Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (09/12 – 15/12)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό αυτή τη βδομάδα είναι μια εκπληκτική όψη μεταξύ του πλανήτης της τύχης και του πλανήτη των εκπλήξεων και της επανάστασης. Αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και είναι πολύ πιθανό να έχεις θετικά και απρόσμενα νέα σε αυτούς τους τομείς. Υ.Γ. Πάντως, να θυμάσαι το εξής: κάτι πρέπει να κάνεις με την ενέργεια που νιώθεις μέσα σου η οποία ορισμένες φορές είναι έτοιμη να εκραγεί με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εκπληκτική όψη μεταξύ Δία και Ουρανού στις 15 μπορεί να φέρει πολύ θετικές εξελίξεις στη ζωή σου. Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ενώ ο Δίας στον ένατο οίκο σου που αφορά τα ταξίδια, το εξωτερικό, τη γνώση και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Σε άλλα νέα προσπάθησε σε κάθε σου πράξη να δίνεις ο ίδιος επιβράβευση στον εαυτό σου και μην ξεχνάς να εκτονώνεσαι, να δίνεις-παίρνεις και να εκφράζεσαι. Ακόμα και μια μουτζούρα σε ένα χαρτί είναι έκφραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 15 έχουμε μια πολύ σημαντική όψη μεταξύ Δία και Ουρανού, ο πρώτος συμβολίζει τις θετικές εξελίξεις και ο δεύτερος τις σημαντικές αλλαγές και τις επαναστατικές κινήσεις και η εύνοια της όψης αυτής αφορά κυρίως τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους, αλλά και τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση που φαίνεται ότι όσο πάει και βελτιώνεται. Γίνε λίγο απαθής με τις αναποδιές και τις καθυστερήσεις και γενικά με κάθε δυσφορικό συναίσθημα που μπορεί να νιώσεις μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας, απλώς στρέψε τη σκέψη σου αλλού. Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη μεταξύ Δία και Ουρανού στις 15 είναι εξαιρετικά θετική, πρόκειται για τη συνεργασία δύο πολύ ισχυρών και σημαντικών πλανητών. Αφορά τις σχέσεις γενικά και ίσως πιο συγκεκριμένα τις συνεργασίες και τη συναισθηματική σου ζωή και μπορεί να μιλάμε και για μια νέα γνωριμία αυτή την περίοδο. Ο λόγος που σου επιτρέπεται να εστιάσεις στα θετικά της ζωής, ενώ για λίγες μέρες ακόμη γίνεται γύρω σου το έλα να δεις, είναι ότι αυτά έρχονται με την αλλαγή του πλανητικού σκηνικού που θα σε κάνει να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, να εδραιώσεις τις σχέσεις σου και να νιώσεις επιτέλους ότι ριζώνεις, ανήκεις, ή βρίσκεσαι ξανά στα νερά σου.

 

Advertisements

ΛΕΩΝ

Η όψη του Δία με τον Ουρανό στις 15 είναι πολύ ισχυρή και σημαντική και φορά κυρίως τα επαγγελματικά σου, τα οποία μπορούν να έχουν πραγματικά μια λαμπρή και αναπάντεχη εξέλιξη. Σε σχέση με τα συναισθηματικά, κάνεις τους άλλους να ενθουσιάζονται, αλλά ξεχνάς και την εξής παράμετρο: αυτός που ενθουσιάζεται, δρα παρορμητικά, βιώνει έναν χείμαρρο αισθημάτων που του δημιουργείς εσύ και λέει ή υπόσχεται πράγματα που αργότερα, πιο νηφάλιος, τα ξανασκέφτεται και προσγειώνεται. Αυτό δεν έχει να κάνει μαζί σου, και ούτε θα έπρεπε να μπεις στη διαδικασία να αμφισβητείς τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 15 έχουμε μια πολύ θετική όψη μεταξύ δύο πολύ σημαντικών πλανητών, του Δία και του Ουρανού. Η όψη αυτή μεταξύ του πλανήτη της τύχης και του πλανήτη της επανάστασης μπορεί να φέρει απροσδόκητες θετικές εξελίξεις στον τομέα του ∈ρωτα ή και της δημιουργικότητας. Tι ρομαντικό, όλα αυτά θα ξεκινήσουν μέσα στα Χριστούγεννα. Μπορείς να αρχίσεις από τώρα να προγραμματίζεις να απολαύσεις όλα όσα έχεις στερηθεί τα τελευταία χρόνια, ξεκινώντας από τα απλά, όπως ας πούμε να ενθουσιαστείς με τις γιορτές.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη του Δία με τον Ουρανό στις 15 είναι πολύ θετική και μια πρώτη ένδειξη της παρουσίας του Δία στον τέταρτο οίκο σου. Σχετίζεται με την οικογένεια και τα οικονομικά και είναι πολύ πιθανό να έχεις μια πολύ θετική εξέλιξη σε αυτούς τους τομείς αυτή την περίοδο. Υ.Γ. Αν εξακολουθήσεις να πιστεύεις ότι μπορείς να προσδιορίσεις τον εαυτό σου μέσω των άλλων, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να είσαι μπερδεμένος. Δίας και Πλούτωνας στον Τοξότη, φαίνεται ότι σε βοηθάνε να κάνεις ένα βήμα προς την ωριμότητα, και αυτό είναι να μάθεις να αυτοπροσδιορίζεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 15 είναι μια πολύ θετική όψη που μπορεί να φέρει μια πολύ σημαντική αλλαγή αυτές τις μέρες. Αφορά την κοινωνική και συναισθηματική σου ζωή, αλλά και τις συνεργασίες και τα συμβόλαια. Αν νιώθεις ότι είσαι ένα βήμα μπρος – ένα βήμα πίσω καλά θα κάνεις να επιλέξεις μόνο την έμπροσθεν κίνηση. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ζωή σου δεν μπορούν να περιμένουν να λύσεις τα όποια υπαρξιακά σου για να τις επιλέξεις.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εκπληκτική όψη μεταξύ Δία και Ουρανού στις 15 είναι πολύ θετική – πρόκειται για δύο πολύ σημαντικούς πλανήτες που συνεργάζονται σπάνια. Αφορά μάλιστα τα οικονομικά σου και την εργασία γενικά ή ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό πρότζεκτ. Πολύ καλά τα νέα για τα οικονομικά σου, λοιπόν. Υ.Γ. Αν σου βγαίνει να είσαι απότομος με τους άλλους, καλύτερα να μη μιλάς καθόλου όταν νιώθεις ένταση, ή ακόμη καλύτερα, να λύσεις ό,τι έχεις μαζί τους για να τελειώνουμε. Ή σκέψου σοβαρά να τους γράψεις όλους και να κλεφτείς με κάποιον-α που έρχεται για να σου δείξει νέους ορίζοντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη μεταξύ Δία και Ουρανού είναι εκπληκτική και να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της θετικότητας βρίσκεται στο ζώδιό σου. Ο Ουρανός από την άλλη βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον ∈ρωτα και τη δημιουργικότητα και αυτό είναι εξαιρετικά θετικό κυρίως για τη συναισθηματική σου ζωή. Εννοείται ότι είναι σημαντικό να πιστεύεις στις δυνάμεις σου, και αν είσαι από τους τύπους που τώρα προσπαθούν να πιστέψουν στον εαυτό τους είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις – κυριολεκτικά μπορείς να κάνεις θαύματα αυτό τον καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη του Δία με τον Ουρανό στις 15 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για δύο πανίσχυρους πλανήτες και ο Δίας είναι και ο πιο “τυχερός” και γενναιόδωρος. Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι συχνά, ενώ θέλεις να βιώσεις οικειότητα και στενές σχέσεις με τους άλλους, κάποιος φόβος που σου έχει καρφωθεί στο μυαλό σε κάνει τελικά να αποφεύγεις και να σαμποτάρεις την εγγύτητα. Αυτές τις μέρες καλό θα ήταν να το αποφύγεις αυτό.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη του Δία με τον Ουρανό στις 15 είναι εξαιρετικά θετική και πολυαναμενόμενη. Και οι δύο είναι πολύ σημαντικοί και ισχυροί πλανήτες, ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεων και ο Ουρανός πλανήτης των αλλαγών και της επαναστατικότητας. Σχετίζεται και με την κοινωνική σου ζωή, αλλά και με τις φιλικές σου σχέσεις και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Αν έχεις αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με άλλους ανθρώπους τώρα καταλαβαίνεις το κόστος τού να μαζεύεις μέσα σου πράγματα που θα ήθελες να πεις και να ακούσεις. Είναι αξιοθαύμαστη η ικανότητα σου να συσσωρεύεις, αλλά πραγματικά οδυνηρή για σένα και αρνητική για τις σχέσεις σου. Τώρα είναι καιρός να βγουν πολλά από μέσα σου, ήρεμα και αποτελεσματικά.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα