Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (28/10 έως 03/11)

Κριός

Advertisements

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον όγδοο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά (των άλλων κυρίως ή που μοιράζεσαι με τους άλλους) και τις οικονομικές συμφωνίες, οπότε οι συναλλαγές πρέπει να γίνονται προσεκτικά και καλύτερα να αποφεύγεις οικονομικές συμφωνίες μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Στο ίδιο σημείο θα έχουμε και μια νέα Σελήνη στις 28, η οποία δεν είναι και η πιο εύκολη, αλλά θα σε οδηγήσει σε έναν καλύτερο δρόμο. Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με χρήματα τρίτων (τρίτος θα μπορούσε να είναι και η τράπεζα ή η εφορία) κάνει τον κύκλο του.

Ταύρος

Από τις 31 Οκτωβρίου και μέχρι τις 21 Νοεμβρίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον έβδομο οίκο σου. Ο οίκος αυτός αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την αισθηματική σου ζωή και σίγουρα χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία αυτή την περίοδο. Η κρίση μας δεν είναι πάντα ίδια, δεν σκεφτόμαστε τα ίδια πράγματα τη στιγμή που κάποιος κάνει κάτι που θεωρούμε ενοχλητικό και όταν περάσει λίγος χρόνος από το συμβάν. Όταν θυμώνουμε δεν είναι κακό να ζητάμε αυτό που θέλουμε, να εκφράζουμε σε λογικά πλαίσια τον θυμό μας και να είμαστε αυθόρμητοι, αυτό όμως που δεν είναι ό,τι καλύτερο να κάνουμε εκείνες τις στιγμές είναι να κρίνουμε και να βγάζουμε συμπεράσματα για αυτόν που έχουμε απέναντί μας ή για την κατάσταση συνολικά.

Δίδυμοι

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 31 στον έκτο οίκο σου. Χρειάζεται κάποια προσοχή στην επικοινωνία, επειδή είναι και κυβερνήτης σου. Από την άλλη, μπορεί να επανέλθουν συνεργασίες από το παρελθόν. Ή η καθημερινότητά σου θέλει μια σχετική οργάνωση, ή τα επαγγελματικά σου ή και τα δύο ή το σώμα σου θέλει restart γιατί νιώθεις μια διαρκή κόπωση. Όπως και να έχει, αυτή η νέα Σελήνη που πρόκειται να γίνει στον έκτο οίκο σου επιβάλει να επανεξετάσεις την κατάσταση και σε αυτούς τους τρεις τομείς της ζωής σου.

Καρκίνος

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον ∈ρωτα και τη δημιουργικότητα. Για να δούμε πώς θα χειριστείς πιθανές επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Ίσως να μην είναι τα ίδια πράγματα που σου φέρνουν ευχαρίστηση πλέον και ίσως να μην είναι το ίδιο πράγμα αυτό που θεωρούσες ∈ρωτα πριν από λίγο καιρό με αυτό που αρχίζει να σχηματίζεται σιγά σιγά στο μυαλό σου. Όπως και να έχει, βρίσκεσαι σε μια διαδικασία που αλλάζουν τα πάντα μέσα σου και μπορεί οι αλλαγές να μην εδραιώνονται από τη μια μέρα στην άλλη και να θέλουν τον χρόνο τους, πάντως είναι σίγουρο ότι γίνονται για να περάσεις σιγά σιγά σε μια άλλη φάση.

Λέων

Advertisements

Από την τελευταία μέρα του μήνα και μέχρι τις 21 Νοεμβρίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον τέταρτο οίκο σου. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και θα διευθετηθούν κάποια ζητήματα που αφορούν αυτούς τους τομείς. Ένα σενάριο είναι οι δικοί σου να αναζητούν τόσο επίμονα την προσοχή σου που να νιώθεις κάπως πιεσμένος και διχασμένος ανάμεσα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου και σε αυτά που αφορούν τους άλλους. Όπως και να έχει, η νέα Σελήνη θα ξεκαθαρίσει ορισμένες καταστάσεις και σε κάποιες θα δώσει μια κατάληξη που θα είναι και πολύ ενδιαφέρουσα.

Παρθένος

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Βρίσκεται στον οίκο της επικοινωνίας, ενώ και ο ίδιος είναι πλανήτης της επικοινωνίας – εννοείται ότι χρειάζεται κάποια προσοχή σε αυτόν τον τομέα αυτή την περίοδο. Δεν είναι απαραίτητο να τα βάψεις μαύρα αυτόν τον καιρό επειδή τα περισσότερα σου φαίνονται μάταια, στραβά, ή απλώς επειδή κάτι σε χαλάει αλλά δεν μπορείς να το εντοπίσεις. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η Αφροδίτη από τον τέταρτο οίκο σου εξακολουθεί να σε κάνει να ψάχνεις βαθύτερα μέσα σου για να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό. Έτσι κι αλλιώς, νιώθεις ότι η ανάγκη να έρθεις κοντά σε αυτά που χρειάζεσαι και θέλεις είναι πλέον επιτακτική, και καλά κάνεις, γιατί όσο καλύτερα γνωρίζεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, τόσο καλύτερες επιλογές κάνεις.

Ζυγός

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον δεύτερο οίκο σου (έως τις 21 Νοεμβρίου) και η πορεία του αυτή είναι σημαντική επειδή ο οίκος αυτός αφορά τα οικονομικά σου. Ίσως ξανασυζητηθεί ένα οικονομικό θέμα. Αν είσαι συνετός όσο μπορείς με αυτόν τον τομέα, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για το αν μια μέρα θα ξυπνήσεις μέσα σε μια οικονομική καταστροφή, γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Τώρα τα σχετικά άγχη που προκύπτουν προέρχονται από διάφορα προσωπικά σου καταστροφικά σενάρια και ανασφάλειες. Ίσως για να νιώσεις καλύτερα να ασχοληθείς λίγο με αυτό το θέμα, την πηγή του άγχους σου.

Σκορπιός

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και θα ήταν καλό να είσαι προετοιμασμένος για μια δυσκολία στην επικοινωνία. Κάποιες φορές οι παρεξηγήσεις μπορεί να είναι αναπόφευκτες. Υ.Γ. Κάθε σχέση καλείται κατά καιρούς να αποδείξει και τον λόγο ύπαρξής της αλλά και το πόσο δυνατή είναι, και ίσως κάτι τέτοιο να συμβαίνει και με τις δικές σου. Κάτι σημαντικό: Πρόσεξε η ζυγαριά να μην γέρνει περισσότερο στο «παίρνω», ούτε στο «δίνω». Και τα δύο χρειάζεσαι κι εσύ, και τα δύο χρειάζεται και ο – η άλλος-η.

Τοξότης

Advertisements

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα και μέχρι τις 21 Νοεμβρίου θα ήταν καλό να είσαι προσεκτικός-ή με θέματα επικοινωνίας, κυρίως. Επίσης, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια συναισθηματικά ζητήματα που θέλουν επεξεργασία. Όταν το ένα δυσάρεστο συναίσθημα διαδέχεται το άλλο, δεν μπορεί, κάτι θα σκέφτεσαι πρώτα και θα νιώθεις έτσι. Αλλά αυτές οι σκέψεις που κάνεις ή οι εικόνες που βλέπεις είναι τόσο γρήγορες που δεν τις προλαβαίνεις παρά μόνο αν το προσπαθήσεις. Προσπάθησε να τις προλάβεις όσο κι αν τρέχουν, ίσως όταν έρθεις face to face μαζί τους να καταλάβεις ότι είναι παράλογες και ότι δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Αιγόκερως

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον ενδέκατο οίκο σου και η επικοινωνία γενικώς χρειάζεται προσοχή. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τους φίλους, τις ομάδες και την κοινωνική σου ζωή. Υ.Γ. Είναι το lifestyle σου δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθεις ψυχικά ήρεμος και οργανωμένος και να προλαβαίνεις τις υποχρεώσεις σου αλλά και να έχεις ελεύθερο ποιοτικό χρόνο; Υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία στα επαγγελματικά ή ανταγωνισμός και περιφρόνηση; Προσέχεις τη διατροφή σου; Πάρα πολύ σημαντικά ζητήματα αυτές τις μέρες.

Υδροχόος

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά. Μπορεί να επανέλθουν συνεργασίες ή συνεργάτες από το παρελθόν. Αυτό που συμβαίνει σε μια τέτοια περίπτωση είναι να καθυστερούν οι εξελίξεις σε φλέγοντα ζητήματα από τη μία, και να βρίσκεσαι διαρκώς αναγκασμένος να επανεξετάζεις οτιδήποτε έχει σχέση με την καριέρα σου: το κέρδος, το κόστος, τις συνθήκες, τον ανταγωνισμό. Καθόλου κακή η επανεξέταση, χρειάζεσαι εξάλλου να αποκτήσεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι συμβαίνει γύρω σου και μέσα σου.

Ιχθείς

Ο Ερμής από τις 31 Οκτωβρίου και μέχρι τις 21 Νοεμβρίου θα κινείται ανάδρομα στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια και τις επαφές με το εξωτερικό. Μπορεί να επιστρέψεις σε έναν τόπο ή να δεις πρόσωπα από το παρελθόν. Ή και να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου (πάντα είναι καλές οι αναθεωρήσεις σε περίοδο ανάδρομου Ερμή). Κάτι άλλο σημαντικό είναι ότι θα μπορούσες να έχεις αυτές τις μέρες εξελίξεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, τώρα αυτά είναι επαγγελματικά, συναισθηματικά ή και τα δύο, εσύ το ξέρεις.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα