Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (11/11 έως 17/11)

Κριός

Η πανσέληνος στις 12 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου. Μπορεί να ολοκληρώσει ένα θέμα που σχετίζεται με αυτά ή να φέρει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Ακόμη και αυτή την εποχή, που τα έξοδα είναι πολλά, εσύ έχεις τη δυνατότητα να φέρεις τα πάντα υπό έλεγχο και να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα. Ο μοναδικός όρος είναι να δουλέψεις, να ζητήσεις, να διεκδικήσεις. Και αν σε περισσότερο προσωπικά ζητήματα προτιμάς να είσαι διακριτικός και να μην διεκδικείς, στα οικονομικά μπορείς να γίνεις πραγματικός κυνηγός.

Ταύρος

Η πανσέληνος στις 12 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ολοκληρώσεις κάποια πράγματα ή για να μπουν σε σειρά κάποιοι τομείς της ζωής σου. Είναι εύκολο αυτές τις μέρες να κάνεις έναν μικρό απολογισμό και να γυρίσεις κανονικότατα σελίδα στην καθημερινότητά σου. Η πανσέληνος αυτή σημαίνει αλλαγές, πετάμε τα άχρηστα και προχωράμε στα καινούρια, σημαίνει θετική σκέψη, αισιοδοξία και όρεξη να γνωρίσεις νέα πράγματα, ανθρώπους και ιδέες που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου.

Advertisements

Δίδυμοι

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου. Είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση η οποία βελτιώνεται και αυτό είναι αποτέλεσμα δικών σου προσπαθειών σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις οτιδήποτε, ή να μεταμορφώσεις κάποιο τομέα της ζωής σου, μπορείς να αρχίσεις να κατευθύνεσαι προς αυτό. Για αρχή αποκρυστάλλωσε στο μυαλό σου αυτό που θέλεις. Και μετά τα πράγματα θα κινηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση και από μόνα τους.

Καρκίνος

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Υ.Γ. Κάποιο θέμα έχει κολλήσει στο μυαλό σου τελευταία και δεν ασχολείσαι παρά με αυτό. Τώρα είναι συναισθηματικό; Είναι επαγγελματικό; Για τον κάθε Καρκίνο θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό. Οι δικοί σου άνθρωποι πάντως παραπονιούνται ότι δεν σε βλέπουν πια κι εσύ ο ίδιος νιώθεις δυσαρεστημένος που έχεις απομονωθεί.

Λέων

Advertisements

Η πανσέληνος στις 12 στον δέκατο οίκο σου είναι μια από τις καλύτερες και πιο θετικές νότες του μήνα. Σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και μπορεί να ολοκληρώσει ένα έργο με επιτυχία ή να σου δείξει έναν ενδιαφέροντα δρόμο. Τώρα αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι τίποτα από όλα όσα έχεις κάνει για την προσωπική σου καλλιέργεια δεν έχει πάει χαμένο. Είσαι προϊόν του κάθε προβληματισμού που είχες, του κάθε προβλήματος που σε κλόνισε κατά καιρούς, του κάθε βιβλίου που έχεις διαβάσει (ή μάλλον των σκέψεων που έκανες με αυτά που διάβαζες ή που βίωνες) και όλα αυτά αποτυπώνονται στις σχέσεις σου αλλά και στη δουλειά σου και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Παρθένος

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου και είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και θετικές των τελευταίων μηνών. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τους στόχους, την αισιοδοξία και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Όσο οι στόχοι σου έχουν το στοιχείο του ρεαλισμού, δεν είναι δηλαδή υπερβολικοί ή αυστηροί, τόσο περισσότερες ελπίδες έχεις να τους πραγματοποιήσεις και να περάσεις σε άλλους. Όσο δεν έχουν το στοιχείο του ρεαλισμού, πιθανόν να προσπαθείς να τους πετύχεις για τα επόμενα σαράντα χρόνια αλλά κάτι να συμβαίνει και να μην τα καταφέρνεις τελικά.

Ζυγός

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και τον ∈ρωτα και το πάθος. Επιπλέον, δρα μεταμορφωτικά (με την έννοια της αναγέννησης) σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε προτρέπει σε αλλαγές. Δες το σαν «προκαταρκτικό τμήμα αλλαγών», γιατί σε λίγο καιρό θα περάσεις σε εντατικά μαθήματα μεταμόρφωσης. Πάντως, η πανσέληνος υπόσχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο σε κάποιον τομέα της ζωής σου.

Σκορπιός

Η πανσέληνος στις 12 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Ίσως αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι το να δεσμεύεσαι με το κατάλληλο άτομο δεν σημαίνει ότι φυλακίζεσαι, αντίθετα, μπορεί να νιώθεις ψυχολογικά πολύ πιο ελεύθερος όταν ξέρεις ότι συμπορεύεσαι με έναν άλλον άνθρωπο. Όπως και να έχει, νιώθεις μια πρωτόγνωρη οικειότητα με τον σύντροφό σου. Επίσης, αν δεν είσαι σε σχέση μπορεί να νιώθεις ότι αυτές τις μέρες κάτι πάει να γίνει με κάποιον.

Τοξότης

Advertisements

Η πανσέληνος στις 12 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και τις καθημερινές εκκρεμότητες. Αν ψάχνεις δουλειά τώρα φαίνεται ότι το έδαφος είναι στρωμένο για να διεκδικήσεις κάτι καλό στην αγορά εργασίας. Όπως και να έχει πάντως, για κάποιο διάστημα θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά, και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό. Αφενός γιατί θα αναγνωριστεί η δουλειά σου από όλους, αφετέρου γιατί αυτήν την περίοδο η εργασιοθεραπεία μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά για σένα.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στις 12 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου. Από τη μία μεριά αν ασχολείσαι με οποιοδήποτε δημιουργικό έργο, η επιτυχία προβλέπεται να είναι μεγάλη. Επειδή ο πέμπτος οίκος αφορά εκτός από τη δημιουργικότητα και τον ∈ρωτα, έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, ώρα ήταν. Αρκεί να μην κλείνεσαι στο σπίτι σου. Δεν υπάρχει λόγος να υπερβάλλεις στις ώρες εργασίας ή στις ώρες που αφιερώνεις στη διεκπεραίωση υποχρεώσεων. Μερικές φορές μοιάζει σαν να ψάχνεις δικαιολογίες για να μη ζεις.

Υδροχόος

Η πανσέληνος στις 12 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου. Ο οίκος αυτός έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια, τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. 1. Μπορείς να τα ξαναβρείς με συγγενείς με τους οποίους έχεις πλακωθεί για χαζό ή σοβαρό λόγο. 2. Αν θες να κάνεις επισκευές, να αγοράσεις ή νοικιάσεις σπίτι ή να αγοράσεις πράγματα για το σπίτι, μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά με επιτυχία. 3. Μπορείς να νιώσεις ότι το σπίτι σου είναι το προσωπικό σου καταφύγιο και να έχεις την αίσθηση της ασφάλειας.

Ιχθείς

Η πανσέληνος στις 12 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την επικοινωνία, τις συμφωνίες και την κοινωνική σου ζωή. Κάποιες σχέσεις σου μπορεί να είχαν ορισμένα προβλήματα, αλλά παρ’ όλα αυτά αν άξιζαν άντεξαν, γιατί ξέρεις πολύ καλά να διαφυλάττεις τα πολύτιμα πράγματα και ανθρώπους. Από έναν καλό Ιχθύ μπορεί ο κόσμος να πάρει μαθήματα σχέσεων, άλλωστε. Τώρα ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς για τις προσπάθειες που έχεις κάνει. Δέξου και δώσε απλόχερα αγάπη.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα