Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα (29/4/2019 έως 5/5/2019)

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεωντην εβδομάδα 29 Απριλίου ως 5 Μαΐου 2019;

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου δεν θα περάσει ακριβώς απαρατήρητη. Ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και των σχέσεων μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα στη συναισθηματική σου ζωή. Εν τω μεταξύ ο Άρης βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες και την επικοινωνία και μζωδπορείς να διανύσεις μια από τις πιο κοινωνικές περιόδους της χρονιάς, κατά την οποία να δημιουργήσεις και μια νέα συναισθηματική σχέση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι ένδειξη μιας περιόδου ανανέωσης, νέων ευκαιριών και ξεκινημάτων σε όλους τους τομείς. Ανανεώνεσαι και εμφανισιακά, αλλά κυρίως μέσα σου και αντιμετωπίζεις διαφορετικά τη συναισθηματική σου ζωή. Οι επιλογές σου βασίζονται περισσότερο σε αυτό που θέλεις και όταν κάνεις κάτι, το κάνεις λόγω επιθυμίας, και όχι λόγω ανάγκης. Είναι και μια περίοδος που εξελίσσεσαι σε ψυχολογικό επίπεδο.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύο σημαντικοί πλανήτης σε δύο σημαντικές θέσεις: Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει απίστευτη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και ελκυστικότητα, με λίγα λόγια είσαι έτοιμος-η να δράσεις. Ασχολήσου με τη φροντίδα του εαυτού σου και με οτιδήποτε σου προσφέρει αυτοπεποίθηση, απομακρύνσου από τις τοξικές σχέσεις (μιλάμε και για φιλικές φυσικά) και μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε αποθαρρύνει. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και μπορεί να φέρει μια νέα, εντελώς νέα γνωριμία.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος βρίσκονται στον οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι και οι δύο κινούνται ανάδρομα αυτή την περίοδο (ο Κρόνος από τις 30) και ότι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια επανεξέταση στον συναισθηματικό τομέα. Είναι πιθανό βέβαια, και μάλιστα πολύ πιθανό, να ξανασυναντηθείς με πρόσωπα από το παρελθόν για να γίνουν και κάποια ξεκαθαρίσματα ή για να δείτε αν μπορεί να γίνει επανεκκίνηση σε μια σχέση. Η νέα Σελήνη στις 5 πάντως είναι πολύ κοινωνική και μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΛΕΩΝ

Ο Άρης βρίσκεται στον πιο κοινωνικό οίκο σου που σχετίζεται και με τις φιλικές σχέσεις, τις νέες γνωριμίες και τη δικτύωση. Και η θέση της Αφροδίτης είναι πολύ θετική για τη συναισθηματική σου ζωή και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο αυτές τις μέρες. Ίσως πιο σημαντικό όμως είναι να απαλλαγείς από κάποια “βάρη” και να προσδιορίσεις αυτό που πραγματικά θα ήθελες από τη συναισθηματική σου ζωή.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Πλούτωνας, επίσης ανάδρομος. Είναι προφανές ότι αυτή την περίοδο θα κάνεις μια επανεξέταση στη συναισθηματική σου ζωή και θα διερευνήσεις τι έχεις, τι θέλεις και προς τα πού κατευθύνεσαι. Και η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό σημείο για τη συναισθηματική σου ζωή, στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το πάθος και τη βαθιά οικειότητα σε μια σχέση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό, στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή, τις σχέσεις και τις συνεργασίες, σε μια πολύ καλή θέση δηλαδή για αυτούς τους τομείς. Και η νέα Σελήνη στις 5 είναι εξαιρετικά θετική για τα συναισθηματικά σου. Αυτή την περίοδο μπορεί να έρθεις πιο κοντά με έναν άνθρωπο και να δημιουργηθεί κάτι νέο. Μπορεί να είσαι σε μια φάση ανασκόπησης, αυτή λήγει όμως και μπαίνεις στη δράση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος αρχίζει να κινείται ανάδρομα στον τρίτο οίκο σου, εκεί όπου βρίσκεται και ο Πλούτωνας, επίσης ανάδρομος, και το σημαντικό είναι ότι ο οίκος αυτός σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Μπορεί να έρθουν και πρόσωπα από το παρελθόν στη ζωή σου και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον. Το καλύτερο όλων όμως είναι ότι η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον Ταύρο στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τη συναισθηματική σου ζωή και φαίνεται ότι τις δεκαπέντε μέρες μετά την πραγματοποίηση της μπορεί να έρθουν ευκαιρίες και ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια θέση κλειδί για τη συναισθηματική σου ζωή. Ο πέμπτος οίκος σου σχετίζεται με τον έρωτα και τη χαρά της ζωής και σίγουρα η Αφροδίτη, πλανήτης των σχέσεων και της αρμονίας, αισθάνεται καλά σε αυτό το σημείο. Είναι πιθανό να γίνει μια νέα γνωριμία και αυτό επιβεβαιώνεται και από τον Άρη στον απέναντι οίκο σου, τους Διδύμους. Ο οίκος των σχέσεων και της συντροφικότητας κυριαρχείται από τον διεκδικητικό και ενθουσιώδη Άρη και γίνεσαι ένα από τα πιο ερwτικά πλάσματα που κυκλοφορούν την άνοιξη.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη χαρά της ζωής. Είναι μια πολύ θετική νέα Σελήνη και μια ένδειξη ότι το δεκαπενθήμερο που θα ακολουθήσει μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο και να δημιουργηθεί μια νέα σχέση. Ένα πιθανό σενάριο είναι να αναβιώσει κάτι από τα παλιά. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας κινούνται ανάδρομα στο ζώδιό σου και η δράση τους είναι μεταμορφωτική. Όμως, τώρα που κοιτάζουν στο παρελθόν, μπορεί να φέρουν και κάτι ή κάποιον από αυτό.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Ένα σημείο που τον ενεργοποιεί και σε κάνει αφάνταστα ελκυστικό-ή. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη από τον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με τις γνωριμίες μπορεί να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου ή εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή που να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό υπόλοιπο άνοιξης.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΙΧΘΥΣ

Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες. Είναι μια Σελήνη πολύ θετική που δείχνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς και μπορεί να φέρει ενδιαφέρουσες εξελίξεις μέχρι τις 20 Μαΐου περίπου. Μπορείς να κλείσεις εκκρεμότητες σε μια σχέση ή στη σχέση σου και να κάνεις μια νέα αρχή. Σημασία έχει περισσότερο να ασχοληθείς με αυτά που ήδη έχεις, παρά με νέα πράγματα που μπορεί να σου αποσπάσουν την προσοχή.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα