Μην χασετε

Γυναίκα δολοφονήθηκε από τον πρώην της – Οι Αρχές αγνόησαν τις καταγγελίες που έκανε

Γυναίκα δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Η άτυχη νεαρή είχε προσπαθήσει να τον καταγγείλει στην αστυνομία, αλλά οι Αρχές την αγνόησαν.

Advertisements

Μια έφηβη δολοφονήθηκε από έναν άνδρα που την παρακολουθούσε για 5 μήνες, παρότι η νεαρή τον είχε επανειλημμένως καταγγείλει στην αστυνομία. Οι Αρχές όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα, αλλά της επέβαλαν και πρόστιμο γιατί θεώρησαν ότι σπαταλά τον χρόνο των αστυνομικών.

Η Σάνα Γκράις ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Μάικλ Λέιν, πέντε φορές στην αστυνομία του Σάσεξ μέσα σε διάστημα έξι μηνών, πριν ο ίδιος κόψει το λαιμό της και επιχειρήσει να κάψει το σώμα της!

 

«Πρέπει πραγματικά να ακούγεται το θύμα και δεν νομίζω ότι αυτό συνέβη με τη Σάνα» δήλωσε.

Η ιατροδικαστική ψυχολόγος, Κέρι Ντέινς, εξήγησε πως η τραγική ιστορία της Σάνα αποτελεί παράδειγμα του προβλήματος με τη στάση απέναντι στις γυναίκες θύματα, κάτι που συχνά τις οδηγεί να φοβούνται να αναφέρουν εγκλήματα.

Σε ηλικία 18 ετών, η Σάνα Γκράις χώρισε με τον Άσλεϊ Κουκ, με τον οποίο διατηρούσε μακροχρόνια σχέση και την ίδια περίοδο γνώρισε τον Μάικλ Λέιν, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κτητικός μαζί της.

Έτσι γρήγορα διέκοψε τη σχέση του μαζί του και επέστρεψε στον Άσλεϊ. Ο Μάικλ δεν πήρε καλά τον χωρισμό, άρχισε να της στέλνει διαρκώς μηνύματα και να την παρενοχλεί. Η Σάνα ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία αλλά δεν έγινε τίποτα. Μάλιστα της επέβαλαν και πρόστιμο επειδή σπαταλούσε τον χρόνο τους.

 

Advertisements

Κάποια στιγμή τον συνέλαβαν, αλλά γρήγορα τον άφησαν ελεύθερο με προειδοποίηση. Έναν μήνα αργότερα, στις 25 Αυγούστου 2016, η Σάνα βρέθηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρά της.
Ο Λέιν καταδικάστηκε πέρσι σε 25 χρόνια φυλακή.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα