Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή την εβδομάδα 6 ως 12 Μαΐου 2019

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεωντην εβδομάδα 6 ως 12 Μαΐου 2019;

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό από μόνο του είναι μια εκπληκτική κίνηση του σύμπαντος για τη συναισθηματική σου ζωή (και όχι μόνο για αυτήν). Είσαι βέβαια σε μια περίοδο ανασκόπησης, μπαίνεις δηλαδή σε μια διαδικασία να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι από έναν άνθρωπο και γενικότερα από τις σχέσεις σου. Ο Άρης βρίσκεται σε έναν από τους πιο κοινωνικούς σου οίκους και αυτό είναι μια ένδειξη ότι γνωρίζεις νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρόσφατη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δεν αφήνει κανέναν τομέα παραπονεμένο, ειδικά τον συναισθηματικό. Είσαι σε μια διαδικασία κατά την οποία έρχεσαι περισσότερο σε επαφή με αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι και αναγνωρίζεις καλύτερα τα χαρακτηριστικά που σε ελκύουν, κάτι που μπορεί να κάνει πολύ πιο ώριμη μια συναισθηματική επιλογή σου. Με τη νέα Σελήνη γίνονται νέα ξεκινήματα και έρχονται σημαντικές ευκαιρίες και ίσως νέοι άνθρωποι.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει απίστευτη ενέργεια, σeξαπίλ και δυναμισμό. Εν τω μεταξύ η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και τους συναισθήματος, βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου και σε προετοιμάζει για νέες γνωριμίες, φιλίες και ίσως μια νέα σχέση. Για να αλλάξεις τη ζωή σου, πρέπει 1. να σταματήσεις κάποιες συνήθειες που σε κρατάνε πίσω, 2. να ξεκινήσεις κάποιες συνήθειες που σε πηγαίνουν μπροστά – απλά πράγματα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 5 είναι πολύ θετική, ιδιαίτερα για την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τις νέες γνωριμίες και τους νέους φίλους και μάλιστα μέχρι τις 20 Μαΐου θα έρθουν ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς. Επειδή όμως ο Κρόνος και ο Πλούτωνας κινούνται ανάδρομα στον οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, είναι πιθανό να μπεις και σε μια διαδικασία ανασκόπησης ή να δεις, τυχαία ή σκόπιμα, πρόσωπα από το παρελθόν.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΛΕΩΝ

Η πρόσφατη νέα Σελήνη μπορεί να σου έχει φέρει αρκετή δουλειά και αυτό να σε περιορίζει λίγο χρονικά, να μην έχεις δηλαδή την ευκαιρία για πολλές κοινωνικές δραστηριότητες, γιατί εκτός από τον χρόνο, υπάρχει και ένας ενθουσιασμός για αυτά που έρχονται στα επαγγελματικά. Όμως ο Άρης δεν το βάζει κάτω και σε παροτρύνει να συναντήσεις ανθρώπους, να κάνεις νέες γνωριμίες να ασχοληθείς με τις φιλικές σου σχέσεις.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 5 είναι πολύ θετική και αισιόδοξη και σχετίζεται με τους στόχους, την ανοιχτή σκέψη, τα ταξίδια και την πνευματική επικοινωνία με τους ανθρώπους. Και η Αφροδίτη βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα βαθιά συναισθήματα και την οικειότητα, κάτι που είναι μια ένδειξη ότι μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα σχέση γεμάτη πάθος αυτή την περίοδο.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, δηλαδή στον οίκο των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Ο πλανήτης των σχέσεων, της αρμονίας και της αγάπης, δηλαδή, σε έναν οίκο που σχετίζεται με αυτά ακριβώς τα στοιχεία. Μια ένδειξη ότι η συναισθηματική σου ζωή θα έχει ενδιαφέρον. Επίσης, η πρόσφατη νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στον οίκο σου που σχετίζεται με το πάθος και το συναισθηματικό βάθος και μέχρι τις 20 του μήνα είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια νέα σχέση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρόσφατη νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιήθηκε στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή, τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Μέχρι τις 20 του μήνα είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο στη συναισθηματική σου ζωή, πάντως γενικά έχεις μια αίσθηση ανανέωσης που μπορεί να σε κάνει να αντιμετωπίσεις με διαφορετικό τρόπο τον έρωτα. Ο Άρης βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το συναισθηματικό βάθος και την οικειότητα, και ίσως γίνεται περισσότερο διεκδικητικός.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, μια καταπληκτική θέση για την Αφροδίτη, πλανήτη της αγάπης, της αρμονίας και των σχέσεων. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια νέα σχέση αυτή την περίοδο και για έναν επιπρόσθετο λόγο: Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους, στον οίκο σου των σχέσεων και της συντροφικότητας και της συναισθηματικής σου ζωής και ο συνδυασμός αυτός επιβεβαιώνει ότι ο Μάιος είναι ένας πολύ συναισθηματικός μήνας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρόσφατη νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στον πέμπτο οίκο σου και έχει διάρκεια μέχρι τις 20 Μαΐου περίπου. Ο πέμπτος οίκος σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και μια νέα Σελήνη σε αυτό το σημείο σχετίζεται με ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα. Απελευθερώσου από αναστολές και (άχρηστους) προβληματισμούς και αφέσου στο ερwτικό κλίμα που δημιουργείται.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, σε ένα πολύ σημαντικό σημείο για τη συναισθηματική σου ζωή. Φέρνει ενθουσιασμό, παρόρμηση, έντονη επιθυμία και μια αίσθηση ανικανοποίητου, ενώ σε κάνει και πιο διεκδικητικό-ή στον συναισθηματικό τομέα. Πάλι καλά που έχεις την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες και κάνει την επικοινωνία περισσότερο συναισθηματική. Εννοείται ότι είναι πολύ πιθανό το σενάριο δημιουργίας μιας νέας σχέσης αυτή την περίοδο.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΙΧΘΥΣ

Η πρόσφατη νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στον τρίτο οίκο σου και σχετίζεται με μια αίσθηση ανανέωσης και με νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στον τομέα της επικοινωνίας και των νέων γνωριμιών. Η επικοινωνία είναι σημαντική, όπως και το να μην βάζεις εμπόδια σε αυτήν. Αν είσαι σε διαδικασία γνωριμίας με έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, προσπάθησε να τον δεις ανοιχτά και να μην περιμένεις ακριβώς συγκεκριμένα πράγματα, να μην παρέμβεις δηλαδή στη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά να αφήσεις τα πράγματα να έρθουν φυσικά.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα