Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα (25-31/3/2019)

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεωντην εβδομάδα 25 ως 31 Μαρτίου 2019;

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Το τέλος του μήνα έχει πολλά ενδιαφέροντα, όπως το ότι η Αφροδίτη από τις 26 θα βρίσκεται στον πιο ήσυχο οίκο σου και από εκεί θα σε βοηθήσει να έρθεις πρώτα περισσότερο κοντά με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και έπειτα με τους άλλους. Στις 28, επίσης, ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα και η επικοινωνία θα είναι πλέον εφικτή και ευκολότερη. Παρ’ όλο που θα διανύσεις μια περίοδο ας πούμε εσωστρέφειας, ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 26 θα βρίσκεται στους Ιχθύς, στον οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες και από εκεί θα σχηματίσει και μια πολύ θετική όψη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου. Από τις 28 ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα στο ίδιο σημείο και όλα δείχνουν ότι μπορείς να περάσεις μια από τις πιο συμπαθητικές κοινωνικά περιόδους της χρονιάς. Τώρα που ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα, θα είναι και περισσότερο εφικτό να δημιουργηθούν εντελώς νέες σχέσεις με νέα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης από την τελευταία μέρα του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σου δώσει απίστευτη γοητεία. Επειδή και από τις 28 ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, θα κινείται ορθόδρομα πλέον, φαίνεται ότι θα ξαναβγείς στον κόσμο και θα ζήσεις την άνοιξη και όλο τον ερwτισμό που τη συνοδεύει. Αν δεν είσαι σε σχέση, οι νέες γνωριμίες είναι πολλές. Και ακόμη παίζουν και οι επιστροφές προσώπων από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 26 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου, που σημαίνει ότι ο έρωτας βρίσκεται κάπου μακριά, ότι ίσως πρέπει να ταξιδέψεις για να τον συναντήσεις, ή ότι απλώς αλλάζει ο τρόπος που τον αντιλαμβάνεσαι. Ο Ερμής μέχρι τις 28 θα κινείται ανάδρομα και ό, τι εκκρεμότητες έχεις με το παρελθόν θα ήταν καλό να τις κλείσεις, για να μην είναι διαρκώς μπροστά σου – ή μέσα σου. Είναι πιθανό να πρέπει να κάνεις μια υπέρβαση, κάτι που δεν κάνεις πολύ συχνά δηλαδή, αλλά αυτές οι στιγμές δεν είναι που έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον;

Advertisements

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τις φιλικές σχέσεις και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Αυτό σημαίνει ότι τώρα που και ο Ερμής θα είναι οθρόδρομος από τις 21, οι ευκαιρίες να βρίσκεσαι με νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους θα είναι πολλές. Εν τω μεταξύ, στον όγδοο οίκο σου, που είναι και ένας από αυτούς που σχετίζονται με τον έρωτα και το πάθος, βρίσκονται και η Αφροδίτη και ο Ερμής και κάτι σημαντικό γίνεται στον τομέα αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 26 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφική και συναισθηματική σου ζωή. Αλλά εκεί βρίσκεται και ο Ερμής, ορθόδρομος πλέον από τις 27. Η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική για τον συναισθηματικό τομέα, έρχεσαι σε επαφή με αυτά που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι και τα αναζητάς. Είναι πολύ πιθανό να γίνει μια νέα γνωριμία αυτές τις μέρες, ειδικά αφού ορθοδρομήσει και ο Ερμής.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 26 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου, από εκεί και μετά, στους Ιχθύς, θα ευνοεί με κάθε τρόπο την εμφάνιση σου, την υγεία και τη σωματική σου κατάσταση. Είναι δηλαδή μια πολύ θετική περίοδος για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής και να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τα αποτελέσματα. Ο Ερμής από τις 28 θα κινείται πλέον ορθόδρομα και η επικοινωνία θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική, ειδικά στον συναισθηματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 26 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη χαρά της ζωής. Ο έρωτας είναι ο πιο σημαντικός τομέας αυτές τις μέρες. Από τη νέα της αυτή θέση θα σχηματίσει και μια πολύ αρμονική όψη με τον Ουρανό στο απέναντί σου ζώδιο που συμβολίζει τις σχέσεις, ενώ και ο Ερμής, επίσης στον οίκο του έρωτα, από τις 28 θα κινείται ορθόδρομα. Δεν γίνεται να μην έχεις κάποια σημαντική εξέλιξη στον συναισθηματικό τομέα.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται στους Διδύμους, δηλαδή στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Η θέση του αυτή έχει δύο πλευρές. Από τη μία δείχνει έντονο ερwτισμό και σε κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικό, από την άλλη μπορεί να δημιουργεί και κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σου. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ενέργεια του Άρη και να μην παρασύρεσαι από τις εντάσεις. Απόλαυσε την άνοιξη και τον απίστευτο ερwτισμό των ημερών αυτών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τις 26 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και τη δικτύωση. Από αυτό το σημείο θα σχηματίσει και μία πολύ θετική όψη με τον  Ουρανό στον πέμπτο οίκο σου, μια όψη που είναι πολύ πιθανό να φέρει έναν νέο έρωτα στη ζωή σου. Εξάλλου, μέχρι το τέλος του μήνα και ο Άρης θα βρίσκεται σε αυτό το σημείο και θα συμβάλλει με τον ιδιαίτερο και ενθουσιώδη τρόπο του στο να εμπλουτιστεί η ερwτική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι περισσότερο εστιασμένη σε πρακτικά και οικονομικά θέματα και αυτό είναι καλό γιατί βελτιώνονται και η διάθεσή σου, αλλά και τα οικονομικά σου. Ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και η διέλευσή του αυτή που αφορά περισσότερο τον Απρίλιο, είναι μια ένδειξη πάθους και έντονων ερwτικών στιγμών. Γίνεσαι διεκδικητικός σε αυτόν τον τομέα και ιδιαίτερα ελκυστικός.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 26 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάτι που αποτελεί ένδειξη πολύ σημαντικών εξελίξεων στον συναισθηματικό τομέα. Η όψη της με τον Ουρανό στις 27 μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία. Από τις 28 και μετά που ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα επίσης στο ζώδιό σου μπορείς να επενδύσεις στις νέες γνωριμίες και στη συναισθηματική σου ζωή, πολύ πιο άφοβα από ό, τι όταν ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Γενικότερα ο μήνας κλείνει με έναν πολύ θετικό τρόπο για τη συναισθηματική σου ζωή και για όλες σου τις σχέσεις.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα