Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (30/03 έως 05/04)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Κριέ, η Αφροδίτη από τις 3 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία, την οποία θα κάνει και περισσότερο συναισθηματική. Κάποιες πληροφορίες που φτάνουν σε σένα σε κάνουν να βλέπεις εντελώς διαφορετικά μια κατάσταση και σου δίνουν την ευκαιρία για κάτι νέο, ίσως στα επαγγελματικά. Μπορεί να μην είναι η καλύτερή σου η οργάνωση των οικονομικών, η απαλλαγή από εκκρεμότητες και η όλη διαδικασία του να βάλεις τα επαγγελματικά σου στη θέση τους και σε σειρά, αλλά τώρα είναι ευκαιρία να ξεμπερδεύεις επιτυχώς με ό,τι θεωρείς όχι και τόσο ουσιαστικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η Αφροδίτη από τις 3 δεν θα βρίσκεται πια μαζί σου, κάτι όμως που είναι πολύ θετικό γιατί θα περάσει στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου. Πρόκειται για το σημείο του ζωδιακού που έχει να κάνει με το χρήμα, και οι προβλέψεις είναι πολύ αισιόδοξες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για τις ευκαιρίες, τις ιδέες και τους ανθρώπους που θα περνάνε από δίπλα σου. Η τύχη θα σε ακολουθεί. Κάτι τελευταίο για τις σχέσεις σου. Αν ανήκεις στη μερίδα ατόμων που μόλις νιώσουν ότι χάνει ο άλλος το ενδιαφέρον του, τότε ξυπνάει το δικό σου ενδιαφέρον (ή τότε το εκδηλώνεις) ίσως πρέπει να το ψάξεις λίγο για να μην τρελαθείς ούτε εσύ ούτε οι άλλοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, στις 3 γίνεται η θεαματική είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου για να σου δώσει αισιοδοξία, δύναμη και αρκετές στιγμές απόλαυσης. Το σκηνικό στη ζωή σου αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο από τώρα. μπορέσεις να διακρίνεις αυτό που θέλεις από αυτό που δεν σου κάνει, τις ευκαιρίες που περνάνε από δίπλα σου και τις πραγματικές σου ανάγκες που πλέον θα παραδεχτείς ότι δεν μένει παρά να τις καλύψεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθάει σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στα οικονομικά και τα αισθηματικά. Καλό θα είναι όμως να θυμάσαι ότι πρέπει πάντα να περνάς στην πράξη, είναι κρίμα να μην βλέπεις τις θεωρίες σου να ζωντανεύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ψυχολογική σου κατάσταση αλλάζει προς το καλύτερο και είναι πολύ λογικό όταν η Αφροδίτη (από τις 3) περνάει σε έναν πολύ αισθηματικό οίκο που έχει να κάνει με τον ψυχικό σου κόσμο. Και είναι εντυπωσιακό, ότι μια σκέψη, μια επιλογή ή μια απόφαση μπορούν να εξουδετερώσουν εντελώς πολλές από τις ανασφάλειές σου. Τώρα θα βλέπεις πολύ πιο ξεκάθαρα τι χρειάζεσαι και τι όχι. Τελικά, οι καλύτερες αποφάσεις είναι αυτές που παίρνεις όταν σκέφτεσαι τον εαυτό σου, και όχι την καριέρα, το στάτους ή τους επικριτές σου. Κάθε φορά που είσαι πιστός σε αυτό που σε καλεί μέσα σου, όλα γίνονται πιο αρμονικά.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Λέων, από τις 3η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οίκο που αφορά τις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις αλλά και τις επιθυμίες σου.  Αν σε ενδιαφέρει η αισθηματική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που να αλλάξει τα δεδομένα σε αυτήν. Ψυχολογικά, αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τις σχέσεις σου και αυτό έχει και ενδιαφέρον και αντίκτυπο στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Είναι πολύ φυσικό να έχουμε ελπίδες και επιθυμίες, σε περίπτωση που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο ή που βρίσκεται κανείς σε απάθεια, καλό θα ήταν να το διερευνήσει λίγο. Αυτή τη στιγμή η Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σου μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να εντοπίσεις αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι, αλλά όχι μόνο, είναι εδώ και για να πραγματοποιήσεις αρκετά από αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, από τις 3 οι αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή θα είναι εντονότερες. Το πρώτο είναι ότι στον δέκατο οίκο σου θα βρεθεί η Αφροδίτη για να φέρει μαζί της αρκετές σημαντικές ευκαιρίες. Το ενδιαφέρον σου επίσης για τη δουλειά θα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Οι νέες προοπτικές θα αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την καθημερινότητά σου. Καιρός ήταν, άλλωστε. Το ζητούμενο θα είναι η δουλειά σου, ή μέρος αυτής, να είναι κάτι που θέλεις πραγματικά και που γεμίζει τη ζωή σου με νόημα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η Αφροδίτη από τις 3 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Θα διαπιστώσεις ότι αυτό που αισθάνεσαι, εξαρτάται κατά πολύ από το πώς εσύ αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα. Αν με το που σκέφτεσαι μία επιλογή σε πιάνει ταχυκαρδία, ελαφριά ναυτία, νιώθεις ξαφνικά κουρασμένος, τότε η απάντηση είναι μάλλον όχι. Αν όταν σκέφτεσαι μια επιλογή νιώθεις ελαφρύς και ξεκούραστος τότε η απάντηση τείνει να είναι ναι. Με άλλα λόγια, άκου το σώμα σου και θα βρεις την αισθηματική απάντηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η Αφροδίτη από τις 3 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, τις οικονομικές συμφωνίες και την αίσθηση οικειότητας. Διανύεις μια περίοδο κατά την οποία νιώθεις ότι κάτι σημαντικό πρέπει να αλλάξει στη ζωή σου. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και αυτό έχει μια πλευρά συναρπαστική. Ό,τι βλέπεις ότι δεν κινείται, ότι δεν σου προσφέρει ευχαρίστηση και το οποίο διέπει ολόκληρη τη ζωή και την καθημερινότητά σου, τότε μπορείς να το αλλάξεις. Όχι απαραίτητα να το αντικαταστήσεις (αν και σαφώς αυτή είναι μια επιλογή), αλλά να το επεξεργαστείς. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών που μοιράζεσαι με τους άλλους, και σίγουρα θα υπάρξει κάποιο όφελος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Τοξότη, η Αφροδίτη από τις 3 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα αισθηματικά σου. Αν πρόκειται να ∈ρωτευτείς, πρόσεξε την επιλογή σου. Η σίγουρη επιλογή που πρέπει να αποφύγεις, είναι αυτή που μοιάζει με παλιότερες που απέτυχαν παταγωδώς η μία μετά την άλλη. Όσο συναρπαστική κι αν φαίνεται, ίσως δεν μπορεί να καλύψει τις πυρηνικές σου ανάγκες. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σου είναι η τονωτική ένεση που χρειάζονται οι συνεργασίες σου ή η συντροφική σου σχέση. Είναι το ριστάρτ, όταν ο υπολογιστής έχει ρετάρει και μια απλή επανεκκίνηση κάνει τα πάντα πιο απλά και πιο γρήγορα. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν είσαι σε συντροφική σχέση και σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, είναι η προξενήτρα που θα σε γνωρίσει σε κόσμο με απώτερο στόχο να σε αποκαταστήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε,  από τις 3 ξεκινάει μια νέα περίοδος, κατά την οποία διαφοροποιείται η καθημερινότητά σου και κάτι αλλάζει στην εργασία σου, με πολύ θετικό τρόπο όμως. Ο λόγος είναι ότι η Αφροδίτη θα βρεθεί στον οίκο που αφορά τα επαγγελματικά και όλες τις αποστολές σου που έχουν να κάνουν με την εργασία ή με οποιοδήποτε άλλο τομέα Έχεις ανάγκη να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε μπλοκάρει και δεν σε αφήνει να εκφράσεις φύση σου. Αντί να υπακούς στο οποιοδήποτε φρένο σου έρχεται από έξω, υπάκουσε σε αυτά που χρειάζεσαι και θέλεις πραγματικά. Θα είσαι σε θέση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη δουλειά σου, να κάνεις αυτά που πραγματικά απολαμβάνεις και έχουν νόημα για σένα, και όχι ό,τι θα σου έδινε κύρος, π.χ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η Αφροδίτη από τις 3 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά την αισθηματική σου ζωή και τη δημιουργικότητα. Αν ασχολείσαι με κάτι δημιουργικό (δεν είναι απαραίτητο να είσαι καλλιτέχνης, μπορείς να προσεγγίσεις δημιουργικά σχεδόν τα πάντα), η επιτυχία είναι μπροστά σου. Επίσης, η δημιουργικότητά σου μπορεί να αποτελεί επιτυχία με την έννοια ότι αυτά που οι άλλοι αντιλαμβάνονται ως ουδέτερα ή αρνητικά, εσύ να τα αντιλαμβάνεσαι ως θετικά και γεμάτα νόημα. Το άλλο είναι ότι αυτή η διέλευση είναι ένδειξη ότι μπορείς να ζήσεις έντονες ρομαντικές στιγμές, με διάρκεια και πάθος. Και αυτό δες το δημιουργικά, ως κάτι που μπορεί να καλλιεργηθεί και που έχει προοπτικές.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, αν σχεδιάζεις κάποια αλλαγή σχετικά με το σπίτι, μετακόμιση ή πώληση π.χ. η Αφροδίτη βοηθάει την κατάσταση με κάθε δυνατό τρόπο. Από τις 3 θα βρίσκεται στον οίκο που αφορά την οικογένεια και την κατοικία, καθώς και την αίσθηση αισθηματικής ασφάλειας. Η οικογένειά σου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για σένα φυσικά (βιολογική οικογένεια, φίλοι, σχέση, γάτα, χρυσόψαρο) σε τροφοδοτεί αισθηματικά με τον τρόπο της. Αυτό χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή, την αίσθηση ότι ανήκεις και ότι δίπλα σου κάποιος άλλος νιώθει επίσης ότι ανήκει. Το αίτημα θα είναι πλέον η οικογένεια να δίνει νόημα στη ζωή σου ώστε να προσπαθείς για κάτι ανώτερο. Την οικογενειακή αίσθηση παρεμπιπτόντως, μπορεί να την βρεις και αλλού, ίσως σε κάτι δημιουργικό ή σε ένα επάγγελμα που θα έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Από τον Γιώργο Σαλαμά

e-zwdia.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα