Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (04-10/05)

Την Δευτέρα 4 Μαΐου η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Ταύρο ανεβάζει την επικοινωνιακή διάθεση στα ύψη και μας φέρνει κοντά στα άτομα που αγαπάμε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσουμε όλα αυτά που κρατάμε μέσα μας, να βγάλουμε το άγχος και τους εσωτερικούς φόβους στην επιφάνεια και να απαλλαχτούμε από αυτούς, να δρομολογήσουμε τα συναισθηματικά μας πάθη. Ενδέχεται όμως όλος αυτός ο συναισθηματισμός να μας προκαλέσει θολότητα στο τρόπο σκέψης μας, δεν θα είμαστε αντικειμενικοί σε ότι συμβαίνει γύρω μας, και δεν θα κατανοήσουμε και τις απόψεις των άλλων.

Advertisements

Η προσπάθεια να επιβάλουμε τις δικές μας θα δημιουργήσει προστριβές και αποστάσεις. Επίσης θα δημιουργήσει προβλήματα στα οικονομικά και σε αισθηματικές σχέσεις. Καλό είναι να αφήσουμε εγωιστικές συμπεριφορές στην άκρη και να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε καλύτερα πρόσωπα και καταστάσεις που μας αφορούν, να δώσουμε περισσότερη σημασία στη καθημερινότητα μας και στον τρόπο που κινούμαστε μέσα σε αυτή.

Την Πέμπτη 7 Μαΐου η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού μας βοηθά να ασχοληθούμε εντατικά με τα οικονομικά μας να αντιμετωπίσουμε ζητήματα που μας απασχόλησαν έντονα το τελευταίο διάστημα να δεχτούμε συμφωνίες που θα μας γίνουν και θα αφορούν την επαγγελματική μας εξέλιξη. Ήρθε η ώρα να βάλουμε μια τάξη σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, να δώσουμε έμφαση στο μέλλον μας, να μην αφήσουμε άλλα άτομα να αποφασίσουν για εμάς αλλά εμείς να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τον εαυτό μας. Βέβαια υπάρχουν και άτομα που θα μας βοηθήσουν να τα πετύχουμε όλα αυτά για αυτό και πρέπει να τα εμπιστευτούμε. Φυσικά θα υπάρχουν αρκετές καχυποψίες και ανασφάλειες σε ότι θέλουμε να κάνουμε καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό βγάζει στην επιφάνεια αδυναμίες, φόβους και απωθημένα, καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε μια και καλή.

Από την άλλη η συμμετοχή του Ερμή στην Πανσέληνο, σε στενή σχέση με τον Ήλιο στον Ταύρο δεν μας βοηθά να δούμε την αλήθεια που επικρατεί γύρω μας και η αντικειμενικότητα θα γίνει υπερβολή. Τα νεύρα κάνουν την εμφάνιση τους, γινόμαστε δέσμιοι των επιθυμιών και των παθών μας, φοβόμαστε να πάμε ένα βήμα παρακάτω, κρατάμε αποστάσεις ακόμα και από τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι αντιπαραθέσεις είναι πολλές, οι διαφωνίες που θα υπάρξουν θα μας φέρουν απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Όλα αυτά θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά και στα προσωπικά μας.

Προσοχή μεγάλη θα πρέπει να δείξουμε σε εμπορικά ζητήματα κάποια άτομα θα μας υποσχεθούν πολλά, λίγα θα τηρήσουν. Ότι και αν αποφασίσουμε να κάνουμε θα πρέπει να το κάνουμε με σωστή και ορθή σκέψη, να είμαστε εγκρατείς και συγκρατημένοι, να μην εμπιστευόμαστε εύκολα άτομα που μας υπόσχονται πιο πολλά από αυτά που μπορούν να δώσουν, και να αφήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα να είναι δίπλα μας.

Το Σάββατο 9 Μαΐου ο Ερμής στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω αλλάζει τα δεδομένα της καθημερινότητας και ευνοεί επαγγελματικά ζητήματα, συζητήσεις και συμφωνίες που θα υπάρξουν θα μας βοηθήσουν να πάρουμε σωστές αποφάσεις που αφορούν τα μελλοντικά μας σχέδια. Είναι πολύ σημαντικό να προωθήσουμε τα σχέδια και τους στόχους μας, η μέρα μας ευνοεί και μας υποστηρίζει σε ότι και αν κάνουμε, τα οικονομικά βελτιώνονται, άτομα-κλειδιά παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μας.

Θα υπάρξουν σύμμαχοι δίπλα μας σε ότι αποφασίσουμε να κάνουμε, δρομολογούνται επαγγελματικά σχέδια που ανεβάζουν και τα οικονομικά μας, οι θετικές εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη, ανεβαίνει η διάθεση μας, αποβάλουμε άγχος και αδυναμίες, γινόμαστε οι πρωταγωνιστές της μέρας. Η αυτοπεποίθηση που θα μας περιβάλει θα είναι αυτή που θα μας οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις και αποφάσεις που θα πάρουμε που θα λειτουργήσουν υπέρ μας.

Την Κυριακή 10 Μαΐου ο Ερμής στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο αλλάζει και πάλι το σκηνικό που επικρατεί και επαναφέρει φόβους και αδυναμίες που οδηγούν σε εκνευρισμό και ανασφάλειες. Η συμπεριφορά μας θα αλλάξει και αυτή και θα γίνουμε απόλυτοι και απότομοι απέναντι στα άτομα που μας περιβάλουν, είναι δύσκολο να αντιληφθούμε και τα δικά τους θέλω, το μυαλό μας θα βρίσκεται σε αρνητικότητα και νευρικότητα.

Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα οδηγήσουν σε αποστάσεις και συγκρούσεις. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως αυτή η συγκυρία μας κάνει απόλυτα ειλικρινείς σε ότι λέμε και κάνουμε, θα εκφράσουμε αυτά που αισθανόμαστε στα άτομα που αγαπάμε, ακόμα και αρνητικά να είναι, θα βγάλουμε από μέσα μας ότι μας πληγώνει και μας προβληματίζει, έχουμε ανάγκη να απελευθερωθούμε από πολλά πάθη και απωθημένα. Αυτή η στάση όμως θα δημιουργήσει προβλήματα μέσα στη σχέση μας, ίσως να πούμε λόγια που θα πληγώσουν το ταίρι μας.

Advertisements

Για να κρατήσουμε μια ισορροπία σε όλα αυτά, θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και ευγενικοί σε αυτά που θα λέμε, δεν είναι ανάγκη να υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα χωρίς λόγο, ο διάλογος μπορεί να μας βοηθήσει να λύσουμε πολλά ζητήματα. Οι επαφές με φίλους θα μας κάνουν πιο συγκρατημένους, γιατί κάποια άτομα έχουν τον τρόπο να ελέγχουν τα έντονα ξεσπάσματα μας και να μας επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Και είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει αυτό!

 

Κριός

Κριέ, η προσωπική σου ευεξία, μοιάζει πιο σημαντική από ποτέ και φαίνεται πως απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάς με τον εαυτό σου, ακόμα κι αν σου λείπει η προηγούμενη καθημερινότητά σου.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σου είναι ενδιαφέρουσα και φέρνει στο προσκήνιο ένα θέμα που έχει να κάνει με την αισθηματική σου ζωή. Μπορεί να σχετίζεται με ένα νέο πάθος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποια νέα αλλάζουν τα δεδομένα στην καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να φανείς ψύχραιμος και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

 

Advertisements

Ταύρος

Ταύρε, οι στιγμές με την οικογένειά σου, γίνονται η κινητήριος δύναμή σου και προσπαθείς να απολαμβάνεις κάθε στιγμή που περνάς μαζί τους. Αρχίζουν και ανοίγουν νέες προοπτικές για το μέλλον και βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 7 στον Σκορπιό είναι πολύ θετική για την αισθηματική σου ζωή. Πραγματοποιείται στον οίκο των συνεργασιών και της συντροφικότητας και ολοκληρώνει ένα θέμα, ίσως φέρνει μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Δες τη γενική εικόνα των πραγμάτων και επένδυσε στην ευεξία σου.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, θα αισθανθείς την ανάγκη να προσθέσεις μικρές διακοσμητικές πινελιές στο σπίτι ή στον χώρο που έχεις αποφασίσει να κάνεις γραφείο, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει πραγματικά ψυχοθεραπευτικά.

Αισθηματικά

Στην αισθηματική σου ζωή μοιάζει να έχει μπει μια τελεία. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει πολύ καιρό. Μόλις αποφασίσεις να ανοιχτείς θα δεις πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 7 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και είναι πολύ θετική επειδή μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα σ’ αυτόν τον τομέα ή να ολοκληρώσει ένα έργο που έχεις αναλάβει.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η εβδομάδα προμηνύεται ενδιαφέρουσα και η δημιουργικότητά σου είναι στα πιο υψηλά της επίπεδα. Μην προσπαθήσεις όμως να τα κάνεις όλα μαζί. Διασκέδασε στην δουλειά και αναζήτησε τα χαμόγελα των γύρω σου.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 7 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά την αισθηματική σου ζωή και είναι πολύ θετική. Μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία ή να εξελίξει μια ήδη υπάρχουσα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα project στη δουλειά τρέχουν και θέλουν μεγαλύτερη προσοχή. Προσπάθησε να επικεντρωθείς μέχρι να τα φέρεις εις πέρας.

 

Λέων

Λέων, η πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σου σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι και είναι θετική, μπορεί να ολοκληρώσει μια υπόθεση που σε απασχολεί σχετικά με αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικά

Τυχόν τριβές στην σχέση σου, καλό θα ήταν να αντιμετωπιστούν άμεσα για να μην διογκωθούν. Αυτό είναι το τελευταίο που χρειάζεσαι αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί αυτές τις μέρες να νιώθεις την ανάγκη να έρθεις σε αντιπαράθεση με συνεργάτες, λόγω ασυνεννοησίας. Θυμήσου όμως, πως κι εκείνοι βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις.

 

Παρθένος

Παρθένε, αν νιώθεις πως το τελευταίο διάστημα σε δυσκολεύει η καθημερινότητα, δοκίμασε να κάνεις πράγματα για την ευεξία σου και τη φροντίδα του εαυτού σου. Μέχρι στιγμής το 2020 ήταν άβολο και με αρκετές εκπλήξεις, μαζί τους όμως ήρθαν και σημαντικές εμπειρίες που έγιναν πολύ χρήσιμα μαθήματα για το μέλλον.

Advertisements

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 7 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες και την επικοινωνία και είναι πολύ θετική. Ίσως δημιουργηθεί κάτι νέο αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις από πού προέρχεται το κίνητρό σου για επιτυχία. Αν είναι κάτι που θες εσύ ή αν σ’ το έχουν δημιουργήσει άλλοι.

 

Ζυγός

Ζυγέ, προσπάθησε να χτίσεις και πάλι σχέσεις και να επενδύσεις στην επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους και μην κρατάς κακίες για πράγματα του παρελθόντος.

Αισθηματικά

Μια συζήτηση με τον σύντροφό σου ίσως σου δώσει την ευκαιρία που έψαχνες για να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Τα σχέδια αυτά μπορεί να είναι γενικά, αλλά και πιο συγκεκριμένα.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 7 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και είναι θετική, μπορεί δηλαδή να έχεις μια έκπληξη σε αυτόν τον τομέα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η πανσέληνος στις 7 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι πολύ θετική. Γίνεται μια μεγάλη αλλαγή, κυρίως μέσα σου, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το υπόλοιπο της Άνοιξης.

Αισθηματικά

Η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Μην την αντιμετωπίσεις με παθητικότητα, αλλά βάλε μπροστά την ορμή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το άγχος σε μέτρια επίπεδα κάνει καλό γιατί λειτουργεί ως κίνητρο για να πετύχεις κάποιους στόχους. Αλλά από ένα επίπεδο και πέρα, κάνει το ακριβώς αντίθετο.

Advertisements

 

Τοξότης

Τοξότη, η πανσέληνος στις 7 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και είναι πολύ θετική για τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Μια σημαντική αλλαγή μπορεί να γίνει μέσα σου, που να φέρει και εξωτερικές αλλαγές.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός μπορεί να κάνει επανεμφάνιση στη ζωή σου, αν είσαι λίγο ανοιχτός-ή σήμερα, όσο παράξενο κι αν σου μοιάζει αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Για να μην εξαντληθείς εντελώς και ξεμείνεις από ενέργεια, βρες πράγματα που θα σε κάνουν να αποβάλλεις το πολύ στρες, ό, τι και να είναι αυτά για σένα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η πανσέληνος στις 7 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σχέσεις. Είναι πολύ θετική και μπορεί να σε δικτυώσει.

Αισθηματικά

Advertisements

Είναι και στο δικό σου χέρι να μην βαλτώσεις. Προσπάθησε να είσαι πιο δραστήριος και βρες δραστηριότητες που θα σε ικανοποιούν και θα σου προσφέρουν ταυτόχρονα και ευεξία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα υψηλά επίπεδα άγχους και στρες, απαιτούν να πάρεις μέτρα για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Κλείσε για λίγο όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και επικεντρώσου στην αναπνοή σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, ξεκαθάρισε τους στόχους και τους σκοπούς σου. Αφουγκράσου όλες εκείνες τις αλήθειες που αναδύθηκαν αυτήν την Άνοιξη και θα πάρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Αισθηματικά

Ξεκίνα να φροντίζεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου και προσπάθησε να έρθεις και πάλι σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Τα προβλήματα των άλλων μπορούν να περιμένουν λίγο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Η πανσέληνος στις 7 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου και είναι πολύ θετική για ένα επαγγελματικό θέμα που μπορεί να σε απασχολεί. Ίσως ολοκληρωθεί κάτι ή δημιουργηθεί κάτι νέο στην εργασία.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η πανσέληνος στις 7 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους, τις εκδόσεις και τη διεύρυνση των οριζόντων σου και είναι πολύ θετική για αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικά

Να είσαι πιο επιεικής με τον εαυτό σου. Τα συναισθήματα είναι μέσα στην ζωή και δεν πρέπει ούτε να τα φοβάσαι αλλά ούτε και να τα αποφεύγεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χρησιμοποίησε τις ιδέες σου για να εξερευνήσεις νέα πεδία και πάρε πιο πολλές πρωτοβουλίες. Αυτό θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σου.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα