Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με το ζώδιο σου (11-17/2019)

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεωντην εβδομάδα 11 ως 17 Φεβρουαρίου 2019;

Advertisements

 

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα ασχοληθείς περισσότερο με πρακτικά ζητήματα, για παράδειγμα με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, μπορεί να μην υπάρχει περιθώριο να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά σου και τόσο, γιατί οι εξελίξεις στους υπόλοιπους τομείς έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον. Παρ’ όλα αυτά, αν είσαι σε μια σχέση νιώθεις ότι είσαι εκεί, και ότι το άλλο πρόσωπο είναι επίσης εκεί για σένα. Και αν δεν το νιώθεις ακόμη, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας πραγματικής οικειότητας. Την οποία μπορείς να κάνεις και προσπάθειες να καλλιεργήσεις φυσικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης από τις 14 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, που σημαίνει ενέργεια, σeξαπίλ, αισθησιασμός και πολλές ερwτικές γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος-η δηλαδή, η περίοδος αυτή είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά όχι μόνο για αυτήν, γενικότερα για όλους τους στόχους σου. Και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετικό και για τον έρωτα, αλλά και για τη διεύρυνση των οριζόντων σου και την αλλαγή αντιλήψεων. Ίσως να αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τον έρωτα και αυτό είναι σημαντικό, επειδή ο τρόπος που βλέπεις μια κατάσταση, μπορεί να αλλάξει την ίδια την κατάσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisements

Ο Φεβρουάριος μέχρι τις 14 είναι ένας κοινωνικός μήνας, βέβαια και μέχρι το τέλος του έχει ενδιαφέρον για όσους δεν είναι σε σχέση. Απλώς από τις 14 και μετά, αρχίζεις να ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου, με τη φροντίδα του, με την γενικότερη αναζωογόνηση σου. Αυτό είναι και το ζητούμενο για να είσαι καλά και στον συναισθηματικό τομέα. Όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου, τότε το πώς θα προσεγγίσεις ή το πώς θα αφήσεις έναν άνθρωπο γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς αμφιβολίες ή υπερβολές. Και σίγουρα πρέπει να σκεφτείς αυτή την περίοδο τι είναι το καλύτερο για σένα. Και το καλύτερο είναι πρώτα από όλα να είσαι σύμμαχος με τον εαυτό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι τα μισά του μήνα η δουλειά θα είναι αρκετή και μπορεί να μην υπάρχει ελεύθερος χρόνος και διάθεση για άλλα πράγματα. Από τις 14 όμως, ο Άρης θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου, τη δικτύωση, και τους φίλους. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 17 είναι επίσης μια όψη που μπορεί να φέρει μια γνωριμία σε ένα ταξίδι, το ξεκαθάρισμα μιας σχέσης ή κάτι εντελώς νέο – και οι δύο αυτοί πλανήτες σχετίζονται με τον ρομαντισμό και το συναίσθημα και συνεργάζονται με έναν πολύ αρμονικό τρόπο.

 

ΛΕΩΝ

Λοιπόν, η περίοδος αυτή είναι καλή μεν, αλλά φαίνεται ότι έχεις ή θα έχεις πολλή δουλειά και ότι τα επαγγελματικά είναι ο πιο σημαντικός τομέας, οπότε επικεντρώσου σε αυτά για να νιώθεις και ψυχολογικά καλύτερα. Δεν είναι μόνο η θέση του Άρη από τις 14 που το επιβεβαιώνει αυτό, αλλά και της Αφροδίτης. Όσον αφορά στα συναισθηματικά σου φαίνεται ότι είσαι σε μια καλή θέση. Δώσε στον εαυτό σου αυτά που χρειάζεται και αυτό θα διευκολύνει κατά πολύ την επαφή σου με τον άλλον ή την άλλη ή με ένα πρόσωπο που πιθανώς έρχεται προς εσένα. Όταν φροντίζεις τον εαυτό σου, μειώνονται και οι εξαρτήσεις από μια σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Ο Άρης μέχρι τις 14 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με την πνευματικότητα, τη γνώση, τα ταξίδια, την αλλαγή αντιλήψεων και την ελευθερία! Σε ένα σημείο δηλαδή πάρα πολύ θετικό από το οποίο σε γεμίζει αισιοδοξία και φέρνει νέα πράγματα στη ζωή σου – και στη συναισθηματική. Επίσης, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας βρίσκονται σε δύο σημεία άκρως ερwτικά, είναι και οι δύο επίσης ερwτικοί και γεμάτοι συναίσθημα και αισθησιασμό και όλο αυτό το πακέτο είναι μια ένδειξη ενθουσιασμού και ότι κάτι νέο μπορεί να έρθει ή να επανέλθει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος χωρίζεται κατά κάποιο τρόπο σε δύο μέρη. Κατά το πρώτο μισό, μέχρι τις 14, ο Άρης θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας και ενώ σε έκανε διεκδικητικό σε αυτούς τους τομείς, μπορεί να έφερε και κάποιες εντάσεις. Από τις 14 και μετά όμως θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ερwτισμού και μια αίσθηση πραγματικής οικειότητας. Η Αφροδίτη στις 17 θα σχηματίσει μια πολύ θετική όψη με τον Ποσειδώνα επίσης, γεμάτη μυστήριο και ρομαντισμό. Πολύ σημαντική η έμφαση που δίνεται στα συναισθηματικά σου αυτή την περίοδο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου είναι αρκετά διαφορετικό από το δεύτερο. Μέχρι τις 14 η έμφαση δίνεται περισσότερο στη δουλειά και σε πρακτικές εκκρεμότητες. Από τις 14 και μετά η έμφαση δίνεται στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συναισθηματική σου ζωή! Δεν είναι μόνο η θέση του Άρη στον Ταύρο που σε ωφελεί, είναι και το εκπληκτικό, ρομαντικό και ερwτικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 17 που μπορεί να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου και να νιώσεις δυνατά συναισθήματα. Όσον αφορά τον Άρη στον Ταύρο, καλό θα ήταν να προσέχεις και τις εντάσεις που μπορεί να σου βγαίνουν κάποιες φορές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου είναι αρκετά διαφορετικό από το δεύτερο. Ο Άρης μέχρι τις 15 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και αυτό είναι τουλάχιστον εκπληκτικό για αυτόν τον τομέα της ζωής σου! Ο Άρης είναι πλανήτης του πάθους και του ενθουσιασμού, αλλά και της διεκδίκησης. Έχει βέβαια και το στοιχείο της υπερβολής στον ενθουσιασμό μερικές φορές, αλλά αν το διαχειριστείς σωστά και διατηρήσεις το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο που φαίνεται ότι αξίζει την προσοχή σου, τότε τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου διαφέρει αρκετά από το πρώτο και η έμφαση δίνεται στον έρωτα και στη συναισθηματική σου ζωή. Ο Άρης από τις 14 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με αυτούς τους τομείς και ως πλανήτης του ενθουσιασμού, του πάθους και της διεκδίκησης, μπορεί να κάνει τη ζωή σου συναρπαστική αυτή την περίοδο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 17, επίσης, είναι μια όψη που μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία ή μια συνάντηση που να κινητοποιήσει κάτι μέσα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης μέχρι τις 14 θα βρίσκεται σε έναν οίκο σου που σχετίζεται με τη δικτύωση, την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες και αυτό είναι πολύ “αποτελεσματικό” για αυτούς τους τομείς, ειδικά για την κοινωνική σου ζωή. Παρ’ όλα αυτά χρειάζεται μια προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό με ανθρώπους που ακόμη δεν ξέρεις τόσο, ώστε να ενθουσιάζεσαι και τόσο. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι καχύποπτος, αλλά ότι είναι καλό να υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ αυτού που αισθάνεσαι και αυτού που πραγματικά είναι ο άλλος για σένα τελικά. Επίσης, καλό είναι να προσέχεις θέματα επικοινωνίας, επιθετικότητας, υπονοούμενων και εντάσεων.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης από τις 14 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες, στην καλύτερη θέση δηλαδή σε περίπτωση που θέλεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να δημιουργήσεις ίσως μια νέα σχέση. Εκτός από τη θέση του Άρη όμως, στις 17 έχουμε και το αρμονικό εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα. Δύο άκρως ρομαντικοί και συναισθηματικοί πλανήτες, συνεργάζονται για να δημιουργηθεί, ίσως, κάτι νέο αυτές τις μέρες. Όλος ο Φεβρουάριος είναι μια κοινωνική και συναισθηματική περίοδος, κατά την οποία αξίζει να βρίσκεσαι με κόσμο. Μια συνολική ανανέωση προβλέπεται!

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα