Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα (23-29/9/2019)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 28 είναι εξαιρετική και πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Όταν πραγματοποιείται νέα σελήνη στον έβδομο οίκο μας αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις κάθε είδους όχι μόνο περνάνε από κόσκινο, αλλά ανοίγει σ’ αυτές και ένα νέο κεφάλαιο ή μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα με μια καινούρια συναισθηματική ή επαγγελματική σχέση. Επίσης, η Αφροδίτη από αυτό το σημείο σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Δία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου και φέρνει νέα που σχετίζονται με την εργασία κυρίως. Σε αυτή τη θετική ενέργεια συμβάλλει και η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο και η εκπληκτική όψη της με τον Δία. Υ.Γ. 1. Τα μηνύματα που μας στέλνουν οι άλλοι δεν έχουν απαραίτητα την πρώτη και μοναδική ερμηνεία που θα σου κάτσει στο μυαλό (η οποία θα μπορούσε εύκολα να είναι παρανοϊκή αυτή την περίοδο), μπορεί να ερμηνεύονται με ποικίλους τρόπους. 2. Όταν κάποιος σε ρωτάει κάτι να χαμογελάς, να μετράς μέχρι το πέντε και να ζητάς να επαναλάβει την ερώτηση αν χρειαστεί, πριν απαντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έρωτας μπαίνει στη ζωή σου με τη νέα Σελήνη στις 28 που πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου. Και η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτό το σημείο, οπότε καταλαβαίνεις. Ο έρωτας είναι προ των πυλών, αλλά είναι πολύ πιθανό και η δουλειά να είναι υπερβολική αυτή την περίοδο. Από την άλλη κάτι αλλάζει στο lifestyle σου και γενικά στην καθημερινότητά σου και νιώθεις τέτοια ανανέωση, που είσαι έτοιμος-η να κλείσεις τον υπολογιστή και να πας για καφέ με ένα φίλο σου, βρε αδερφέ. Λέμε τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, είναι πολύ θετική και φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η Αφροδίτη και αυτό φυσικά είναι εξαιρετικό. Μπορείς να ενθουσιάζεσαι όσο θες γιατί κάτι μοιάζει να αλλάζει στην καθημερινότητά σου, σαν να έγινε ή να πρόκειται να γίνει ένα κλικ το οποίο θα σε ανανεώσει και θα αποτελεί αφετηρία για μεγάλες αλλαγές.  Παρ’ όλα αυτά έχε κατά νου ότι μπορεί τα ξεκινήματα να γίνονται με ένα κλικ, οι μεγάλες αλλαγές όμως που σηματοδοτούν αυτά γίνονται με τον καιρό και ενδεχομένως με κόπο.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τα συμβόλαια, τα ταξίδια και τις νέες γνωριμίες. Είναι μια πολύ θετική Σελήνη που μπορεί να φέρει ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς και νέα ξεκινήματα. Υ.Γ. Μπορείς να μιλάς με όποιον θες για ό,τι σε ευχαριστεί, απλώς να θυμάσαι ότι με την οικογένεια καλό θα ήταν να ακούς πρώτα προσεκτικά και να απαντάς όσο πιο συνοπτικά γίνεται. Επίσης, καλό θα ήταν να εξασκηθείς στο να αλλάζεις θέμα όταν αρχίζεις να μυρίζεσαι ότι δεν γίνεσαι αντιληπτός-ή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η Αφροδίτη και η συμμετοχή της σε αυτήν την πολύ θετική νέα Σελήνη είναι μια ένδειξη ευκαιριών και νέων ξεκινημάτων. Υ.Γ. Ίσως να αλλάξεις την εμφάνισή σου, ίσως να μπεις σε μια σχέση, ό,τι κι αν προκύψει είναι ευκαιρία να αλλάξεις πρώτα τον τρόπο σκέψης σου προκειμένου οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν να αποτελούν ώριμες επιλογές που θα έχουν διάρκεια. Υ.Γ. 2 Μην έχεις τη βεβαιότητα ότι οι άλλοι μπορούν να καταλάβουν τον αναλυτικό τρόπο σκέψης σου, αλλά ούτε ότι κι εσύ θα μπορείς να καταλάβεις τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και φέρνει ευκαιρίες και ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Μαζί σου βρίσκεται και η Αφροδίτη και σχηματίζει μια εξαιρετική όψη με τον γενναιόδωρο Δία! Η νέα σελήνη θα σε σπρώξει όχι μόνο να βγεις από το καβούκι σου και να βρίσκεσαι με κόσμο, αλλά και να γίνεις λίγο περισσότερο εξωστρεφής, με την έννοια ότι δεν θα στρέφεις κάθε ερέθισμα από το εξωτερικό περιβάλλον προς τα μέσα. Υ.Γ. Έχεις μια τάση να ανοίγεις κουβέντες οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά και να γίνεσαι υπερβολικά αναλυτικός-ή, σε μια περίοδο κατά την οποία καλό θα ήταν να εκφράζεσαι όσο περισσότερο λακωνικά γίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου, είναι πολύ θετική και αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, αλλά και τη δημιουργικότητα και τις “κρυφές” διεργασίες. Και η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτό το σημείο, κάτι που την ενισχύει. Υ.Γ, καλείσαι να απαρνηθείς την πεποίθησή σου ότι οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να σε καταλαβαίνουν ακόμη και αν τα μηνύματα που στέλνεις είναι εντελώς ασαφή. Το να “διαισθάνονται” οι άλλοι τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου απλώς με το να τις υπονοείς, δεν πρέπει να θεωρείς ότι είναι απόδειξη ότι σε αγαπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Και η Αφροδίτη βρίσκεται στο ίδιο σημείο και σχηματίζει μια εκπληκτική όψη με τον Δία στο ζώδιό σου. Όσον αφορά στα ερwτικά σου, αν δεν σταματήσεις να τα σαμποτάρεις εσύ, δεν θα αλλάξουν και πολλά. Είσαι ο τύπος που ενώ έχει ανάγκη τη συντροφικότητα, συχνά ερωτεύεται άτομα που όλα έχουν ένα κοινό μεταξύ τους. Έχουν “κάτι” που θεωρείς “ανυπέρβλητο εμπόδιο” για να είστε μαζί. Είναι πραγματικό αυτό το εμπόδιο; Και αν είναι επίτηδες τους ψάχνεις έτσι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και είναι πολύ θετική. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η Αφροδίτη, η οποία βοηθάει τη νέα Σελήνη να είναι ακόμη πιο αποτελεσματική. Υ.Γ. Σαφώς μπορείς να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία: Να σταματήσεις να έχεις παθητική στάση απέναντι σε αυτά που σου «συμβαίνουν», να πάρεις τον έλεγχο στα δικά σου χέρια και να θυμάσαι ότι αυτό που μπορεί να αλλάξει δραστικά τη ζωή σου είναι οι δικές σου και μόνο επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και τις συναλλαγές με το εξωτερικό και είναι πολύ θετική και αποτελεί ένδειξη ευκαιριών και νέων ξεκινημάτων σε αυτούς τους τομείς. Και η Αφροδίτη βρίσκεται στο ίδιο σημείο, οπότε η εύνοια είναι διπλή. Με την Αφροδίτη σε αυτό το σημείο μπορείς να ονειρεύεσαι ανοιχτούς δρόμους και έρωτες να έρχονται προς το μέρος σου. Είναι πιθανό κάποια όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα. Αν δεν κρατήσεις όμως την ονειρική αίσθηση μέσα σου με κάθε τρόπο, ούτε που θα το καταλάβεις, και είναι κρίμα.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και το πάθος σε μια σχέση. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η Αφροδίτη και κάπως έτσι “διπλασιάζεται” η εύνοια. Η Αφροδίτη σου θυμίζει ότι υπάρχει κι ο έρωτας, υπάρχουν και οι φίλοι και ότι μπορείς να περάσεις καλά όχι μόνο συζητώντας και αναλύοντας, αλλά και αποκτώντας επαφή με τις αισθήσεις σου. Υ.Γ. Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους περνάς καλά και υπάρχουν κάποια πράγματα που όταν τα κάνεις σε ευχαριστούν. Ποιοι είναι αυτοί και ποια είναι αυτά;

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα