Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (27/07-02/08)

Κριός

Κριέ, ποτέ δεν είναι αργά φυσικά για να έρθεις σε επαφή με αυτά που πραγματικά θέλεις. Μην βάζεις λοιπόν, φραγμούς στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, όσο άπιαστα κι αν σου μοιάζουν.

Advertisements

Αισθηματικά

Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία αξίζει να δώσεις λίγη περισσότερη σημασία στην αισθηματική σου ζωή ή στη σχέση σου. Μπορείς επίσης, να γνωρίσεις κόσμο και να νιώσεις ότι ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Δία με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική για τον επαγγελματικό τομέα. Και οι δύο πλανήτες είναι ισχυροί και συμβολίζουν πράγματα που μπορούν να γίνουν, ακόμη και αν δεν σου φαίνεται πολύ εύκολο αυτό.

 

Ταύρος

Ταύρε, είναι μια πολύ κοινωνική περίοδος κατά την οποία οι φίλοι μπορούν να διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Δείξε μόνο λίγη παραπάνω προσοχή στα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικά

Η όψη του Δία με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ θετική και αφορά την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες. Είναι πολύ σημαντικό το ότι μπορείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ανταλλάξεις ιδέες και σκέψεις αυτές τις μέρες για αυτό μην κλείνεσαι.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα φαίνεται πως πάνε καλά και έχουν αρχίσει να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σου, αλλά και η όρεξη που έχεις για να καταφέρεις όλο και περισσότερα πράγματα.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, αυτές τις μέρες μπορεί να νιώθεις ότι συντελούνται διάφορες εσωτερικές αλλαγές και αυτό από μόνο του είναι πολύ αναζωογονητικό. Αυτή η αναζωογόνηση θα είναι η κινητήριος δύναμή σου από δω και πέρα.

Αισθηματικά

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα γνωρίσεις τώρα τον έpωτα της ζωής σου, είναι όμως πολύ πιθανό να εδραιωθεί μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή επαφή με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Δία με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, ίσως με μια νέα οικονομική συμφωνία που μπορεί να κάνεις αυτές τις μέρες. Το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει και νιώθεις πολύ καλύτερα.

Advertisements

 

Καρκίνος

Καρκίνε, κάπως μειώνεται αυτό το διάστημα η όποια πίεση και η καθημερινότητά σου αλλάζει, γίνεται περισσότερο ευχάριστη με περισσότερους ανθρώπους δίπλα σου.

Αισθηματικά

Η όψη του Δία με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Μπορεί να ξεκινήσει κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα ή μπορεί να γίνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ίσως μια ιδέα να αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Αν κοιτάζεις προς τον στόχο διαρκώς και προχωράς με μέθοδο τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

 

Λέων

Λέων, τα πράγματα μέσα σου πρέπει να μπουν σε μια σειρά γιατί κάνεις πολύ μπερδεμένες σκέψεις τις τελευταίες εβδομάδες. Πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου για να δεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί.

Αισθηματικά

Αυτές τις μέρες μπορεί να εκδηλωθεί και το ενδιαφέρον ενός προσώπου προς τα εσένα κάτι που δεν θα σε αφήσει καθόλου ασυγκίνητο. Πρόσεχε όμως, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και χαλάσεις ό, τι καλό πάει να συμβεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Δία με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τις οικονομικές συμφωνίες. Είναι πολύ πιθανό να έχεις καλά νέα στα οικονομικά αυτές τις μέρες ή να αναλάβεις κάτι νέο στην εργασία.

 

Παρθένος

Παρθένε, κάποια νέα σε σχέση με το σπίτι,  γενικά ως χώρο και με την οικογένεια, ως κοντινούς σου ανθρώπους, μπορούν να φέρουν αρκετή ικανοποίηση αυτές τις μέρες. Κράτα αυτό το συναίσθημα και μην αφήσεις τυχόν μικροπροβλήματα να σε επηρεάσουν πιο πολύ από ό, τι πρέπει.

Αισθηματικά

Η όψη του Δία με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ θετική και αφορά την αισθηματική σου ζωή και τις σχέσεις γενικότερα. Υπάρχει κάτι έντονα ρομαντικό στην ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα θες ή έτσι όπως περίμενες να πάνε. Είναι και αυτό μέρος της ζωής όμως και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο που σου ταιριάζει εσένα για να ανταπεξέλθεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η όψη του Δία με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ αρμονική και μπορεί αυτές τις μέρες να φέρει θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά το σπίτι ή και την εργασία. Η καθημερινότητά σου αλλάζει και η διάθεσή σου επίσης.

Αισθηματικά

Οι φιλίες δεν είναι δεδομένες. Θέλουν και αυτές δουλειά και από τις δυο μεριές, όπως κάθε άλλη σχέση. Βεβαιώσου ότι εσύ τουλάχιστον κάνει σωστά το δικό σου κομμάτι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αρχίζουν και σου μαζεύονται πολλές υποχρεώσεις, ενώ ο χρόνος μοιάζει να συρρικνώνεται. Πρέπει να μάθεις πως κάποιες φορές είναι καλό να λες και κανένα όχι.

 

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ, νιώθεις να έχεις ξεμείνει από ενέργεια και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού η φετινή χρονιά ήταν εκτός από περίεργη και πολύ δύσκολη. Δώσε χρόνο στον εαυτο σου να επανέλθει.

Αισθηματικά

Η όψη του Δία με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες, τον έpωτα και την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, η επικοινωνία γίνεται με περισσότερη ενσυναίσθηση και ζεστασιά. Αν δεν είσαι σε σχέση, είναι μια πολύ καλή περίοδος για κάτι νέο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μια αναποδιά δεν σημαίνει καταστροφή. Μην δίνεις σε αυτές τις καταστάσεις πιο πολύ αξία απ’ όση πρέπει, γιατί όλο αυτό σε κρατά πίσω ψυχολογικά.

 

Τοξότης

Τοξότη, είσαι και επίσημα στην φάση που απλά μετράς μέρες για τις διακοπές και αυτό είναι το μόνο που σκέφτεσαι. Δεν σημαίνει όμως, ότι οι υποχρεώσεις έχουν εξαφανιστεί ως δια μαγείας.

Αισθηματικά

Advertisements

Μια οικογενειακή διένεξη σε βάζεις σε σκέψεις για το κατά πόσο είναι υγιής η σχέση που έχεις με τους γονείς σου. Ποτέ δεν είναι αργά να μιλήσεις μαζί τους και να θέσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Δία με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα οικονομικά, το σπίτι και την οικογένεια. Κυρίως ο οικονομικός τομέας με τον Δία στον δεύτερο οίκο σου θα δεχτεί πολύ θετικές επιρροές αυτό το διάστημα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το τοπίο αρχίζει και ξεκαθαρίζει σε πολλούς τομείς της ζωής σου και προσπαθείς σιγά-σιγά να θέσεις νέες βάσεις για το μέλλον σου.

Αισθηματικά

Ο Δίας στο ζώδιό σου και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με ρομαντισμό, έpωτα και έντονα συναισθήματα. Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να δημιουργηθεί κάτι νέο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Η περίοδος αυτή μπορεί να έχει πολλές ευκαιρίες, ακόμη και αν υπάρχουν δυσκολίες,  γενικά, στον τρόπο διαχείρισης της καθημερινότητας.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η καθημερινότητα και η ρουτίνα έχουν αρχίσει να σε κουράζουν. Να σκέφτεσαι ότι οι διακοπές είναι μόλις ένα βήμα μακριά και σε πολύ λίγο θα είσαι κάπου και θα χαλαρώνεις χωρίς άγχη και υποχρεώσεις.

Αισθηματικά

Είναι πιθανό να έρθεις περισσότερο κοντά με φιλικά πρόσωπα, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ανανεωθεί η αισθηματική σου ζωή, γι΄ αυτό βγάλε τις παρωπίδες και δες τι κινείται γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Δία με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Αυτές τις μέρες οργανώσου, κάνε τις προσπάθειές σου σε αυτόν τον τομέα και αναζήτησε ιδέες να βελτιώσεις το εισόδημά σου.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, στην προσωπική σου ζωή φαίνεται πως τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Ίσως είναι ώρα λοιπόν, να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου και να μην αφήσεις άλλες ευκαιρίες να σε προσπεράσουν.

Advertisements

Αισθηματικά

Η όψη του Δία με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις ομάδες, αλλά και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Αν μία από αυτές είναι μια αισθηματική σχέση, τότε μπορεί να έχεις πολύ θετικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν θες να δεις την ζωή σου να αλλάζει, θα πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου. Η αλλαγή δεν θα έρθει από μόνη της. Ζήτα την προαγωγή αν πιστεύεις ότι την αξίζεις ή ζήτα εσύ να βγεις ραντεβού με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα