Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (02-08/11)

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και μάλιστα η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Ζυγό βοηθά τα πράγματα να πάρουν τα πάνω τους και να επανέρθουν σε κανονική πορεία. Προσοχή μεγάλη σε αλλαγές που θα υπάρξουν από την μια στιγμή στην άλλη και θα μας βγάλουν από το πρόγραμμα μας αυτό θα οδηγήσει σε εντάσεις και συγκρούσεις με τα άτομα που είναι κοντά μας.

Advertisements

Η επικοινωνία θα γίνεται με δυσκολία και θα οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις δε θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε με την οικογένεια μας ούτε με φιλικά πρόσωπα ούτε με ταίρι μας. Οι παρεξηγήσεις είναι αυτές που θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα η συμπεριφορά θα μεταβάλλεται στο προσκήνιο βγαίνουν απωθημένα που μας κρατάνε δέσμιους των επιθυμιών μας.

Συγκεκριμένα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4/11, θα βρίσκεται σε στάση από τις 3/11 και θα πρέπει να προσέξουμε τις κινήσεις και τα λόγια που θα πούμε στους άλλους.

Αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα έντονες προβλήματα και διαφωνίες και εντάσεις είναι αυτές που θα δημιουργήσουν ένα κλίμα αρνητικό που δεν θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και θα φτάσουμε στα άκρα θα απομακρυνθούμε από άτομα αγαπημένα μπαίνει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα μας.

Πρέπει να είμαστε εγκρατείς και σταθεροί σε αυτά που λέμε και κάνουμε κάποια θέματα σημαντικά βγαίνουν στην επιφάνεια και πρέπει να ασχοληθούμε μαζί τους για να τα λύσουμε για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε.

Ο Ερμής βρίσκεται σε ορθή πορεία στον Ζυγό και αυτό σημαίνει πως πρέπει να αφήσουμε τον χρόνο να κυλήσει και να μην πάρουμε αποφάσεις που θα μετανιώσουμε μετά και δεν θα μας συμφέρουν. Ιδέες και απόψεις που έχουμε θα προσπαθήσουμε να τις υλοποιήσουμε και να τις μεταφέρουμε στους άλλους και συγκεκριμένα στα άτομα του εργασιακού χώρου υπάρχει θετικότητα και αυτό σημαίνει πως θα τις δουν με καλό μάτι.

Πρέπει να βρούμε τρόπους να δρομολογήσουμε κάποια σχέδια που έχουμε και αφορούν τα επαγγελματικά μας μην ξεχνάμε πως δίπλα μας έχουμε άτομα πρόθυμα να μας βοηθήσουν και να μας υποστηρίξουν και αυτό σημαίνει δύναμη, σταθερότητα και σιγουριά…

Δυσκολίες και εμπόδια θα υπάρξουν αρκετά κάποιες φορές θα ξεφύγουμε από το κανονικό μέτρο και θα φτάσουμε στα άκρα και σε αυτό ευθύνεται το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που επηρεάζει την διάθεση μας και μας βγάζει εκτός εαυτού.

Πρέπει να είμαστε θετικοί και πρόθυμοι να δεχτούμε τις απόψεις και των άλλων και να μην επιβάλουμε μόνο τις δικές μας ο εγωισμός θα επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα. Τα προσωπικά θα είναι σε κρίση καλύτερα να μην μιλάμε και να μην λέμε πιο πολλά από αυτά που πρέπει να είμαστε σταθεροί και εγκρατείς και να βάλουμε την λογική σε λειτουργία γιατί η υπερβολή και η συναισθηματική αστάθεια μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Advertisements

Από την άλλη το τετράγωνο που σχηματίζεται με ακρίβεια στις 6/11 προκαλεί ένα συναισθηματικό εγκλεισμό και δεν βοηθά τις σκέψεις και τις επιθυμίες να βγουν από μέσα μας με αποτέλεσμα να νιώσουμε ευάλωτοι και αδύνατοι και να έρθουμε σε προσωπική ρήξη.

Η μονοτονία που επικρατεί μας κάνει να πάρουμε δραστικά μέτρα και να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας βάζουμε στόχους και γινόμαστε δημιουργικοί. Πρέπει να καταλάβουμε τι είναι αυτό που μας γεμίζει και μας ανεβάζει και να κρατήσουμε τις ισορροπίες μέσα στο περιβάλλον να μην αφήσουμε αρνητικούς οιωνούς να καθορίσουν την ζωή μας και γίνουμε οι ίδιοι πρωταγωνιστές του εαυτού μας. Σίγουρα αυτό μπορούμε να το κάνουμε!!

 

Κριός

Κριέ, μερικές φορές η ενασχόληση με το παρελθόν είναι πολύ σημαντική για να κλείνουν εκκρεμότητες που έχουμε μέσα μας και ίσως αυτές τις μέρες μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες σκέψεις και κάποια συναισθήματα.

Αισθηματικά

Ο Ερμής από τις 3 επιτέλους θα κινείται ανάδρομα και θα μπορείς να κάνεις ευκολότερα κινήσεις στον αισθηματικό τομέα, ενώ η επικοινωνία θα ευνοείται και πάλι. Μπορείς να καταλάβεις περισσότερο και τι συμβαίνει μέσα σου και τι γύρω σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για  τις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν χρειάζεται να βλέπεις τα πάντα με καχυποψία ή να ερμηνεύεις τις κινήσεις ή τα λόγια των άλλων αρνητικά. Γενικότερα την τάση αυτή θα μπορούσες να την επεξεργαστείς λίγο και να δεις πως σε κρατά πίσω σε πολλά πράγματα στη ζωή σου.

Advertisements

 

Ταύρος

Ταύρε, αυτές τις μέρες χρειάζεται έξτρα προσπάθεια με μερικούς ανθρώπους για να καταλάβεις τι προσπαθούν να εκφράσουν, ενώ ίσως κι εσύ έχεις μια δυσκολία να εντοπίσεις ακριβώς αυτό που θέλεις να πεις.

Αισθηματικά

Η ενσυναίσθηση αυτές τις μέρες μπαίνει περισσότερο στις σχέσεις σου και υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Εξάλλου τι να το κάνεις αν καταλαβαίνεις μόνο εσύ τον άλλον ή το αντίστροφο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής από τις 3 θα κινείται πάλι ορθόδρομα και τα προβλήματα στη δουλειά θα μειωθούν. Αρχίζεις και πάλι να νιώθεις ενέργεια και είσαι έτοιμος να κατακτήσεις νέους στόχους. Και η καθημερινότητά σου θα μπει σε μια σειρά.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, η τάση σου είναι να αντιλαμβάνεσαι τη ζωή κάπως σαν έφηβος, αλλά συνθηκές απαιτούν να είσαι πιο ενήλικος από ποτέ, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με τις σχέσεις, αλλά και με το πως ξοδεύεις τα λεφτά σου.

Αισθηματικά

Ο Ερμής από τις 3 θα είναι ορθόδρομος και αυτό είναι πολύ θετικό γενικά, αφενός γιατί είναι κυβερνήτης σου και αφετέρου επειδή η επικοινωνία, την οποία δυσκόλευε ως ανάδρομος, είναι ο αγαπημένος σου τομέας. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον eρωτα και φαίνεται ότι ξεκινάει μια περισσότερο θετική περίοδος για τα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως τα πράγματα στα επαγγελματικά σου μπορούν να πάνε καλά και σου έρχονται πολλές προτάσεις. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση ζύγισε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά και μην βιαστείς.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, ο Ερμής από τις 3 θα κινείται πλέον ορθόδρομα και τα εμπόδια, οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα επικοινωνίας θα σταματήσουν. Ξεκινάει μια νέα πολύ καλύτερη περίοδος τον Νοέμβριο και με θετικές πλέον αλλαγές.

Αισθηματικά

Φαίνεται πως αυτό που σε απασχολεί περισσότερο αυτές τις μέρες είναι οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και καλά κάνεις, επειδή είναι και μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιους από αυτούς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τον επαναστάτη που κρύβεις μέσα σου, συνέχισε να τον κρύβεις για λίγο καιρό ακόμα. Πάρε αυτή την ενέργεια όμως και εξάντλησέ την σε ένα πρότζεκτ που είναι κοντά στην καρδιά σου.

 

Λέων

Λέων, ο Ερμής από τις 3 θα κινείται ορθόδρομα πάλι και πλέον θα δείξει τον καλό του εαυτό σε θέματα επικοινωνίας, συμφωνιών και γνωριμιών. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις μειώνονται και η επαφή σου με τους άλλους έχει περισσότερο νόημα.

Αισθηματικά

Μην αγχώνεσαι αν δεν στέλνει ή αν δεν το πολυέχεις με την επικοινωνία αυτές τις μέρες. Πάντα θα προκύπτουν δυσκολίες στην έκφραση στο αισθηματικό επίπεδο, η οποίες συνήθως όμως, είναι παροδικές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται να έχεις αρκετή δουλειά αυτές τις μέρες, αν και είναι σημαντικό να προσέξεις τις λεπτομέρειες σε ένα πρότζεκτ, σε μια συμφωνία ή γενικά στην επικοινωνία σε μια συνεργασία.

 

Advertisements

Παρθένος

Παρθένε, όλα τα χαρίσματα και τα ταλέντα σου βγαίνουν στην επιφάνεια αυτήν την περίοδο και αυτό κάνει τους άλλους να θέλουν να είναι συνεχώς κοντά σου και να μαθαίνουν από εσένα.

Αισθηματικά

Ψάχνεις τρόπο να επιλύσεις ένα πρόβλημα που έχει προκύψει καιρό. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Ο σύντροφός σου ή ακόμα και ένας συνάδελφός σου, μπορεί να αποδειχθούν σημαντικοί σύμμαχοι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Από τις 3 ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα πάλι. Αυτό είναι σημαντικό για εσένα κυρίως επειδή είναι και κυβερνήτης του ζωδίου σου με αποτέλεσμα να δεις σημαντικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Βρίσκεται στον οίκο των οικονομικών σου και οι σημαντικότερες εξελίξεις αφορούν αυτόν τον τομέα.

 

Ζυγός 

Ζυγέ, ο Ερμής από τις 3 θα κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου και αυτό είναι ένα πολύ θετικό γεγονός, επειδή οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα μειωθούν, ενώ θα βελτιωθεί και η διάθεσή σου. Επίσης, θα μπορείς πλέον να κάνεις άφοβα νέα ξεκινήματα.

Αισθηματικά

Advertisements

Φαίνεται πως οι θαυμαστές πολλαπλασιάζονται. Αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή για να ξεκινήσεις μια σχέση με κάποιον που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επιτέλους ένα απαιτητικό πρότζεκτ στη δουλειά τελειώνει και μπορείς πια να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Απόλαυσε αυτές τις στιγμές και μην πέσεις κατευθείαν με τα μούτρα στην επόμενη υποχρέωση.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Ερμής από τις 3 θα κινείται πλέον ορθόδρομα και αυτό είναι καλό για πολλούς λόγους. Από τη μία θα βελτιωθεί η επικοινωνία, θα μειωθούν οι καθυστερήσεις και οι αναβολές και οι παρεξηγήσεις. Από την άλλη θα βελτιωθεί και η διάθεσή σου και θα νιώθεις περισσότερη ισορροπία σε ψυχολογικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι single μάλλον, πρέπει να αποφασίσεις να θα προχωρήσεις πιο σοβαρό με αυτό το άτομο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου εδώ και αρκετό καιρό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Ίσως προκύπτει ένα αναπάντεχο έξοδο και ίσως χρειαστεί να ακυρώσεις κάποια σχέδιά σου, για να μπορέσεις να το καλύψεις. Προσπάθησε γενικά να αποφύγεις πειρασμούς που θα σε βάλουν σε περισσότερα έξοδα αυτήν την περίοδο.

 

Τοξότης

Τοξότη, το σύμπαν θέλει να σου βρει σύντροφο ή κάτι σχετικό τέλος πάντων, δεν θα σ’ αφήσει να βαριέσαι όμως – το μόνο σίγουρο. Αλλά μπορεί και να σκεφτείς να αποκτήσεις απογόνους, να γίνεις περισσότερο δημιουργικός, να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Από τις 3 ο Ερμής θα κινείται πάλι ορθόδρομα και η επικοινωνία και οι σχέσεις θα βελτιωθούν. Μπορεί μέχρι τώρα να είχες κάποια αναπάντητα ερωτηματικά που αφορούν τις σχέσεις σου, όμως σύντομα θα βρεθούν οι απαντήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ίσως προκύψουν κάποια έξοδα αυτήν την περίοδο, γι’ αυτό η διαχείριση είναι πολύ σημαντική. Αυτά που δεν είναι άκρως απαραίτητα καλό θα ήταν να τα αποφύγεις.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, έχεις ενέργεια για να κάνεις τα πάντα – ή τουλάχιστον για να κάνεις όσα θέλεις πραγματικά και για να ασχοληθείς σοβαρά με τους στόχους σου. Γενικότερα αυτήν την περίοδο η έμφαση θα δοθεί στα οικονομικά σου: αξιοποίησε ιδέες, προγραμματίσου, κάνε τις απαραίτητες επαφές με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Advertisements

Αισθηματικά

Ίσως αποδέχεσαι ότι κάποια σχέση σου, όχι απαραίτητα αισθηματική, είναι προβληματική και δεν σου προσφέρει πια τίποτα. Ίσως ήρθε η ώρα λοιπόν, να απομακρυνθείς από μια τέτοια τοξική συνθήκη και να ακολουθείς αυτόν τον κανόνα γενικώς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής από τις 3 θα κινείται πλέον ορθόδρομα και αυτό είναι πολύ θετικό κυρίως επειδή θα μειωθούν προβλήματα όπως δύσκολη επικοινωνία, καθυστερήσεις και αναβολές. Στα επαγγελματικά οι εξελίξεις πλέον θα έχουν ενδιαφέρον και θα είναι σημαντικές.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους και την αισιοδοξία, σε μια πολύ καλή θέση δηλαδή για τη βελτίωση της διάθεσής σου. Μπορεί να αποφασίσεις να εκπαιδευτείς σε κάτι ή μπορεί να έχεις επαφή με ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν στο να σκεφτείς κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά.

Αισθηματικά

Αισθάνεσαι κουρασμένος ή γεμάτος έμπνευση; Αυτές τις μέρες, βιώνεις ένα μείγμα μεγάλων μαθημάτων ζωής, αλλά και μια αίσθηση βαθύτερης επαφής με τον κόσμο γύρω σου.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Υποχρεώσεις και συμφωνίες πρέπει να επανεξεταστούν για να δεις αν όντως οι αποφάσεις που πήρες ήταν οι σωστές. Δεν πρέπει όμως, να επανεξετάσεις μόνο τις συμφωνίες που έχεις με τους άλλους, αλλά κυρίως αυτές που έχεις με τον εαυτό σου.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, αυτήν την περίοδο μπορείς να περιμένεις μια ψυχολογική ανανέωση, αυτοβελτίωση, πραγματική συμμαχία με τον εαυτό σου. Μπορεί να έρθουν διάφορα στην επιφάνεια για να τα επεξεργαστείς ή για να τα αποδεχτείς ή απλώς για να εκτονωθούν και να φύγουν.

Αισθηματικά

Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει και μια συναισθηματική γνωριμία ή την εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας. Εκφράσου και πες αυτό που θέλεις να πεις, όχι απαραίτητα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά για να φεύγουν από μέσα σου σιγά σιγά αυτά που δεν γίνεται να μείνουν άλλο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής από τις 3 θα κινείται πάλι ορθόδρομα και οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και τα προβλήματα στην επικοινωνία θα μειωθούν. Βρίσκεται μάλιστα σε έναν οίκο που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και φαίνεται οι περισσότερες εξελίξεις αυτές τις μέρες θα αφορούν αυτόν τον τομέα.

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα