Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-29/11)

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και ο Ερμής στον Σκορπιό χαρακτηρίζεται από την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 και θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα. Πιο συγκεκριμένα στις 24/11 το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα πάθη που θα τα αντιμετωπίσουμε με την διαίσθηση και την ορθή σκέψη και θα τα βάλουμε σε μια σειρά.

Advertisements

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δρομολογήσουμε σχέδια και στόχους και το κλίμα που επικρατεί είναι το κατάλληλο για να προχωρήσουμε σε ζητήματα οικονομικής φύσεως με βάση το ένστικτο μας και να αποφύγουμε λάθη που δεν πρέπει να κάνουμε που θα μας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι και συγκρατημένοι να έχουμε θετική σκέψη και να μην αφήσουμε τις ανασφάλειες να μας κυριεύσουν και να μας βγάλουν από την πορεία που έχουμε χαράξει. Μπορούμε να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και συναλλαγές που θα βοηθήσουν τα οικονομικά να πάρουν τα πάνω τους και να γεμίσει το πορτοφόλι μας ξανά. Το τελευταίο διάστημα ξοδέψαμε πιο πολλά από ότι πρέπει και τώρα είναι η στιγμή να ξεκινήσουμε αποταμίευση που θα μας ανακουφίσει και θα μας χαλαρώσει.

Στις 27/11 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί προβλήματα και εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και δεν θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τα άτομα που θέλουμε με αποτέλεσμα να απομακρυνθούμε ακόμα και από τα πιο κοντινά μας πρόσωπα. Δεν θα μεταδώσουμε αυτά που θέλουμε και θα καταπιέσουμε τα συναισθήματα μας γεγονός που θα δημιουργήσει προβλήματα στα προσωπικά μας.

Η ανάγκη να τα προλάβουμε όλα θα μας αγχώσει και θα μας φέρει μπροστά σε πολλές αλήθειες που δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αλλά αν αφήσουμε κοντά μας πρόσωπα που μας αγαπάνε και μας νοιάζονται θα μας βοηθήσουν στις προσπάθειες που κάνουμε και θα βρουν λύσεις σε πολλά μας ζητήματα. Σε οικονομικό επίπεδο θα υπάρξουν αλλαγές πολλές και κάποιες συναλλαγές δεν θα έχουν την κατάληξη που θέλουμε με αποτέλεσμα να απομακρυνθούμε από τους στόχους μας και από αυτά που θέλουμε να πετύχουμε.

Αυτό θα μας αγχώσει και άλλο και θα προκαλέσει κοινωνικά και προσωπικά προβλήματα αν πιστέψουμε στον εαυτό μας και δεν αφήσουμε τον αρνητισμό να μας καταβάλει θα κρατηθούμε μέσα σε λογικά πλαίσια. Σε αισθηματικό επίπεδο θα υπάρξει αναστάτωση και κάποια εμπόδια και δυσκολίες δεν θα μας αφήσουν να εκφράσουμε όλα αυτά που θέλουμε απέναντι στο ταίρι μας αλλά και στα άτομα που αγαπάμε. Καλό είναι να απομακρυνθούμε για λίγο από κοντά τους και να μην πούμε κάτι που θα τα μετανιώσουμε μετά.

Την ίδια ακριβώς μέρα το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμμαχήσει μαζί μας και να μας βγάλει από πολλά αδιέξοδα που έχουμε πέσει η διαίσθηση είναι αυτή που θα μας κρατήσει νηφάλιους και θα μπορέσουμε να αποφύγουμε εντάσεις και συγκρούσεις με τους άλλους ή ακόμα και με πρόσωπα που παίζουν ρόλο στον τρόπο σκέψης μας.

Η αποφασιστικότητα που μας διακρίνει μας χαρίζει δύναμη και αντοχή να θέσουμε τα όρια μας και να βάλουμε τους δικούς μας όρους πρέπει να είμαστε διπλωμάτες όμως και να μην αφήσουμε τον εαυτό μας ευάλωτο μέσα σε ένα περιβάλλον που αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτή την συγκυρία που επικρατεί για να λύσουμε επαγγελματικά και οικονομικά μας ζητήματα και να βάλουμε σε εφαρμογή στους στόχους μας. Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν ανατροπές που θα μας αγχώσουν και θα μας κάνουν να κλειστούμε για λίγο στον εαυτό μας.

Στις 29/11 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Δία στον Αιγόκερω αυξάνει την αισιοδοξία και μας κάνει πιο δημιουργικούς και ενεργητικούς θα δώσουμε σημασία σε πρακτικά ζητήματα αλλά και θέματα που αφορούν τα προσωπικά μας θα βρούμε χρόνο να ασχοληθούμε και με τον εαυτό μας. Κάποια επαγγελματικά θέματα θα εμφανιστούν ξανά και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε για να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Η θετική σκέψη και η ορθότητα μας κρατάνε σε σταθερά και λογικά πλαίσια γινόμαστε ευρηματικοί και κερδίζουμε τα άτομα που είναι γύρω μας είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις και να λύσουμε προβλήματα που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και μας κράτησαν σε στασιμότητα και απομάκρυνση από αυτά που θέλουμε να κάνουμε.

Advertisements

 

Κριός

Κριέ, η ορθόδρομη πορεία του Ποσειδώνα από τις 29 είναι μια ένδειξη ότι επανέρχονται οι ισορροπίες μέσα σου και βλέπεις πιο καθαρά έναν δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και η δημιουργικότητά σου εντυπωσιάζει κι εσένα τον ίδιο.

Αισθηματικά

Είσαι σε μια συνεχή εγρήγορση και όλο περιμένεις κάτι να συμβεί, αλλά δεν ξέρεις τι είναι αυτό. Η κατάσταση αυτή σου προσθέτει άγχος που δεν είναι δημιουργικό στην παρούσα φάση της ζωής σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή η χρονιά ήταν ομολογουμένως πολύ περίεργη. Ο χρόνος κύλησε πολύ γρήγορα, αλλά και πολύ αργά την ίδια στιγμή. Σε λίγο όμως, η χρονιά τελειώνει και έρχεται η ώρα για νέα σχέδια και νέους στόχους.

 

Ταύρος

Ταύρε, αυτός ο μήνας κύλησε πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο περίμενες. Παρόλα αυτά όμως, κατάφερες να κατακτήσεις πολλούς από τους μικρούς στόχους που είχες θέσει στην αρχή του και αυτό πρέπει να σε κάνει πολύ περήφανο για τον εαυτό σου.

Advertisements

Αισθηματικά

Ο Ποσειδώνας από τις 29 θα κινείται ορθόδρομα στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Η αίσθηση ότι ανήκεις σε μια ομάδα ανθρώπων σου δίνει δύναμη και στήριξη και πιθανώς γίνεται και μια νέα γνωριμία αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν υπάρχει λόγος για τόση ταπεινότητα. Όλοι έχουν προσέξει τα όσα έχεις πετύχει τον τελευταίο καιρό και ήρθε η ώρα να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου, γιατί δούλεψες σκληρά και σου αξίζει.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, αισθάνεσαι σαν να μην πατάς και πολύ καλά στα πόδια σου. Ίσως γι’ αυτό να φταίει και η κούραση των τελευταίων ημερών. Ακύρωσε ό, τι έχεις κανονίσει, οργανώσου και βρες χρόνο για τον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα ή μπορεί να αφοσιωθείς σε ένα δημιουργικό έργο. Πολλές συζητήσεις γίνονται γύρω από αυτά τα θέματα αυτό το διάστημα, ίσως επειδή κάτι προετοιμάζεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ποσειδώνας από τις 29 θα κινείται ορθόδρομα στον οίκο των επαγγελματικών σου και πολλά πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα ενώ θα έχεις ιδιαίτερη εύνοια σε αυτόν τον τομέα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα αλλάζει και η αισιοδοξία σου επανέρχεται με την ορθόδρομη πορεία του Ποσειδώνα από τις 29. Είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ένας νέος δρόμος για να έρθεις περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου.

Αισθηματικά

Μπορεί να δεις πρόσωπα από το παρελθόν, κυρίως από το αισθηματικό και να σκεφτείς κάποια σημαντικά πράγματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή, όπως τι θα ήθελες από μια σχέση και κατά πόσο τα είχες στο παρελθόν ή τα έχεις στο παρόν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να φτιάξεις έναν καινούργιο πρόγραμμα για σένα. Ένα πρόγραμμα που θα σου επιτρέπει να έχεις χρόνο να κυνηγήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.

 

Λέων

Λέων, αυτήν την περίοδο, θα κάνεις μια αρκετά σοβαρή ανασκόπηση. Θα κλείσεις εκκρεμότητες και θα ασχοληθείς και με τον εαυτό σου και την κοινωνική σου ζωή, πέρα από τη δουλειά.

Αισθηματικά

Ο Ποσειδώνας θα κινείται ορθόδρομα από τις 29 και είναι πολύ πιθανό να δεις θέματα συναισθηματικά (αλλά και οικονομικά) να εξελίσσονται (επιτέλους) και με έναν πολύ θετικό τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπόδια που στέκονταν μέχρι πρότινος στον δρόμο σου, αρχίζουν σιγά-σιγά να φεύγουν. Αυτό σου δίνει την ώθηση να προχωρήσεις μπροστά με μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σου.

 

Παρθένος

Παρθένε, είναι μια περίοδος διορθώσεων. Κάνεις παντού επιδιορθωτικές κινήσεις και αποφασίζεις σιγά-σιγά να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος. Είναι μια διαδικασία που δεν θα τελειώσει σε μια μέρα πάντως.

Αισθηματικά

Advertisements

Η ορθόδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από τις 29 είναι πολύ θετική και σημαντική για τις σχέσεις σου γενικά και για την αισθηματική σου ζωή πιο συγκεκριμένα. Ο πλανήτης της μαγείας και του ρομαντισμού ανακτά τις δυνάμεις του και ξυπνάει έντονα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις μεγάλη έμπνευση και ενέργεια αυτές τις μέρες, αλλά πρόσεξε μην κάνεις το λάθος και αναλάβεις από τώρα περισσότερα απ’ όσα μπορείς πραγματικά να αντέξεις. Θα κουραστείς πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ, σκέψου πως θα ήταν η ζωή σου, αν μπορούσες να επικεντρωθείς σε πιο απλές καθημερινές απολαύσεις και δες πως μπορείς να το καταφέρεις αυτό.

Αισθηματικά

Αισθάνεσαι πως οδεύεις προς το άγνωστο, αλλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα λόγια για να περιγράψεις αυτή σου την αίσθηση. Μην βιάζεσαι να αποκτήσεις όλες τις απαντήσεις πριν την ώρα τους, όμως.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Ο Ποσειδώνα από τις 29 θα κινείται ορθόδρομα σε ένα σημείο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τις καθημερινές εκκρεμότητες και φαίνεται ότι πλέον θα κάνεις αρκετές προόδους σε αυτόν τον τομέα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, σταμάτα να βάζεις φρένα στα όνειρά σου και ξεκίνα να τα κάνεις προτεραιότητα. Θα δεις πως θα έχεις αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικά

Ο Ποσειδώνας θα κινείται ορθόδρομα στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον eρωτα και τη δημιουργικότητα και είναι πολύ πιθανό ο πλανήτης του ρομαντισμού και της ευαισθησίας να σε φέρει κοντά σε μια νέα σχέση, σε ένα δυνατό δέσιμο με ένα άτομο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Άσε λίγο χώρο και χρόνο, για να πεις «ναι» σε προτάσεις που τυχόν σου γίνουν όσο ο μήνας προχωράει. Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

 

Advertisements

Τοξότης

Τοξότη, ο Ποσειδώνας από τις 29 θα κινείται ορθόδρομα στον τέταρτο οίκο σου και πολλά θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα σου είναι περισσότερο ξεκάθαρα. Η αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, επίσης, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις προς κάποιους στόχους σου.

Αισθηματικά

Πρόσεχε γιατί παρασύρεσαι εύκολα και λες το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, χωρίς να το φιλτράρεις πρώτα. Μπορείς και πάλι να είσαι παθιασμένος και αυθεντικός με τον εαυτό σου, παραμένοντας την ίδια στιγμή υπεύθυνος των λόγων σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτήν την περίοδο μπορείς να κλείσεις πολλές εκκρεμότητες και να κάνεις μια αξιολόγηση της τωρινής κατάστασης και να σχεδιάσεις καλύτερα και τη δράση σου από δω και πέρα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, αυτές τις μέρες ίσως πάρεις κάποιες μεγάλες αποφάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά την ζωή σου τους επόμενους μήνες. Αυτές οι αποφάσεις όμως, θα σε βοηθήσουν να κάνεις πιο σημαντικά πράγματα.

Αισθηματικά

Η ορθόδρομη πορεία του Ποσειδώνα από τις 29 στον τρίτο οίκο σου είναι μια ένδειξη ότι η επικοινωνία γίνεται περισσότερο συναισθηματική και ότι έρχεσαι με διαφορετικό τρόπο πιο κοντά με τους ανθρώπους γύρω σου.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται ότι θα έχεις θετικά νέα στα οικονομικά σου. Αυτό είναι μια ευκαιρία να προγραμματιστείς καλύτερα και να οργανωθείς οικονομικά για το μέλλον.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, είναι σημαντικό να χαλαρώσεις κάπως και να αφήσεις κάποια πράγματα να γίνουν και από μόνα τους. Να συνηθίσεις δηλαδή να παραδίδεις τη σκυτάλη του ελέγχου και σε άλλους.

Αισθηματικά

Ένα νέο κεφάλαιο φαίνεται να ξεκινά στη ζωή σου, αλλά δεν έχεις μπροστά σου όλα τα δεδομένα. Αυτό σημαίνει πως όσο προχωρά ο καιρός, θα είναι πολλές οι εκπλήξεις που θα συναντήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ποσειδώνας από τις 29 θα κινείται ορθόδρομα στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και η κίνησή του αυτή είναι πολύ θετική όσον αφορά τα οικονομικά σου, τα οποία επηρεάζει εδώ και χρόνια. Κάποια πράγματα μπαίνουν στη θέση τους σε αυτόν τον τομέα.

Advertisements

 

Ιχθύς

Ιχθύ, ο κυβερνήτης σου, Ποσειδώνας, ο οποίος βρίσκεται και στο ζώδιό σου, θα κινείται ορθόδρομα από τις 29 και αυτόν φυσικά είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα για εσένα και για όλους τους τομείς. Οι ρυθμοί σου επανέρχονται και πολλά πράγματα μπαίνουν στη θέση τους.

Αισθηματικά

Να είσαι ειλικρινής και όταν χρειάζεσαι χρόνο μόνος σου να το λες στους άλλους. Όταν έχεις έναν στόχο που θες να ολοκληρώσεις και δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο, να το εκφράζεις αυτό, ώστε να ξέρουν όλοι τις προτεραιότητές σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σιγά-σιγά αισθάνεσαι έτοιμος να προχωρήσεις σε πιο μεγάλα πράγματα και να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σου.

Πηγή:zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα