Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (16/03 έως 22/03)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Το πιο ενδιαφέρον νέο είναι ότι ο Κρόνος από τις 22 και μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα περάσει δοκιμαστικά στον ενδέκατο οίκο σου. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια η καριέρα σου έπρεπε να αναδιαρθρωθεί, και αναγκάστηκες αρκετές φορές να συμβιβαστείς με κάτι που δεν σε εκφράζει απόλυτα, να αντιμετωπίζεις εμπόδια στην εργασία, που τελικά αποδείχτηκαν σωτήρια, ή να δυσκολεύεσαι να βρεις κάτι που να σου ταιριάζει. Σε όλα αυτά, έχει βάλει το χεράκι του ο Κρόνος από τον δέκατο οίκο σου, ό,τι έμαθες όμως έμαθες, τώρα θα σταματήσεις να έχεις την αίσθηση ότι εξετάζεσαι διαρκώς και θα αρχίσεις να αφιερώνεσαι σε πράγματα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος, θα περάσει από τις 22 και μέχρι τις αρχές Ιουλίου στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου. Είναι η τελευταία βδομάδα που ο Κρόνος θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που αφορά τα ταξίδια, τους στόχους, την αισιοδοξία, τις σπουδές και τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Με τον Κρόνο σε αυτόν τον οίκο, δεν ήταν λίγες οι φορές που ένιωθες εγκλωβισμένος και που ειδικά σε επαγγελματικά ζητήματα, η ανάγκη σου για αναγνώριση ή ασφάλεια, σε έφερνε σε σύγκρουση κάποιες φορές με τις επιθυμίες σου. Και εδώ είναι το ενδιαφέρον από τώρα και στο εξής: Ο Κρόνος περνάει στον οίκο που αφορά την καριέρα και την κοινωνική σου καταξίωση. Όχι μόνο είναι σίγουρο ότι θα ανέβεις επίπεδο σε αυτούς τους τομείς, αλλά αν βοηθήσεις και εσύ την κατάσταση, θα καταξιωθείς μέσα από κάτι που σε εκφράζει πραγματικά, αρκεί να το θέλεις με πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος από τις 22 θα βρίσκεται προσωρινά, δηλαδή μέχρι τις 2 Ιουλίου, στον ένατο οίκο σου. Το γεγονός ότι περνάει στον Υδροχόο είναι πολύ καλό, η συμβατότητα με το ζώδιο αυτό βοηθάει πολύ. Επίσης, ο ένατος οίκος αφορά τις πληροφορίες, τις σπουδές, τα ταξίδια, τους στόχους και μια πιο ανοιχτόμυαλη στάση ζωής. Όλα αυτά, ομολογουμένως, σου ταιριάζουν απόλυτα. Έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να μάθεις πάρα πολλά. Και μόνο που οικονομικά θα είσαι καλύτερα δηλαδή εφόσον εγκαταλείπει τον όγδοο οίκο σου, είναι μεγάλο ζήτημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος από τις 22 θα βρίσκεται προσωρινά, μέχρι τις αρχές Ιουλίου δηλαδή, στον όγδοο οίκο σου. Είναι γεγονός ότι η θέση του Κρόνου στον έβδομο οίκο σου ήταν πολύ δύσκολη, πάρα πολύ χρήσιμη, αλλά δύσκολη. Ο έβδομος οίκος έχει να κάνει με τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες και ο Κρόνος εκεί είναι φυσικό να κάνει τα αισθήματα έντονα και να τα μπερδεύει πολλές φορές. Όμως, κατάφερες να απαλλαγείς από καταστάσεις που δεν επρόκειτο να ευδοκιμήσουν και πήγες πολύ περισσότερο μπροστά από όσο μπορείς να δεις αυτή τη στιγμή.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Ο Κρόνος από τις 22 Μαρτίου και μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα βρίσκεται πλέον στον έβδομο οίκο σου. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο Κρόνος κάθεται πάνω από την εργασία σου και τις καθημερινές σου υποθέσεις και δεν μπορείς να πεις ότι αυτό ήταν πάντα εύκολο. Εδώ και αρκετό καιρό έχεις αναγκαστεί να συμβιβαστείς, να κάνεις δύσκολες και αβέβαιες επιλογές, να ψάχνεσαι εργασιακά μέχρι να βρεις κάτι που να πλησιάζει σε αυτό που σε γεμίζει και όλα αυτά με μια αίσθηση φοβερής πίεσης. Όμως τώρα θα διαπιστώσεις ότι αυτά που έγιναν δεν ήταν τυχαία και ότι ο μέχρι τώρα δύσκολος δρόμος που ακολουθούσες στα επαγγελματικά θα αποφέρει καρπούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος από τις 22 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου, προσωρινά όμως, μέχρι τις 2 Ιουλίου. Δοκιμάστηκες αρκετά στα ∈ρωτικά και στα θέματα δημιουργικότητας εδώ και δύο χρόνια περίπου, και αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, έπρεπε με κάποιο τρόπο να δουλευτεί στο μυαλό σου και στην πράξη ο συναισθηματικός τομέας. Ο ∈ρωτας είναι κάτι ευχάριστο, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο: Χρειάζεται αποδοχή, γενναιοδωρία, όρια, ισορροπίες, αυτοπεποίθηση. Μέσα από μια ∈ρωτική κατάσταση, επιθυμία, ή ανάγκη, αναγκάστηκες να ασχοληθείς με κάποια από τα παραπάνω, ή και με άλλα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια όταν είμαστε ∈ρωτευμένοι ή σε μια σχέση. Και φαίνεται ότι έμαθες πολλά. Όπως και να έχει, σε αυτόν τον τομέα θα ανταμειφθείς τώρα, γιατί κάθε φορά όταν φεύγει ο Κρόνος, εκτός από μια καινούργια στάση ζωής, αφήνει και ένα δώρο πίσω του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος από τις 22 θα βρίσκεται προσωρινά στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον ∈ρωτα και τη δημιουργικότητα και θα παραμείνει σε αυτό το σημείο μέχρι τις 2 Ιουλίου. Το διάστημα των τελευταίων δύο χρόνων ήταν πολύ σημαντικό για τις οικογενειακές σου υποθέσεις και ό,τι αφορά το σπίτι σου ως κατοικία. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα οι δικοί σου να σου είτε να σε χρειαζόντουσαν διαρκώς ενώ εσύ ήθελες να ασχοληθείς ή έπρεπε να ασχοληθείς περισσότερο με τη δουλειά, ή να είχες θέματα με αγορά ή πώληση σπιτιού τα οποία δεν προχωρούσαν εύκολα. Τώρα θα καταλάβεις περισσότερο τι σημαίνει ∈ρωτας για εσένα και τι ευθύνες συνεπάγεται μια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος από τις 22 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου και θα μείνει εκεί μέχρι τις 2 Ιουλίου. Είναι πολύ πιθανό τα τελευταία δύο χρόνια να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα στη συνεννόηση και να ήσουν αναγκασμένος να βρεις διάφορους τρόπους να γίνεσαι κατανοητός. Η επικοινωνία, η λογική, οι επαφές σου με τους άλλους ανθρώπους, ήταν τομείς που επηρέαζε ο Κρόνος, και στους οποίους εντόπιζε τα λάθη που έκανες και σε πίεζε να βρεις τον τρόπο να τα διορθώσεις. Και τώρα που αυτή είναι η τελευταία του βδομάδα στον τρίτο οίκο σου θα νιώσεις πραγματική ανακούφιση και αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Ο Κρόνος από τις 22 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Τα τελευταία δύο χρόνια που ο Κρόνος βρισκόταν στον δεύτερο οίκο σου έγινε το εξής δύσκολο: σταμάτησες να έχεις ψευδαισθήσεις σχετικά με το τι σου προσφέρει ασφάλεια, τι είναι ποιότητα ζωής και τι είναι σωστή διαχείριση και επένδυση. Φοβήθηκες κάποιες φορές ότι θα αλλάξει η ζωή σου ποιοτικά προς το χειρότερο, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν προσέξεις, τώρα η κατάσταση είναι καλύτερη από πριν, ή τουλάχιστον δείχνει ότι προς τα εκεί πάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος από τις 22 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Η εκπαίδευσή σου και οι εξετάσεις σου διάρκειας δύο χρόνων, φαίνεται ότι τελειώνουν προσωρινά προς το παρόν και από Δεκέμβριο κανονικά. Όσο βρισκόταν ο Κρόνος στο ζώδιό σου, κατά περιόδους, ερχόσουν αντιμέτωπος με δυσκολίες που στην πραγματικότητα αυτό που ήθελαν από εσένα ήταν να επιστρατεύσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να τις αντιμετωπίσεις. Και αν στην αρχή σου φαινόταν δύσκολο, τελικά έμαθες να λύνεις προβλήματα με φοβερή αποτελεσματικότητα και ταχύτητα. Επίσης, έμαθες να δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και να κάνεις επιλογές που δεν έχουν μόνο πρακτικό συμφέρον αλλά και συναισθηματικό ή ψυχική ηρεμία. Τώρα που ο Κρόνος περνάει στον δεύτερο οίκο σου, πρέπει να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και την αίσθηση ασφάλειας που τόσο χρειάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος από τις 22 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου προσωρινά, μέχρι τις αρχές Ιουλίου δηλαδή. Τα τελευταία δύο χρόνια, κάπου στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σου επηρέαζε την ψυχολογική σου κατάσταση και έφερνε στην επιφάνεια πολύ συχνά αυτά που δεν ήθελες να δεις ή να σκεφτείς. Τελικά, υπήρχε μια αιτία για όλα αυτά, και ήταν να κάνεις μια πολύ βαθιά ενδοσκόπηση και να αποκτήσεις αυτογνωσία. Τώρα ψυχολογικά θα είσαι πιο ήρεμος, αυτό δεν σημαίνει ότι τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα το ρίξεις στη δουλειά. Υπάρχουν κάποιοι στόχοι που πρέπει να φέρεις εις πέρας, είτε αυτοί είναι προσωπικοί, είτε επαγγελματικοί, και με τη βοήθεια του Κρόνου θα κάνεις τα πάντα για να τα καταφέρεις.

ΙΧΘΥΣ

Ο Κρόνος από τις 22 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Ιούλιο. Τα τελευταία χρόνια η κοινωνική σου ζωή δεν ήταν και πολύ ιδανική, η δουλειά και οι υποχρεώσεις ήταν πάντα αρκετές για να μην έχεις αρκετό χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Ο Κρόνος όμως θα αποχωρήσει από τον ενδέκατο οίκο σου και το «παιχνίδι» θα αρχίσει να είναι μέρος της ζωής σου ξανά. Τώρα που θα περάσει στον δωδέκατο οίκο σου και θα ασχοληθεί με την ψυχολογική σου κατάσταση. Στόχος είναι να βελτιωθεί σε βάθος χρόνου. Ίσως το μυστικό να είναι να βλέπεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, η ρεαλιστική και προσγειωμένη σκέψη και οι «θετικές φαντασιώσεις», μπορούν να μετατρέψουν εντελώς τη διάθεσή σου.

e-zwdia.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα