μπορεί να μας βγάλει από τα όρια μας και να μας οδηγήσει σε λάθος επιλογές αλλά και ανασφάλειες που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε θα υπερβάλουμε στην συμπεριφορά μας και θα έρθουμε σε αντιπαράθεση με άτομα που είναι πολύ κοντά μας. Πρέπει να κρατήσουμε τις ισορροπίες μέσα στο χώρο που κινούμαστε να ενταχθούμε σε ομάδες που θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε άνετα αυτά που αισθανόμαστε και μας πιέζουν να λειτουργήσουμε με το εμείς και όχι με τον εγώ.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο αλλάζει το σκηνικό που επικρατεί και μας χαλάει την διάθεση ένταση και νεύρα δεν μας αφήνουν να δημιουργήσουμε επηρεάζεται η διάθεση μας οι φιλικές σχέσεις η eρωτική μας ζωή τα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά τις κινήσεις μας καθώς η υπερβολή θα μας οδηγήσει σε αδιέξοδα και διαφωνίες με τους άλλους η ένταση οδηγεί σε τσακωμούς και καυγάδες.

 

Στις 6 Φεβρουαρίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας κάνει να αισθανόμαστε την ανάγκη να απομακρυνθούμε από όλους και όλα να κρατήσουμε αποστάσεις η εσωστρέφεια θα μας φέρει κοντά στον εαυτό μας θα ανακαλύψουμε άγνωστες πτυχές που κρύβαμε μέχρι τώρα.

Η προσωπική ζωή παραμένει στο προσκήνιο ίσως να βγούμε από την ορθή πορεία και γραμμή και να γίνουμε απόλυτοι και σκληροί απέναντι στο ταίρι μας θα επικρατεί ψυχρότητα και αστάθεια που θα επηρεάσει την ψυχοσύνθεση μας. Πρέπει να είμαστε λογικοί και σταθεροί σε αυτά που λέμε και κάνουμε να εκμεταλλευτούμε κάθε θετικό όψη που μας προσφέρεται και να προχωρήσουμε σε εφαρμογή κάποιων στόχων που έχουμε και μπορούμε να τους φέρουμε σε πέρας.

Advertisements

Το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αποφάσεις που θα πάρουμε κάποιες εξελίξεις που θα συμβούν θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τα πάνω μας και να εμπιστευτούμε τις δυνατότητες μας το κλίμα που επικρατεί μας βοηθά να δημιουργήσουμε και να λειτουργήσουμε με επιτυχία. Άτομα μέσα στο περιβάλλον θα παίξουν ρόλο στα προσωπικά μας θα πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά τις κινήσεις μας και να μην υπερβάλουμε σε αυτά που λέμε και κάνουμε. Αν φτιάξουμε ένα πρόγραμμα και το ακολουθήσουμε πιστά τότε θα πετύχουμε πιο πολλά από αυτά που περιμένουμε.

 

Στις 7 Φεβρουαρίου το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλάζει το σκηνικό που επικρατεί και οδηγεί σε αστάθεια έντονα συναισθήματα αναστάτωση ταραχές διαφωνίες και τσακωμούς. Στο προσκήνιο εμφανίζονται οικονομικά και προσωπικά θέματα που δεν μπορούμε να προωθήσουμε έτσι όπως θέλουμε ίσως να πάρουμε λάθος αποφάσεις που θα μας στοιχίσουν και θα μας βγάλουν από την ορθή γραμμή πλεύσης.

Πρέπει να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις στην προσωπική μας ζωή η ένταση και τα νεύρα δεν θα μας βοηθήσουν να καλύψουμε κενά και λάθη που υπάρχουν μέσα στη σχέση μας με αποτέλεσμα να απομακρυνθούμε από το ταίρι μας. Κάποιες νέες γνωριμίες που θα μπουν ξαφνικά στη ζωή μας θα την αλλάξουν σε όλα τα επίπεδα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να σταθεροποιηθούμε μέσα στο περιβάλλον μας να γίνουμε δημιουργικοί και να αναδείξουμε την αξία μας στους άλλους. Η εβδομάδα κλείνει με θετική εξέλιξη που μας φέρνει πιο κοντά στον εσωτερικό μας κόσμο.

 

Κριός

Κριέ, έχεις όρεξη να εμβαθύνεις κι άλλο στις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θες να κάνεις μεγάλες συζητήσεις και να δεις τι είναι αυτά που σας ενώνουν, αλλά και τι σας χωρίζει.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά τις γνωριμίες, την κοινωνική σου ζωή και τις βαθύτερες επιθυμίες. Η διέλευση αυτή είναι εννοείται πολύ θετική και για τα αισθηματικά σου.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ίσως σήμερα να είναι μια καλή περίοδος για να δεις τι πήγε καλά και τι όχι (πέρα από το προφανές) την προηγούμενη χρονιά. Έτσι θα μπορέσει να δεις ποιες συμπεριφορές σου, αξίζεις να κρατήσεις και αυτή τη χρονιά.

 

Ταύρος

Ταύρε, όταν πρέπει να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι πολύ θετικό, ναι μεν χαίρεσαι, αλλά έχεις πιθανότατα και ένα άγχος, κάποιες φορές αδικαιολόγητα υπερβολικό.

Αισθηματικά

Μην αφήνεις το κάθε φλερτ που δεν αποδίδει καρπούς, να σε ρίχνεις ψυχολογικά. Κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζει να είναι στη ζωή σου και καλύτερα να αποχωρούν από αυτήν νωρίς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον οίκο των επαγγελματικών σου και θα ευνοεί κάθε σχετικό εγχείρημα. Το έδαφος είναι γόνιμο για εξελίξεις, ακόμη και αν ο Ερμής είναι ανάδρομος.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Αφροδίτη από την πρώτη θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διεύρυνση των οριζόντων σου, τις σπουδές, τις εκδόσεις και την αλλαγή αντιλήψεων. Ξεκινάει μια πολύ ενδιαφέρουσα και ευχάριστη περίοδος κατά την οποία θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις αυτήν την περίοδο θα είναι πολλές και ουσιαστικές. Είσαι σε μια φάση στη ζωή σου που θες να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στους ανθρώπους που νοιάζεσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είσαι άνθρωπος που σου αρέσει να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά μήπως φέτος να αρχίσεις να αναθέτεις κάποιες αρμοδιότητες και αλλού; Είναι ακόμα η αρχή του χρόνου και πρέπει να το πάρεις πιο χαλαρά.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, τα όριά σου φαίνεται ότι είναι περισσότερο ξεκάθαρα και μάλιστα με έναν τρόπο που δεν απομακρύνει τους άλλους, αλλά τους φέρνει και περισσότερο κοντά.

Αισθηματικά

Χρειάζεσαι οικειότητα στις σχέσεις σου, να προσφέρεις στους άλλους, αλλά και να σου προσφέρουν. Οι ευκαιρίες για αυτά υπάρχουν, αλλά πρόσεξε τον ενθουσιασμό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από την πρώτη θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες. Ξεκινάει μια πολύ θετική περίοδος για αυτούς τους τομείς, αν και πρέπει να είσαι προσεκτικός σε ό, τι υπογράφεις, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος.

 

Λέων

Λέων, προκειμένου να είσαι καλά θα πρέπει να περιβάλεις τον εαυτό σου με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλά για τον εαυτό σου. Ίσως λοιπόν, αυτή η νέα χρονιά σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ποιους έχεις δίπλα σου.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο και ευνοεί με κάθε τρόπο τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Μπορεί αυτήν την περίοδο να έχεις και μια σοβαρή εξέλιξη στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Αισθάνεσαι ότι δίνεις περισσότερα απ’ όσα παίρνεις και αυτό σε αδειάζει ψυχολογικά. Μήπως λοιπόν, ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει και να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου;

 

Παρθένος

Παρθένε, θες να έχουν οι γύρω σου μια πολύ συγκεκριμένη γνώμη για εσένα και αυτό σε αναγκάζει να βάζεις τον εαυτό σου σε πολύ συγκεκριμένα κουτάκια. Έτσι, χάνεις κομμάτια του αυθορμητισμού σου.

Αισθηματικά

Αν είσαι single ετοιμάσου για μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μπορεί να σας χωρίζει η απόσταση, αλλά αυτό δεν θα σε εμποδίσει από το να γίνεις διεκδικητικός.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από την πρώτη Φεβρουαρίου βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Είναι πιθανό να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα αυτήν την περίοδο.

 

Advertisements

Ζυγός

Ζυγέ, αυτές τις μέρες οι εσωτερικοί διάλογοι θα είναι πολλοί. Δεν έχεις προσδιορίσει ακόμα ακριβώς τι είναι αυτό που περιμένεις να σου συμβεί το προσεχές διάστημα, ούτε έχεις κάποιο συγκεκριμένο πλάνο.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον eρωτα και τη δημιουργικότητα. Είναι πολύ πιθανό μέσα στον Φεβρουάριο να εξελιχθεί μια eρωτική υπόθεση. Είναι πολύ πιθανή και μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θες να πας ένα βήμα παρακάτω στα επαγγελματικά σου, αλλά δεν είσαι σίγουρος τι βήμα θες να είναι αυτό. Μια αύξηση; Ένα νέο πόστο; Μια προαγωγή; Μια αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος; Καλό είναι να είναι ξεκαθαρισμένο σε εσένα πρώτα αυτό που θέλεις.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου και θα ευνοεί υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι πολύ σημαντικό το ότι θα νιώθεις και μια συναισθηματική τροφοδοσία που θα σ’ την προσφέρουν κάποιες στενές προσωπικές σχέσεις.

Αισθηματικά

Advertisements

Τείνεις να μην μπορείς να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή. Αφού δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, ζήτα βοήθεια. Δεν είναι κακό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάνεις ένα βήμα μπρος και δυο πίσω. Πρέπει να δεις γιατί συμβαίνει αυτό. Τι είναι αυτό που σε τραβά συνεχώς προς τα πίσω και δεν μπορείς να πας εκεί που θες;

 

Τοξότης

Τοξότη, προσπάθησε να βγεις λίγο έξω από το καβούκι σου αυτές τις μέρες. Δεν είναι κακό να είσαι ευάλωτος πού και πού, ούτε υπάρχει πρόβλημα αν οι γύρω σου αντιληφθούν ότι δεν είσαι άτρωτος.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Η επικοινωνία γίνεται με περισσότερη ενσυναίσθηση και αυτό είναι το πιο σημαντικό για να μπουν σταθερές βάσεις σε μια σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή η περίοδος με τον ανάδρομο Ερμή δεν είναι και η καλύτερη μέρα για επικοινωνία, αναλύσεις, σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες. Θα μπορούσε να σου ξεφύγουν κάποιες λεπτομέρειες.

Advertisements

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, οι μέρες έχουν μια πολυπλοκότητα και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στις επαφές με φίλους, ομάδες και με τις νέες γνωριμίες, γιατί μερικές φορές έχεις την τάση εξιδανίκευσης των άλλων.

Αισθηματικά

Τώρα είναι η ευκαιρία σου να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να κάνεις ακόμα πιο μεγάλα όνειρα. Αυτό άλλωστε είναι και το πρώτο βήμα για την επίτευξή τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από την πρώτη Φεβρουαρίου βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά και η θέση της αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για αυτόν τον τομέα. Αν και χρειάζεται προσοχή όταν υπογράφεις λόγω ανάδρομου Ερμή.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι εκπληκτικό για όλους τους τομείς, κυρίως όμως για τα αισθηματικά, τα οικονομικά και την εμφάνισή σου. Η Αφροδίτη μαζί σου μπορεί να κάνει κάποια πράγματα που σου φαινόντουσαν δύσκολα, ευκολότερα.

Advertisements

Αισθηματικά

Από κει που δεν το περιμένεις, μπορεί να εμφανιστεί ο eρωτας. Μην αφήσεις αυτή την έκπληξη να σε καταλάβει. Ηρεμία και χαλαρότητα, είναι η καλύτερη συνταγή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως τα πράγματα στα επαγγελματικά σου έχουν σταθεροποιηθεί και ακολουθούν μια συγκεκριμένη πορεία. Αυτό ίσως κάποιες φορές σε κάνει να βαριέσαι, αλλά πρέπει να θυμάσαι πως καμιά φορά η στασιμότητα είναι καλή.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η Αφροδίτη βρίσκεται από την πρώτη Φεβρουαρίου στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Έχει ήδη ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα πορεία προς την αυτοβελτίωσή σου και η Αφροδίτη θα συμβάλει πολύ σε αυτήν.

Αισθηματικά

H αρχή της νέας εβδομάδας σε βρίσκει εξαιρετικά αισιόδοξο και αυτό βγαίνει σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Τόσο στον προσωπικό τομέα, όσο και στον επαγγελματικό προβάλλεις προς τα έξω αυτά που θες να σου συμβούν.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

H αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει γεμάτο ενθουσιασμό και έμπνευση για νέα πράγματα. Αισθάνεσαι δημιουργικός και δεν διστάζεις να πεις ναι σε νέα πρότζεκτ.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα