Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (11-17/01)

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με τον Ερμή και τον Δία να σχηματίζουν σύνοδο στον υδροχόο στις 11 Ιανουαρίου και να ευνοούν επικοινωνία και επαφές με άτομα που βρίσκονται κοντά μας. Σε πρώτο πλάνο οι φιλικές σχέσεις φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν αρκετά θα έρθουμε κοντά τους και θα κουβεντιάσουμε ζητήματα που μας απασχολούν ακόμα θα ζητήσουμε την βοήθεια τους θα δώσουμε την δική μας/το επικοινωνιακό στοιχείο βρίσκεται σε ορθή πορεία.

Advertisements

Θα ενταχθούμε σε ομάδες και συλλόγους θα εκφράσουμε την γνώμη και την άποψη μας ελεύθερα θα αποβάλουμε το άγχος και την ανασφάλεια θα έρθουμε πιο κοντά στα βαθύτερα θέλω μας. Κάποιες ιδέες που έχουμε θα τις προβάλουμε στους άλλους θα τις δεχτούν θετικά και αυτό θα ανεβάσει την διάθεση στα ύψη θα λειτουργήσουμε μεθοδικά και έξυπνα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η αισιοδοξία που μας χαρακτηρίζει μας βοηθά να λύσουμε σημαντικά ζητήματα και να ασχοληθούμε με προσωπικά θέματα που το προηγούμενο διάστημα παρέμειναν σε στασιμότητα έφτασε η στιγμή να κλείσουμε εκκρεμότητες και κενά και να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Στις 12 Ιανουαρίου το τετράγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλάζει την κατάσταση που επικρατεί και προκαλεί εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις που δεν θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε και αυτό θα μας αγχώσει και θα μας απομακρύνει από αγαπημένα πρόσωπα. Μέσα από τις κουβέντες που θα κάνουμε όμως με άτομα που είναι πολύ κοντά μας θα μπορέσουμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας ελεύθερα θα απαλλαχτούμε από αδυναμίες και ανασφάλειες που μας κράτησαν δέσμιους των επιθυμιών μας θα γίνουμε επαναστάτες με σκοπό να υποστηρίξουμε τα πιστεύω μας/καλό είναι να μην το παρακάνουμε και να μην αφήσουμε το πάθος να επηρεάσει την ψυχολογική διάθεση και τις σχέσεις μας με τους άλλους.

 

Η επικοινωνία κάποια στιγμή θα γίνεται με δυσκολία για αυτό και πρέπει να βρούμε τρόπους να έρθουμε πιο κοντά στα άτομα που αγαπάμε και να μην προβάλουμε τα θέλω μας να μην αφήσουμε τον εγωισμό να επηρεάσει τις σχέσεις μας να δεχτούμε και τις απόψεις των άλλων.

Πιο πολύ από αυτή την κατάσταση θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) καθώς ενδέχεται να ξεπεράσουν τα όρια να έρθουν σε αντιπαράθεση με άτομα του κοντινού τους περιβάλλοντος να διαφωνήσουν και να συγκρουστούν, θα επικρατήσει αναστάτωση και ταραχή μέσα στην οικογένεια. Προσωπικά και επαγγελματικά θέματα θα βρεθούν στο προσκήνιο και πρέπει να ασχοληθούμε μαζί τους να μην τα αγνοήσουμε να λύσουμε εκκρεμότητες που μας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.

Στις 13 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και αυτή η αστρολογική όψη επηρεάζει σημαντικά τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) πρέπει να προσέξουν κινήσεις και πράξεις. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η Νέα Σελήνη χαρακτηρίζεται από την σύνοδο των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που αλλάζει τα ήδη υπαρκτά δεδομένα και φέρνει στο προσκήνιο νέα δεδομένα που θα επηρεάσουν επαγγελματικά ζητήματα θα υπάρξουν αλλαγές στον τομέα της εργασίας προσωπικά ζητήματα θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Αυτό θα μας βοηθήσει να πάρουμε τα πάνω μας και να ασχοληθούμε εντατικά με τις υποχρεώσεις μας με κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι της δημιουργίας να δείξουμε στους άλλους την αξία μας να απομακρυνθούμε από συνθήκες που μας προκαλούν αρνητικότητα να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητες που έχουμε. Φυσικά ενδέχεται να υπάρξουν και γεγονότα από εκεί που δεν το περιμένουμε που θα μας απασχολήσουν αρκετά και θα μας προβληματίσουν πρέπει να είμαστε σε θέση να τα αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε εμπόδια και προβλήματα που θα μπουν στον δρόμο μας. Η δημόσια εικόνα είναι ένα ζήτημα που θα μας απασχολήσει πρέπει να απαλλαχτούμε από εσωτερικούς φόβους και αδυναμίες να πιστέψουμε στον εαυτό μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και την εύνοια των άλλων.

 

Advertisements

Η πολυαστρία στον Υδροχόο (Κρόνος, Δίας, Ερμής) σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο και αυτό προκαλεί έντονη δραστηριότητα και υπερένταση που εκδηλώνεται με εσωτερικές συγκρούσεις και έχουν αντίκτυπο στο φιλικό περιβάλλον στα οικονομικά ζητήματα σε ιδέες και στόχους που έχουμε δρομολογήσει στην ανάγκη για επιτυχία και καταξίωση.

Δεν θα είναι όλα εύκολα θα υπάρξουν δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε η ορθή σκέψη και η ωριμότητα θα μας κρατήσουν σε πραγματικά πλαίσια δεν θα απομακρυνθούμε από αυτά που έχουμε οριοθετήσει η φαντασία θα μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις σε προσωπικά θέματα και όχι μόνο. Η προσωπική ζωή ευνοείται από το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο καθώς δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για νέες γνωριμίες και επαφές με πρόσωπα που θα αλλάξουν την καθημερινότητα μας και θα προβάλουν τον καλύτερο εαυτό μας η δημόσια εικόνα μας θα πάει από το καλό στο καλύτερο.

 

Κριός

Κριέ, τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν όπως ακριβώς τα περίμενες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα παρατήσεις. Ίσως απλά να χρειάζεται να αλλάξεις στρατηγική ή και στόχους.

Αισθηματικά

Οι φίλοι φαίνεται ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, όχι τόσο οι απόψεις τους, αφού μπορεί να αποκλίνουν αρκετά από τις δικές σου, αλλά η παρουσία τους, οι ιδέες και η στήριξή τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εκπληκτική νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα κατά το δεκαήμερο που θα ακολουθήσει.

Advertisements

 

Ταύρος

Ταύρε, η νέα Σελήνη στις 13 στον ένατο οίκο σου ανοίγει τη σκέψη σου και ένα νέο κεφάλαιο μπροστά σου. Μπορεί να σε φέρει και περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου και να σου δείξει έναν δρόμο ευκαιριών. Όλα αυτά ισχύουν τουλάχιστον για το δεκαήμερο που ακολουθεί.

Αισθηματικά

Δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρο τι είναι ψευδαίσθηση και τι πραγματικότητα σε μια αισθηματική υπόθεση. Γι’ αυτό καλό είναι να περιμένεις προτού βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όσο σίγουρος και να νιώθεις για κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν θα ήταν καλό να το διερευνήσεις κιόλας, γιατί μερικές φορές μπερδεύουμε τις προσδοκίες ή τις αυθαίρετες ερμηνείες μας με τη διαίσθηση.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, μπορεί αυτήν τη στιγμή τα πράγματα να μοιάζουν αβέβαια για εσένα, αλλά και για πολύ κόσμο. Αν αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς αυτή την αβεβαιότητα μόνος σου, μπορείς πάντα να μιλήσεις σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και που ξέρεις πως θέλουν το καλό σου.

Αισθηματικά

Μην αποκλείεις άτομα από την ζωή σου αν δεν τα γνωρίσεις πρώτα πραγματικά. Μπορεί να έχουν να σου δώσουν πολλά περισσότερα πράγματα απ’ όσα νομίζεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και είναι πολύ θετική για τον οικονομικό τομέα, κυρίως για οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους. Το δεκαήμερο που θα ακολουθήσει μπορούν να έρθουν ευκαιρίες και να γίνουν νέα ξεκινήματα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, αν θες κάτι πολύ αυτές τις μέρες, τότε διεκδίκησέ το, ακόμα κι αν δεν είσαι σίγουρος για το ποια θα είναι η έκβαση. Καμιά φορά δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, αλλά το τι κάνεις για να φτάσεις μέχρι εκεί.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Τις μέρες που θα ακολουθήσουν, μέχρι περίπου το τέλος του μήνα, μπορεί να γίνει μια ρομαντική γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν αισθάνεσαι ότι έχουν πέσει πάνω σου περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορείς πραγματικά να διαχειριστείς, τότε πρέπει κάποιες από αυτές να τις αναθέσεις αλλού.

 

Λέων

Λέων, αν αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε κάποιο αδιέξοδο, είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό, πάρε μερικές βαθιές ανάσες και σκέψου τα όσα έχεις πετύχει μέχρι τώρα. Κάποιες φορές δεν είναι κακό να ρίχνεις τους ρυθμούς.

Αισθηματικά

Αισθάνεσαι λίγο ανασφαλής στην σχέση σου και δεν ξέρεις από που προέρχεται αυτή η ανασφάλεια. Αν δεν μπορείς να την εντοπίσεις μόνος σου, μπορείς πάντα να συζητήσεις με το ταίρι σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και είναι πολύ θετική. Μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα και οι ευκαιρίες να είναι πολλές μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Advertisements

Παρθένος

Παρθένε, καλό είναι που έχεις στόχους, ακόμα καλύτερο όμως θα ήταν να επικεντρώνεσαι σε έναν κάθε φορά και όχι να σκορπίζεσαι σε πολλούς ταυτόχρονα. Με λίγη καλύτερη στρατηγική θα πετυχαίνεις όσα στοχεύεις πολύ πιο γρήγορα.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με την αισθηματική σου ζωή και είναι πολύ θετική. Ίσως μιλάμε για ένα δημιουργικό νέο ξεκίνημα ή για έναν eρωτα μέχρι το τέλος του μήνα. Ο eρωτας μπορεί να υπάρχει ήδη και να εδραιώνεται ή να ξεκινάει κάτι εντελώς νέο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως η προσοχή σου στρέφεται σιγά-σιγά όλα και περισσότερο στα επαγγελματικά σου. Θέτεις νέους στόχους και αρχίζεις να χτίζεις τη στρατηγική που θα σε βοηθήσει να τους πετύχεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και είναι ιδιαίτερα θετική – ένας αέρας ανανέωσης. Μπορεί κάτι νέο να ξεκινήσει σε αυτόν τον τομέα ή να εμφανιστεί μια ευκαιρία που να προέρχεται από το σπίτι ή ένα οικογενειακό πρόσωπο.

Αισθηματικά

Advertisements

Αν δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να κρατήσεις μια υπόσχεση, καλό θα ήταν να μην την δώσεις εξαρχής. Γενικότερα τα μεγάλα λόγια, σπάνια βγαίνουν σε καλό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η βιασύνη σπάνια φέρνει σωστά αποτελέσματα. Προσπάθησε να κάνεις όσο γίνεται πιο μικρά και σωστά υπολογισμένα βήματα για να φτάσεις στον στόχο σου και να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, τα όνειρα και η θετικότητα είναι όμορφα πράγματα, πρέπει όμως να κάνεις και κινήσεις για να γίνουν πραγματικότητα. Άσχετα με τα όσα λέει γνωστός συγγραφέας, το σύμπαν από μόνο του δεν μπορεί να κάνει και πολλά.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 13 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της επικοινωνίας και των γνωριμιών και μέχρι το τέλος του μήνα σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους. Μπαίνεις σε μια πιο κοινωνική φάση με πολλές πιθανότητες να ερωτευτείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Κάνεις το λάθος και μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στην προσωπική σου ζωή και το αντίστροφο. Δεν είναι πάντα εύκολο να βάλεις διαχωριστικές γραμμές, αλλά είναι κάτι που αργά ή γρήγορα πρέπει να γίνει.

 

Τοξότης

Τοξότη, αν υπάρχουν πράγματα στην καθημερινότητά σου που αντί να την διευκολύνουν, την κάνουν πιο δύσκολη, θα πρέπει να βρεις τρόπους να τα αποβάλεις. Δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θα θέλουν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικά

Καλό είναι να μην δημιουργείς μεγάλες προσδοκίες στους ανθρώπους γύρω σου, ειδικά αν αυτές έχουν να κάνουν με τα συναισθήματά τους. Είναι πάντα προτιμότερο να είσαι ξεκάθαρος από την αρχή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και είναι μια ένδειξη ότι έρχονται ευκαιρίες στα οικονομικά και μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα. Μέχρι το τέλος του μήνα το έδαφος είναι γόνιμο για διαπραγματεύσεις.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, όχι μόνο έχεις απαλλαγεί από τον Κρόνο πλέον, αλλά και η εκπληκτική νέα Σελήνη στις 13 στο ζώδιό σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Μέχρι το τέλος του μήνα έρχονται ευκαιρίες και μπορεί να γίνει ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα.

Advertisements

Αισθηματικά

Φαίνεται πως αρχίζουν και μπαίνουν πιο σταθερές βάσεις σε μια σχέση που ίσως θεωρούσες εφήμερη. Αν διαχειριστείς την αλλαγή αυτή με την ωριμότητα που της αρμόζει, τότε θα μπορέσεις να απολαύσεις την νέα κατάσταση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν αισθάνεσαι πως έχεις αναλάβει περισσότερα πράγματα απ’ όσα μπορείς στ’ αλήθεια να διαχειριστείς, ζήτα από κάποιον να σε βοηθήσει. Δεν είναι κακό να μην είσαι «υπεράνθρωπος».

 

Υδροχόος

Υδροχόε, κάποια άγχη που είχες καιρό θαμμένα μέσα σου αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια. Αν δε ξέρεις πως να τα διαχειριστείς μόνος σου, μπορείς πάντα να συμβουλευτείς ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 13 είναι πολύ θετική και αποτελεί ένδειξη ότι έρχεσαι περισσότερο κοντά στον εαυτό σου, στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βήματα για να έρθεις πιο κοντά και σε έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα πράγματα μπορεί να αλλάζουν με πιο αργούς ρυθμούς από αυτούς που επιθυμείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται αλλαγές. Η επιμονή και η υπομονή σου θα ανταμειφθούν

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η δημιουργικότητα σου έχει μεγάλη σημασία και τώρα είναι η ευκαιρία σου να αποδείξεις τι αξίζεις. Παραδώσου στις επιθυμίες σου και μην σκέφτεσαι τι μπορεί να πουν οι άλλοι.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που είναι ο πιο κοινωνικός. Μέχρι το τέλος του μήνα είναι πολύ πιθανό να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στην κοινωνική σου ζωή και μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο ορίζοντας είναι ανοιχτός μπροστά σου, γεμάτος προοπτικές. Είχες κάποιες δυσκολίες τον τελευταίο καιρό, αλλά κατάφερες να ανταπεξέλθεις καλύτερα από ό, τι περίμενες.

Advertisements

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα