Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στα αισθηματικά και στα ερwτικά σου αυτή την εβδομάδα (1 ως 7 Ιουλίου 2019)

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεωντην εβδομάδα 1 ως 7 Ιουλίου 2019;

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης από την πρώτη μέρα του μήνα θα βρίσκεται στον Λέοντα, σε μια πολύ καλύτερη θέση από την προηγούμενη. Πλέον, θα επηρεάζει τη συναισθηματική σου ζωή και θα φέρνει ενθουσιασμό, ένταση, πάθος και μπορεί έναν νέο έρωτα. Αν σε μια σχέση είσαι ανικανοποίητος και νιώθεις αδικημένος, ευγενικά παραχωρείς το κορμί και το πνεύμα σου σε κάποιον άλλον. Αν στη ζωή σου δεν υπήρχε εδώ και καιρό παιχνίδι, αρχίζεις να αναζητάς περισσότερο fun. Αν πάλι σε τρομάζει η μονοτονία και προς το παρόν δεν μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση μπορείς να κάνεις δύο πράγματα: 1. Να εστιάσεις στο παραμικρό ενδιαφέρον που μπορεί να έχει μια μονότονη κατάσταση. 2. Να την αγαπήσεις. Στις 2 έχουμε μια έκλειψη Ηλίου στον τέταρτο οίκο σου που είναι θετική και σχετίζεται με το σπίτι, στο ίδιο σημείο θα έχεις και την Αφροδίτη από τις 3.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή τη βδομάδα έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα! Είναι ηλιακή και πολύ θετική και σχετίζεται με επικοινωνία, νέες γνωριμίες και ίσως νέους έρωτες. Κάτι που επιβεβαιώνει και η νέα θέση της Αφροδίτης στις 3 στο ίδιο σημείο. Μπορεί ο Ιούλιος να έχει κάποιες εντάσεις λόγω των δύο εκλείψεων, αλλά έχει και αλλαγές και μάλιστα θετικές. Επίσης, αυτή τη βδομάδα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να 1) απαλλαγείς από κάθε τι άχρηστο, να κάνεις μια γενική εκκαθάριση. 2) Να μπεις λίγο σε λειτουργία slow motion. 3) Να κάνεις μια ανασκόπηση: θα εκπλαγείς με το πόσο έχεις αλλάξει και εσύ και οι καταστάσεις που ζεις. 4) Με την ευγενική προσφορά της Αφροδίτης να απολαύσεις την τρυφερότητα στις σχέσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Σε μια πολύ θετικότερη θέση από την προηγούμενη (από την οποία άδειαζε λίγο και το πορτοφόλι). Όμως τώρα θα έχεις περισσότερη αισιοδοξία και καλύτερα οικονομικά με την θετική έκλειψη Ηλίου στον οίκο των οικονομικών σου στις 2 και τον ερχομό της Αφροδίτης στο ίδιο σημείο στις 3. Τα οικονομικά σου ζητήματα είναι αυτά που περισσότερο από όλα επιζητούν την προσοχή σου. Όχι πως θα μείνεις χωρίς λεφτά, ούτε θα χάσεις την ασφάλειά σου, το αντίθετο μάλιστα, τα πράγματα πάνε θετικά αλλά ΑΡΓΑ. Δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουν μαζευτεί αρκετές εκκρεμότητες και να νιώθεις ότι έχεις παγώσει μπροστά σε τόσα πράγματα (και ανθρώπους) με τα οποία επιβάλλεται να ασχοληθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σου και από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον Λέοντα. Αυτό είναι θετικό γιατί ο Άρης κουράζει και πλέον χρειάζεσαι ξεκούραση. Τα οικονομικά σου να προσέχεις όμως λίγο περισσότερο. Στις 2 έχουμε μια πολύ θετική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, που δείχνει σημαντικά νέα ξεκινήματα, ενώ στις 3 η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σου για ακόμη καλύτερες νύχτες! Υ.Γ. Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο δεν την παλεύουμε πολλές φορές είναι γιατί δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε «λύσεις» για να νιώσουμε καλύτερα, και αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε ακριβώς το πρόβλημα. Τα πράγματα σιγά σιγά έφτασαν σε ένα σημείο που μπορείς πλέον να καταλάβεις τους φαύλους κύκλους που κάνεις και ότι με κάποια προσπάθεια από μέρους σου μπορείς να βγεις από αυτούς.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δώσει απίστευτη ενέργεια και γοητεία. Είσαι έτοιμος να ασχοληθείς με ενθουσιασμό με τους στόχους σου. Επίσης, με αυτήν την έκλειψη είναι πιθανά και τα εξής δύο: Από τη μία να έρχεσαι σε διαρκή (καθόλου δυσάρεστη όμως) αντιπαράθεση με οτιδήποτε σε πήγαινε πίσω μέχρι τώρα (ανησυχίες, φοβίες, ανασφάλειες) και από την άλλη με κάποια πρόσωπα στη δουλειά τα οποία θα ήθελαν να σε δουν να δυσκολεύεσαι. Το σίγουρο είναι ότι τελικά θα βγεις εσύ νικητής, είτε ο αντίπαλος είναι ανασφάλειές σου, είτε ένας κακόβουλος συνάδελφος, οπότε κάνε υπομονή και άσε τους άλλους να ελπίζουν και να νομίζουν. Η έκλειψη Ηλίου στις 2 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 3!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από την πρώτη τού μήνα θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και θα ασχοληθείς περισσότερο με μοναχικά θέματα ή μπορεί να πας και διακοπές αυτή την περίοδο. Στις 2 έχουμε μια πολύ θετική έκλειψη Ηλίου στον ενδέκατο οίκο σου που μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία, εξάλλου στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 3. Υ.Γ. Μπορεί να μην γίνεται τίποτα “εύκολα” τον Ιούλιο και το άγχος να σε ταλαιπωρεί, το σίγουρο όμως είναι ότι παρά την κούραση τα πράγματα στον τομέα καριέρα – επαγγελματικά βαδίζουν προς σταθεροποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου για να βγεις στον κόσμο και να γνωρίσεις και νέους ανθρώπους! Η έκλειψη Ηλίου στις 10 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου, στο ίδιο σημείο όπου θα βρεθεί και η Αφροδίτη μία μέρα μετά! Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά πρέπει να κερδίσει την προσοχή σου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτή την εποχή. Κάν’το χωρίς να πολυσκέφτεσαι και σκέψου το ενδεχόμενο να τη δεις όσο πιο μηχανικά μπορείς, χωρίς ιδιαίτερους συναισθηματισμούς. Τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και είναι πιθανό να έχεις αρκετή δουλειά αυτή την περίοδο, να είσαι άκρως παραγωγικός, αλλά ο χρόνος να είναι λίγος για να τα προλάβεις όλα. Παρ’ όλα αυτά η έκλειψη Ηλίου στις 2 που είναι πολύ θετική μιλάει για ένα ταξίδι. Εξάλλου στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από την επόμενη μέρα – και η Αφροδίτη ίσως μιλάει για μια γνωριμία σε ένα ταξίδι. Ενώ τα πράγματα γύρω σου δεν έχουν αλλάξει (ακόμη) ιδιαίτερα, η διάθεσή σου αλλάζει διαρκώς προς το καλύτερο. Αυτή είναι και η απόδειξη ότι η καλή διάθεση περισσότερο από μέσα μας έρχεται και όχι απ’ έξω. Η κινητικότητα  στον ένατο οίκο σου, σε κάνει να σκέφτεσαι τους στόχους σου και να καταλαβαίνεις ότι η πορεία προς την επίτευξή τους, εκτός από ευχάριστη και δημιουργική, είναι και αναζωογονητική.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και δεν σε βλέπω να κάθεσαι και πολύ στην έδρα σου. Ο οίκος αυτός είναι των ταξιδιών, αλλά και της αισιοδοξίας και τη γνώσης. Η έκλειψη Ηλίου στις 2 είναι πολύ θετική και εξαιρετικά παθιασμένη! Αυτό το επιβεβαιώνει και η Αφροδίτη που από την επόμενη μέρα θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ειδικά σου υπενθυμίζει ότι έχεις και ερwτική υπόσταση. Να σημειωθεί ότι αυτό όλοι το θυμούνται και το βλέπουν καθημερινά, μόνο εσύ το ξεχνάς πού και πού. Υ.Γ. Μια λύση στην κατάθλιψη που μπορούν να φέρουν οι εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί (αλλά και στην κατάθλιψη γενικότερα, έτσι πληροφοριακά) είναι η ΔΡΑΣΗ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το πάθος! Πάρα πολύ θετικό αυτό για τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά, όπως θα δεις, όχι μόνο αυτό. Την επόμενη μέρα η θετική ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο της συντροφικότητας, ενώ στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, από την επόμενη μέρα! Σημαντικό να θυμάσαι το παραπάνω, από την άποψη ότι επειδή η περίοδος έχει και καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις, υπάρχει ο κίνδυνος να νιώσεις αδικημένος και ότι οι περισσότερες προσπάθειές σου δεν έχουν αντίκρισμα. Είναι γνωστό ότι συχνά σκέφτεσαι ή άσπρο ή μαύρο, αλλά το να αποδέχεσαι μερικές φορές ότι υπάρχουν και άλλα ενδιάμεσα χρώματα, φαίνεται ότι είναι το κομμάτι που συμπληρώνει το παζλ της αποτελεσματικότητάς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις συναισθηματικές σχέσεις, δίνοντάς σου ενέργεια, ενθουσιασμό και πάθος για νέα πράγματα.  Επειδή όμως έβδομος οίκος δεν σημαίνει μόνο ερwτικές σχέσεις και ερwτική συνύπαρξη, μπορείς να κάνεις αντίστοιχα ξεκαθαρίσματα με όλες τις στενές σου σχέσεις. Η Αφροδίτη θα φροντίσει να βγάλει στην επιφάνεια τον τρυφερό σου εαυτό και κάνει και τους άλλους επίσης τρυφερούς μαζί σου. Μην χάνεις τέτοια επεισόδια της ζωής σου πάντως για κανέναν λόγο, ούτε επειδή η δουλειά είναι πολλή, ούτε επειδή μπορεί να χτυπήσεις απρόβλεπτη κρίση εσωστρέφειας. Η έκλειψη Ηλίου την επόμενη μέρα είναι πολύ θετική και μεταξύ άλλων σχετίζεται με τη σωματική και φυσική σου κατάσταση. Και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο από τις 3, οπότε η γοητεία σου θα είναι μοναδική.

ΙΧΘΥΣ

Είναι φυσικό να κοιμάσαι και να ξυπνάς και στο μυαλό σου να έχεις τα πάντα γύρω από τη δουλειά με τον Άρη στον έκτο οίκο σου από την πρώτη του μήνα. Αλλά επειδή ο εν λόγω οίκος δεν αφορά μόνο την εργασία αλλά και την καθημερινότητα και την υγεία, σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να ξεχνάς ότι 1) μια δομημένη καθημερινότητα είναι σε τέτοιες απαιτητικές περιόδους η βάση για να τα δίνεις όλα εκεί που πρέπει 2) μια καλή σωματική κατάσταση μπορεί να σε κρατάει συγκεντρωμένο και να σε σώσει από ενδεχόμενο burnout. Αφέσου στο πάθος σου για αποτελεσματικότητα, αλλά μην παραμελείς τις φυσικές σου ανάγκες, σωματικές και ψυχικές. Η έκλειψη Ηλίου στις 2 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα! Και μια έκλειψη Ηλίου ισοδυναμεί με τρεις νέες Σελήνες, δηλαδή μιλάμε πιθανώς για ένα δυνατό νέο ξεκίνημα μέσα στον Ιούλιο! Εξάλλου και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο από τις 3 και θα συμβάλλει στις θετικές αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα