Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (31/08-06/09)

Κριός

Κριέ, φαίνεται ότι χρειάζεσαι ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Αυτό φαίνεται από την ενδιαφέρουσα πανσέληνο στους Ιχθύς η οποία σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση και τη δημιουργική μοναχικότητα. Κάποια πράγματα λοιπόν μπαίνουν σε σειρά αυτές τις μέρες.

Advertisements

Αισθηματικά

Μην αισθάνεσαι ενοχές, επειδή θες να φροντίσεις τον εαυτό σου και την ψυχική σου υγεία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει για λίγο καιρό να απομακρυνθείς από μερικούς ανθρώπους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κάνεις σχέδια και να θέσεις στόχους. Ξεκίνα να δουλεύεις για να γίνουν πραγματικότητα όλα όσα επιθυμείς κι ας μην γίνουν αμέσως.

 

Ταύρος

Ταύρε, το σύμπαν φαίνεται πως θέλει να σου δείξει ότι ο μόνος τρόπος για να χαλαρώσεις αυτές τις μέρες, είναι αν έρθεις πραγματικά σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και τα βαθύτερα θέλω σου.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο σου είναι μια ένδειξη ότι η κοινωνική σου ζωή μπορεί να έχει ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Ίσως όμως γίνει και κάποια σοβαρή συζήτηση σε μια σχέση, αισθηματική ή φιλική.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι μια καλή ευκαιρία αν αφοσιωθείς σε ένα προτζεκτ, το οποίο πραγματικά σε παθιάζει. Πάρε όλο τον χρόνο που χρειάζεσαι για να το φέρεις εις πέρας.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, το μυαλό σου είναι γεμάτο ιδέες. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άσε τα πράγματα να ωριμάσουν μέσα σου, πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Αν το αρχικό σου σχέδιο, δεν φαίνεται να αποδίδει, τότε άλλαξε διαδρομή. Η υπερβολική επιμονή σε έναν στόχο που δεν βγαίνει, δεν είναι υγιής.

Αισθηματικά

Να θυμάσαι πως απλά και μόνο επειδή εσύ μπορείς να δεις καθαρά μια κατάσταση, δεν σημαίνει πως και οι γύρω σου είναι έτοιμοι να κάνουν το ίδιο ή να ακούσουν τις συμβουλές σου. Όλα πρέπει να γίνονται με ένα τακτ και λίγη προσοχή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και είναι σημαντική επειδή ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με κάποια πρότζετκ.

Advertisements

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η πανσέληνος στον ένατο οίκο σου έχει πολλά θετικά στοιχεία και αφορά ένα ταξίδι, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και ίσως το ότι αρχίζεις να σκέφτεσαι με διαφορετικό τρόπο κάποια πράγματα, και αυτό τελικά σε ωφελεί.

Αισθηματικά

Ίσως ένα γεγονός ή ένας άνθρωπος να συμβάλλουν στο να αλλάξει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι και η αλλαγή αυτή να σε παρακινήσει να φέρει και εσύ κάτι νέο και διαφορετικό στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε τα σχέδια που κάνεις να είναι απλά και όχι πολύ μακροπρόθεσμα. Απόφυγε την υπερβολική ανάλυση και τις δαιδαλώδεις σκέψεις.

 

Λέων

Λέων, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα και να τα κάνεις και όλα καλά. Πρέπει να αποφασίσεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα και πού θα αφοσιωθείς.

Αισθηματικά

Έχεις κουραστεί από τους ανθρώπους που κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα απ’ ότι είναι. Θες πια να περιτριγυρίζεσαι από άτομα που θα σε γεμίσουν θετικότητα και αισιοδοξία – και αυτό πρέπει να κάνεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στους Ιχθύς αφορά τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες και ένα θέμα που πιθανότατα αυτές τις μέρες ξεκαθαρίζεται.

 

Παρθένος

Παρθένε, προσπάθησε να εντοπίσεις που αφιερώνεις το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου καθημερινά και δες αν όντως αξίζει τον κόπο ή αν πρέπει να αλλάξεις τροχιά.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στους Ιχθύς αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά κυρίως τη συναισθηματική σου ζωή και μπορεί να ξεκαθαρίσει μια σχέση και να γίνουν διευκρινίσεις. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσει μια νέα σχέση αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Να είσαι λίγο πιο επιεικής με τους γύρω σου, ειδικά να πρόκειται για συνεργάτες. Δεν αντιλαμβάνονται όλοι τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, και ούτε δουλεύουν με τον δικό σου ρυθμό.

 

Ζυγός

Ζυγέ, ψάχνεις τις ισορροπίες σου, αλλά δεν είσαι σίγουρος πως θα μπορέσεις να τις διατηρήσεις. Οι συμβουλές από ανθρώπους που εκτιμάς είναι πάντα καλοδεχούμενες.

Αισθηματικά

Παίρνεις πολύ ενέργεια από τους γύρω σου και νιώθεις έτοιμος να κάνεις σχέδια και να κατακτήσεις τον κόσμο. Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 2 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου και είναι πιθανό να ολοκληρώνεις ένα επαγγελματικό έργο αυτές τις μέρες. Επίσης, μπορεί να ξεκινάει και κάτι νέο σύντομα.

 

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ, αυτές τις μέρες, κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Αισθάνεσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις όποιο πρόβλημα κι αν βρεθεί στον δρόμο σου και είσαι γεμάτος ενέργεια.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 2 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έpωτα και τη δημιουργικότητα. Μια αισθηματική υπόθεση ξεκαθαρίζεται και αυτό συμβάλει πολύ θετικά στη διάθεσή σου. Εννοείται ότι και κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Συγκέντρωσε όλο το ταλέντο και την φαντασία σου σε έναν στόχο τη φορά. Θα δεις πως έτσι, θα φτάσεις πιο γρήγορα όλες εκείνες τις κορυφές που έχεις θέσει ως στόχους.

 

Τοξότης

Τοξότη, η πανσέληνος στις 2 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου και ξεκαθαρίζει ένα θέμα που έχει να κάνει με το σπίτι. Μπορεί να ολοκληρώνεται μια σχετική συμφωνία για παράδειγμα.

Αισθηματικά

Advertisements

Οι επιθυμίες μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια, αλλά σίγουρα θέλουν κάποια διαχείριση. Ο ενθουσιασμός μπορεί να σε παρασύρει και να μην κρατιέσαι για τις αλλαγές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένα μεγάλο ρίσκο που είχες πάρει νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αρχίζει και αποδίδει καρπούς. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή σου φαίνεται πως απέδωσαν.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, καλό θα ήταν να επικεντρωθείς όσο περισσότερο γίνεται στα πρακτικά θέματα της ζωής σου, τα οποία μπορούν να εξελιχθούν περισσότερο άνετα αυτές τις μέρες.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 2 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που αφορά τις νέες γνωριμίες και την επικοινωνία. Μέσα σε αυτές μπορεί να δημιουργηθεί και κάτι νέο σε συναισθηματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Δώσε έμφαση στον πρακτικό τομέα για να λύσεις προβλήματα που εκκρεμούν και να οργανωθείς με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεσαι όσο θεωρείς ότι χρειάζεται ή όσο θέλεις στις περιστάσεις.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, ίσως να είναι απαραίτητο να ξεκαθαριστεί πρώτα μια υπόθεση μέσα σου ή ένα πρακτικό ζήτημα, προκειμένου να απελευθερωθείς από κάτι που σε κρατάει πίσω.

Αισθηματικά

Μπορεί να γνωρίσεις ή να συναναστραφείς ανθρώπους από τους οποίους να πάρεις ως παράδειγμα έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και αυτό να το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 2 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά και μπορεί να οριστικοποιήσει μια συμφωνία. Επίσης, μπορεί σύντομα να βρεθεί μια νέα πηγή εσόδων.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η πανσέληνος στις 2 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και μπορεί να ολοκληρώνει κάτι, ένα επαγγελματικό έργο για παράδειγμα. Μπορεί όμως αυτές τις μέρες να ξεκινάει και κάτι νέο.

Advertisements

Αισθηματικά

Η επιθυμία είναι ωραία, ειδικά όταν έρχεται απαλά στην επιφάνεια και την επεξεργάζεσαι ώστε να καταλάβεις καλύτερα και ποιος είσαι και πού περίπου θέλεις να πας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου παρουσιάζονται κάποιες νέες ευκαιρίες, τις οποίες δεν είσαι σίγουρος αν πρέπει να αξιοποιήσεις. Αν δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις μόνος σου, δεν είναι ποτέ κακή ιδέα να συμβουλευτείς ανθρώπους που ξέρεις ότι θέλουν το καλό σου.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα