Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (03-09/08)

Κριός

Κριέ, αν αισθάνεσαι ότι βαλτώνεις κανόνισε να κάνεις κάτι που θα σε βγάλει έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου. Επίσης, δεν είναι πάντα έξυπνο να ανοίγεις όλα σου τα χαρτιά. Κάποια πράγματα θα ήταν καλό να τα κρατήσεις για σένα.

Advertisements

Αισθηματικά

Οι παρεξηγήσεις μοιάζουν να σε κυνηγούν. Σκέψου τι μπορεί να σε φέρνει σε αυτή την θέση και πράξε ανάλογα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα οικονομικά σου τα πράγματα φαίνεται ότι θα πάνε καλά. Αν θες να κάνεις κάποια επένδυση, σκέψου πρώτα όλα τα δεδομένα. Κάποιες αλλαγές σε περιμένουν στο σπίτι, τις οποίες θα χρειαστεί να χειριστείς έξυπνα.

 

Ταύρος

Ταύρε, κάποια άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σου, αρχίζουν και επιζητούν περισσότερο την προσοχή σου και τον χρόνο σου. Κράτα τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, γιατί μπορεί να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν τις περίμενες.

Αισθηματικά

Αρχίζεις να ξεκλέβεις λίγο χρόνο για να κάνεις δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σου παρέχουν ενέργεια και ευεξία. Να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα προκύψει μια νέα φιλία.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα μπεις σε πειρασμό να κάνεις αγορές. Πριν βγάλεις λεφτά από το πορτοφόλι σου, σκέψου αν όντως χρειάζεσαι να αγοράσεις κάτι. Επίσης, Προσπάθησε να αποφύγεις έντονες συζητήσεις και διαπληκτισμούς. Δεν βγαίνουν σε καλό αυτήν την περίοδο.

Δίδυμοι

Δίδυμε, ίσως αρχίζεις να αισθάνεσαι μια κούραση όχι μόνο σωματική, αλλά και ψυχολογική. Μπορεί να είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου.

Αισθηματικά

Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται πως θα ανθίσει λίγο παραπάνω. Αυτό ισχύει τόσο για αυτούς που είναι σε σχέση, όσους και για αυτούς που είναι ελεύθεροι. Αρχίζεις να βγαίνεις από το καβούκι σου και να γίνεσαι πιο κοινωνικός και ανοιχτός σε νέες εμπειρίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σε κάποια θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, φαίνεται πως δεν έχεις πάρει και τις πιο κατάλληλες αποφάσεις, δεν είναι αργά όμως, να διορθώσεις πράγματα.

 

Advertisements

Καρκίνος

Καρκίνε, κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια και πολλές φορές ξεχνάς την υγεία και την ευεξία σου, προκειμένου να τα υλοποιήσεις. Προσπάθησε να δείχνεις κατανόηση στα όσα σου εκμυστηρεύονται οι άλλοι και να αντιμετωπίζεις με συμπόνια τα προβλήματά τους.

Αισθηματικά

Αρχίζεις και αισθάνεσαι πως η δουλειά που έχεις κάνει στη σχέση σου αποδίδει και τα αισθήματά που έχετε ο ένας για τον άλλο μοιάζουν να είναι πιο δυνατά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάνεις κάποιες βιαστικές κινήσεις στα οικονομικά σου, τις οποίες μοιάζει να μην τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Στη δουλειά ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με συναδέλφους που δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν ότι η συμπεριφορά τους ενοχλεί.

 

Λέων

Λέων, φαίνεται πως σιγά-σιγά αρχίζεις και κλείνεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν εδώ και καιρό. Μοιάζεις να μπορείς να διορθώνεις πολλά από τα λάθη τα οποία προκύπτουν, ακόμα και εκείνα που είναι φαινόντουσαν δύσκολο να διορθωθούν.

Αισθηματικά

Αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση, θα κάνεις κάποιες κινήσεις που θα την κάνουν πιο δυνατή και θα της βάλουν πιο γερά θεμέλια. Μερικοί από τους πιο κοντινούς σου φίλους, θα σε γεμίσουν ευτυχία και ζεστασιά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το μέλλον είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις. Φτιάξε ένα σχέδιο που θα σε κάνει ευτυχισμένο και ακολούθησέ το. Πες ναι σε προσκλήσεις και δες τι ευκαιρίες μπορείς να δημιουργήσεις εσύ για τον εαυτό σου. Ψάξε να βρεις έμπνευση σε νέα πρόσωπα και καταστάσεις.

 

Παρθένος

Παρθένε, προσπάθησε να μην αναλάβεις νέες ευθύνες και μην γεμίζεις το πρόγραμμά σου με καινούρια πράγματα. Καλό θα ήταν πρώτα να τελειώσεις τα όσα έχεις αρχίσει. Δεν είναι κακό περιστασιακά να ζητάς βοήθεια από άλλους ανθρώπους ή να πεις όχι όταν σου ζητήσουν να κάνεις κάτι.

Αισθηματικά

Άλλο ένα μάθημα που ίσως θα πρέπει να σου γίνει τρόπος ζωής, είναι το πώς θα καταφέρεις να αφήσεις να σε φροντίσουν και εσένα για λίγο οι άλλοι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Για να μπορέσεις να αποδώσεις στη δουλειά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, το τί είναι αυτό που φιλοδοξείς να πετύχεις. Μην συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς σαν άνθρωπος. Η ζώνη ασφαλείας, καμιά φορά είναι μεγάλη παγίδα.

 

Ζυγός

Ζυγέ, επειδή μπορείς και εντοπίζεις τα λάθη των άλλων, δεν σημαίνει πως μπορείς να τους κάνεις και να τα διορθώσουν. Έχε υπομονή και κατανόηση με τους άλλους. Γνωριμίες με νέα άτομα θα σε βοηθήσουν, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

Αισθηματικά

Μην αισθάνεσαι ενοχές επειδή θες να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Το σύμπαν σου λέει ότι ήδη κάνεις πολλά και ίσως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Φαίνεται πως πράγματα που σε έκαναν ευτυχισμένο στο παρελθόν, δεν σε ικανοποιούν πια με τον ίδιο τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δουλεύεις πιο σκληρά από ποτέ άλλοτε, αλλά φαίνεται πως η ανταμοιβή είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις. Κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα. Ετοιμάσου να το υποδεχτείς.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, αν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τί είναι ακριβώς αυτό που θες, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά και σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αισθάνεσαι ότι η πίεση είναι κάπως λιγότερη και βρίσκεις επιτέλους λίγο παραπάνω χρόνο για να χαλαρώσεις.

Advertisements

Αισθηματικά

Έχει έρθει η ώρα να βάλεις προτεραιότητα εσένα και την ευτυχία σου. Δεν είναι εγωιστικό το να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Ίσως είναι ώρα και για έναν απολογισμό. Να δεις τι έγινε τους τελευταίους έξι μήνες, τί πήγε καλά και τι όχι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Νομίζεις ότι τρέχεις σε έναν Μαραθώνιο, χωρίς να θυμάσαι πότε ακριβώς δήλωσες συμμετοχή και χωρίς να βλέπεις την γραμμή του τερματισμού. Αναλογίσου λίγο πόσες φορές βάζεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σου. Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό.

 

Τοξότης

Τοξότη, βρες μερικές στιγμές για τον εαυτό σου και ασχολήσου με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Κάνε ένα ξεσκαρτάρισμα στο πρόγραμμά σου. Δες αν όντως αξίζουν όλα αυτά στα οποία έχεις δεσμευθεί.

Αισθηματικά

Μπορεί να έχεις μια ξαφνική ιδέα – ενόραση σχετικά με ένα θέμα που σε απασχολεί και να βρεις επιτέλους την λύση που αναζητούσες όλον αυτόν τον καιρό.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δώσε λίγη παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σου αυτές τις μέρες και προσπάθησε να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ομαδικός παίκτης στην δουλειά και να προσπαθείς να βελτιώνεται όλη η ομάδα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, βρες λίγα λεπτά κάθε μέρα για να κάνεις κάτι μόνο για σένα, χωρίς να χρειάζεται να είσαι περιτριγυρισμένος από άλλους. Μόνο εσύ και οι σκέψεις σου. Σκέψου κάτι που ήθελες να κάνεις πάντα, αλλά συνεχώς ανέβαλες και ξεκίνα να δουλεύεις για να το κάνεις πραγματικότητα.

Αισθηματικά

Το να σπαταλάς την ενέργειά σου σε άσκοπες διαφωνίες προσπαθώντας να πείσεις τον άλλο πως έχεις δίκιο, σε κρατά πίσω και δεν σε αφήνει να δεις τον κόσμο που κρύβεται μπροστά στα μάτια σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην παίρνεις συμβουλές από δέκα διαφορετικές μεριές, αντιθέτως αναζήτησε τις συμβουλές των ανθρώπων που ξέρεις ότι όντως νοιάζονται για σένα και ενδιαφέρονται για την προσωπική σου εξέλιξη και πρόοδο.

Advertisements

 

Υδροχόος

Υδροχόε, αν δεις ότι πρέπει να οριοθετήσεις και πάλι τα προσωπικά σου όρια με τους γύρω σου, μην διστάσεις να το κάνεις. Κάτι τέτοιο θα αποδειχτεί πολύ σημαντικό για την ψυχολογική σου κατάσταση.

Αισθηματικά

Η προσωπική σου εξέλιξη, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι αυτό που φαίνεται να έχει την περισσότερη σημασία για εσένα αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ήρθε η ώρα για νέα σχέδια και στόχους. Όλα δείχνουν πως πρέπει να βάλεις νέους σκοπούς στο μυαλό σου και να αρχίσει να κατευθύνεσαι προς αυτούς.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, να αντιμετωπίζεις τις ανάγκες σου με προσοχή, να τις ακούς και να τις λαμβάνεις υπόψη. Ο εαυτός σου πρέπει να έρχεται πρώτος και πάνω από κάθε άλλον, αν θες να έχεις τη δύναμη να σταθείς και σε όσους αγαπάς.

Αισθηματικά

Advertisements

Αρχίζεις μάλλον να διαπιστώνεις ότι η ευτυχία σου είναι άρρηκτα δεμένη με εκείνη των δικών σου ανθρώπων και αυτό αντί να σε αγχώνει σε γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καιρός να αφήσεις στο παρελθόν όλα αυτά που σε φοβίζουν και να ατενίσεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις μέρες που έρχονται.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα