Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (30/11-6/12)

Κριός

Κριέ, η έκλειψη Σελήνης στις 30 είναι θετική και μπορεί να φέρει μια νέα συμφωνία ή να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου, προς όφελός σου. Η επικοινωνία όμως μπορεί να είναι δύσκολη κάποιες φορές αυτές τις μέρες.

Advertisements

Αισθηματικά

Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα σε εγρήγορση. Καμιά φορά, καλό είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης και να περιμένουμε πριν δράσουμε.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποιες συμφωνίες που είχαν γίνει παλαιότερα, φαίνεται πως επιτέλους υλοποιούνται. Αυτό θα σου δώσει εξτρά ενέργεια για να επενδύσεις τον χρόνο σου, σε άλλα εξίσου ενδιαφέροντα πρότζεκτ.

 

Ταύρος

Ταύρε, ήρθε η ώρα για μερικά ξεκαθαρίσματα. Βρες ποια είναι αυτά τα πράγματα που δεν σε γεμίζουν πια και βγάλ’ τα από τη ζωή, ακόμα κι αν στο παρελθόν σε έκαναν χαρούμενο.

Αισθηματικά

Οι τελευταίες εβδομάδες, ήταν εβδομάδες αναστοχασμού και ενδοσκόπησης. Αν υπάρχει κάτι που αισθάνεσαι πως έχει μείνει στην μέση, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να το ολοκληρώσεις.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 30 αφορά τα οικονομικά σου και είναι θετική. Μπορείς να βρεις τρόπους να βελτιώσεις το εισόδημά σου ή και να βρεις μια νέα πηγή εσόδων.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, η έκλειψη Σελήνης στις 30 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι εκπληκτική. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου αλλάζει, κάποια σχέδια επανέρχονται ή τροποποιούνται και είσαι έτοιμος να υποδεχτείς μια νέα εποχή για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου, με συνθήκες που έχεις φτιάξει εσύ σε έναν μεγάλο βαθμό.

Αισθηματικά

Τα καλά νέα είναι ότι δεν πρέπει και δεν θα βάζεις πια τον εαυτό σου στην άκρη. Τώρα είναι η ώρα να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να τιμήσεις αυτό που πραγματικά είσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν τον τελευταίο καιρό αισθανόσουν ότι έχεις μείνει στάσιμος, τώρα αυτό θα αλλάξει. Έρχεται η στιγμή να δείξεις τι είσαι ικανός να κάνεις, αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό πρότζεκτ.

Advertisements

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η έκλειψη στις 30 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και είναι θετική. Φαίνεται ότι κλείνει μια περίοδος δυσκολιών και ότι σταδιακά κάνεις νέα ξεκινήματα, απελευθερωμένος από ψυχολογικά βάρη.

Αισθηματικά

Στα πιθανά σενάρια είναι να δεις πρόσωπα από το παρελθόν και αυτό να έχει ενδιαφέρον γιατί καμιά φορά ένας άνθρωπος από προηγούμενη φάση της ζωής σου, μπορεί να φέρει μαζί του ένα ολόκληρο “κλίμα” που υπήρχε παλιότερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην αφήνεις τους εξωτερικούς παράγοντες να σου αποσπούν την προσοχή. Αφοσίωσε λίγο παραπάνω χρόνο στις σκέψεις σου και πέρνα πολύτιμες στιγμές με τον εαυτό σου για να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θες.

 

Λέων

Λέων, σου γεννιούνται κάποια ερωτήματα για πράγματα ίσως αγνοούσες τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι ανάγκη να βρεις όλες τις απαντήσεις μόνος σου. Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικά

Η έκλειψης στις 30 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου, είναι θετική και σχετίζεται με τις φιλικές σχέσεις, την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση. Μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτούς τους τομείς, να επαναπροσδιοριστούν κάποιες σχέσεις ή να συνεργαστείς με ανθρώπους με τους οποίους θα έχετε έναν κοινό στόχο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Να είσαι επιεικής με τον εαυτό σου, αυτή την περίοδο. Όλοι βρισκόμαστε μετέωροι. Αποδέξου πως δεν θα πηγαίνουν τα πράγματα πάντα έτσι όπως τα είχες σχεδιάσει.

 

Παρθένος

Παρθένε, αυτήν την περίοδο αξίζει να κάνεις την προσπάθεια να ακούς το ένστικτό σου. Αυτό θα βοηθήσει να έρθεις σε μεγαλύτερη επαφή με το μέσα σου και να αποκρυπτογραφήσεις τα πραγματικά σου θέλω.

Αισθηματικά

Είσαι απασχολημένος και αυτό είναι απόλυτα κατανοητό, αλλά δεν θα έπρεπε να είναι δικαιολογία για να χάνεσαι για μεγάλα διαστήματα από γνωστούς και φίλους. Οι σχέσεις για να διατηρηθούν, σημαίνει ότι κάποιες φορές θα πρέπει να θυσιάζεις λίγο από τον προσωπικό σου χρόνο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 30 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και είναι θετική. Μπορεί κάτι νέο να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβριο ή να γίνει μια αλλαγή που να είναι σημαντική για σένα.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η έκλειψη Σελήνης στις 30 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και το άνοιγμα του τρόπου που σκέφτεσαι. Είναι θετική και μπορεί να ανοίξει έναν νέο δρόμο μπροστά σου.

Αισθηματικά

Σκέψου πως μπορείς να κάνεις την καριέρα σου να πάρει μια άλλη πορεία, αν δεν είσαι ευχαριστημένος από αυτήν που ήδη ακολουθείς. Ζήτα συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι ή θαυμάζεις και μην φοβηθείς να πάρεις και μερικά μικρά όμως, ρίσκα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι για να μπορέσεις να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου. Τώρα μπορείς να αρχίσεις να χτίζεις τα επόμενά σου βήματα, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι όμως. Τα αργά και σταθερά βήματα, είναι πάντα καλύτερα.

 

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ, αν καταφέρεις να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο μέσα στην καθημερινότητά σου, τότε ίσως να μπορέσεις να ανοιχτείς και σε νέες συνεργασίες, πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Έχεις πια ανάγκη από μια αλλαγή και από νέες προκλήσεις.

Αισθηματικά

Αν έχεις πράγματα που κρατάς μέσα σου, ήρθε η ώρα να τα πεις. Οι άνθρωποι δεν είναι τόσο εύθραυστοι όσο νομίζεις. Μπορούν να αντέξουν τα όσα έχεις να τους πεις κι ίσως τα λόγια σου γίνουν αφορμή για να πάνε οι σχέσεις σου σε άλλο επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 30 είναι θετική και αφορά κυρίως τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους και τις οικονομικές συμφωνίες. Ίσως δημιουργηθεί κάτι νέο αυτές τις μέρες.

 

Τοξότης

Τοξότη, έχεις μια μεγάλη με λίστα με πράγματα που πρέπει να γίνουν και βρίσκεις επιτέλους τον χρόνο, αλλά και τη διάθεση για να αρχίσεις σιγά-σιγά να σβήνεις πράγματα. Η διαδικασία αυτή θα σου προσφέρει μεγάλη αρμονία και θα σε γεμίσει ενέργεια.

Αισθηματικά

Advertisements

Η έκλειψη Σελήνης στις 30 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου και είναι πολύ θετική. Αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την αισθηματική σου ζωή και μπορεί αυτή την περίοδο να επιφυλάσσει κάτι νέο σ’ αυτούς τους τομείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όταν είσαι μέλος μιας ομάδας, πρέπει να μπορείς να μοιράζεσαι κάποιες φορές τις ευθύνες που έχεις αναλάβει μαζί τους. Αν συνεχίσεις να θες να τα κάνεις όλα μόνος σου, το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να βρεθείς ένα βήμα πριν από την υπερκόπωση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο χρόνος είναι ένα πολύτιμο αγαθό και δεν θες πια τον σπαταλάς από δω κι από κει. Είσαι αποφασισμένος να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και να μην παρεκκλίνεις.

Αισθηματικά

Πώς μπορείς να ενδυναμώσεις τον χαρακτήρα σου και να μάθεις να υπερασπίζεσαι τα θέλω και τις επιθυμίες σου; Αν καταφέρεις να βρεις απαντήσεις σε αυτά τα δυο ερωτήματα θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και νέες ευκαιρίες θα βρεθούν στο δρόμο σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Η έκλειψη Σελήνης στις 30 είναι θετική και αφορά την εργασία και τις καθημερινές εκκρεμότητες. Έχει πολλά θετικά στοιχεία και μπορεί να ολοκληρώνεις ένα έργο με επιτυχία ή να ξεκινάς κάτι νέο.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, δες αυτή την μεταβατική περίοδο σαν μια ευκαιρία για να οργανωθείς και να μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τον χρόνο σου. Τέτοιες εποχές θα πρέπει να τις βλέπεις σαν μια ευκαιρία για επανεκκίνηση.

Αισθηματικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 30 στον πέμπτο οίκο σου είναι θετική (ευτυχώς για όλους μας) και αφορά περισσότερο τον αισθηματικό τομέα της ζωής σου και τη δημιουργικότητα. Μπορεί κάτι να εξελίσσεται ή κάτι να δημιουργείται, ακόμη και σε περίοδο καραντίνας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν θες να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν θα μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου. Ζήτα συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και ξεκίνα να τις εφαρμόζεις, γιατί ποτέ δεν είναι αργά.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η έκλειψη Σελήνης στις 30 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου και είναι πολύ θετική, αφορά το σπίτι και την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Αυτοί είναι οι τομείς που μπορεί να έχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις αυτές τις μέρες.

Advertisements

Αισθηματικά

Αρχίζεις να στρέφεις την προσοχή σου στις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου. Είναι μια ευκαιρία να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιους ανθρώπους. Και μια ευκαιρία να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η σύνεση στα οικονομικά, είναι πάντα κάτι το επιθυμητό, αλλά σημασία έχει να υπάρχει μέτρο. Η υπερβολή δεν είναι ποτέ καλή, γιατί συνήθως οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα