Μην χασετε

Δευτέρα 16/03: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ο Ερμής ξαναπερνά σήμερα στους Ιχθύς, αποφασισμένος να ολοκληρώσει την πορεία του, χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα και καθυστερήσεις.

Advertisements

Μαζί με την ευγένεια, τη συμπάθεια, τους χαλαρούς ρυθμούς, την προσαρμοστικότητα και τις έμμεσες προσεγγίσεις, θα υπάρχουν αρκετές εμπνεύσεις, έντονη διαίσθηση, ευελιξία και μαεστρία, κάτι που όσον αφορά στη συμπεριφορά και την καθημερινότητά μας διευκολύνει στο να καταφέρουμε ή να αποφύγουμε διάφορα, χωρίς να χαλάσουμε τις καρδιές μας, να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε κάποια από τα όνειρά μας ή να περάσουμε θέσεις και απόψεις μας χωρίς να προσπαθήσουμε ιδιαίτερα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες, τώρα μπορείτε να βρείτε την άκρη σε αρκετά προσωπικά θέματά σας. Αν θέλετε να πάρετε κάποια απόφαση ή να κάνετε μια κίνηση, αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει. Άλλωστε, εύκολα πιάνετε τα vibes, οπότε, κινηθείτε ανάλογα.

Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι, αν δεν ξεδιαλύνετε κάποια ζητήματα σχετικά με τη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, το τοπίο θα παραμείνει θολό κι εσείς δε θα ξέρετε τι να κάνετε. Να ξέρετε όμως ότι τα ευαίσθητα θέματα χρειάζονται κι ανάλογες προσεγγίσεις.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, είτε εpωτικά είτε οικονομικά, όσο πιο ευέλικτοι είστε και δείχνετε πρόθυμοι να υιοθετήσετε μια άλλη αντίληψη, πιο ήπια, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα