Μην χασετε

Αφροδίτη Τρίγωνο με Πλούτωνα 29/3: Πάθος, ∈ρωτας και χρήμα

Η ∈ρωτική, αiσθησιακή και αισθαντική και ο σκοτεινός, παθιασμένος, σ∈ξουαλικός και μυστήριος Πλούτωνας στον Αιγόκερω, συνεργάζονται με όψη Εξαγώνου την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και μας ξελογιάζουν ∈ρωτικά…

Advertisements

Η ∈ρωτική ζωή μεταμορφώνεται, εμπλουτίζεται με μοιραίους ∈ρωτες, πάθος και βαθύ συναίσθημα και η αiσθησιακή έλξη μεταξύ των ανθρώπων παραδίδεται χωρίς δισταγμό, στο όνομα του ∈ρωτισμού!

Επιπλέον, η ανάγκη για οικονομική και υλική σταθερότητα και πληρότητα, μας ωθεί να κάνουμε σωστές και αποτελεσματικές κινήσεις.

Όμως και οι υπόλοιποι τομείς της ζωή μας, αντιμετωπίζονται με πάθος, δύναμη και ουσία από εμάς.

Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που θα ευνοηθούν είναι κυρίως εκείνοι που ανήκουν στην ομάδα της Γης και του Νερού και ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Η οικονομική σου κατάσταση μεταμορφώνεται, ανακαλύπτοντας νέες πηγές εσόδων. Επικεντρώνεσαι στις σταθερές συναισθηματικές σου σχέσεις και θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις παθιασμένες ∈ρωτικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Μεταμορφώνεται η ζωή σου ολόκληρη σου προς το καλύτερο, όλοι οι τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως η ∈ρωτική ζωή, η οικονομική κατάσταση και ο ίδιος σου ο εαυτός. Θα υπάρξει με ποικίλους τρόπους πλήρης ανανέωση και το πάθος με τον ∈ρωτισμό, θα πρωταγωνιστούν στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Κάποιοι κρυφοί, απαγορευμένοι, παρασκηνιακοί και παρελθοντικοί ∈ρωτες και πάθη, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και αναζωπυρώνονται, αφού οι βαθιές επιθυμίες σου είναι ασυγκράτητες, μετά από ψυχική και συναισθηματική ανανέωση!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι φιλικές σχέσεις αναζωπυρώνονται και ενδυναμώνονται. Ίσως μέσα από αυτές, προκύψει και κάποιος μοιραίος ∈ρωτας που πια δεν μπορεί να συγκρατηθεί πλέον!

ΛΕΩΝ
Θα έχεις σημαντικές διακρίσεις, ευκαιρίες, προτάσεις αλλά και επιτυχίες και αύξηση στον τομέα της καριέρας και επιπλέον θα μπορέσεις να βελτιώσεις και την κοινωνική σου εικόνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείς να περιμένεις βελτίωση της κοινωνικής σου ζωής, μοιραίες ∈ρωτικές γνωριμίες μέσω διαδικτύου και ενδυνάμωση σχέσεων με συγγενείς εξ αγχιστείας.

ΖΥΓΟΣ
Μπορείς να αναμένεις έντονες ∈ρωτικές στιγμές γεμάτες πάθος και την πραγματοποίηση ακόμα και των βαθύτερων επιθυμιών σου. Η οικονομική κατάσταση σου βελτιώνεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ∈ρωτική σου ζωή θα μεταμορφωθεί και θα αλλάξει ριζικά πραγματοποιώντας ακόμα και τις πιο βαθιές σου επιθυμίες. Αν είσαι δεσμευμένος το πάθος ανάμεσα σε σένα και το σύντροφο σου θα σε συναρπάσει, ενώ αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει ουσιαστικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχεις επαγγελματικές επιτυχίες, ευκαιρίες και προοπτικές, χάρη στους δικούς σου χειρισμούς. Ομορφαίνεις και ανανεώνεσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα υπάρξουν μοιραία γεγονότα και παθιασμένες καταστάσεις στην ∈ρωτική ζωή, δίνοντας σου σημαντικές ευκαιρίες, ώστε να την βελτιώσεις, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος! Η πιο τυχερή περίοδος για τον ∈ρωτα, είναι εδώ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχεις σημαντικές εξελίξεις σε ένα ∈ρωτικό ζήτημα από το παρελθόν σου, που θα σε χαροποιήσουν. Οι οικογενειακές σχέσεις ενδυναμώνονται και οι εκκρεμότητες του σπιτιού διευθετούνται.

Advertisements

ΙΧΘΥΣ
Ενδυναμώνεις κοινωνικές σχέσεις, σχέσεις με αδέρφια και γείτονες. Πολύ πιθανόν, να προκύψει ∈ρωτική είδηση, που θα ταράξει θετικά την καθημερινότητα σου!

oroskopos.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα