Μην χασετε

Αφροδίτη Τρίγωνο με Ουρανό 28/11: Η ώρα του κεραυνοβόλου ∈ρωτα

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου!

Advertisements

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, οι δύο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν Τρίγωνο  φέρνοντας απρόβλεπτες θετικές εξελίξεις, ιδίως στα ∈ρωτικά μας ζητήματα, κάνοντας μας να κινηθούμε χωρίς φόβο και ανασφάλεια προς την εκπλήρωση επιθυμιών και στόχων!

Ήρθε η ώρα να αισθανθούμε ψυχικά και συναισθηματικά πλήρεις, μετά από ξαφνικές ∈ρωτικές εξομολογήσεις, κεραυνοβόλους και ουρανοκατέβατους ∈ρωτες και απρόσμενες ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Επιπλέον στον οικονομικό τομέα, θα έρθουν απρόσμενες ευκαιρίες για αυξήσουμε το εισόδημα μας!

Οι πιο τυχεροί της όψης είναι σίγουρα τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Γης και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Άπειρες ευκαιρίες για την καριέρα σου έρχονται!  Επίσης, ένας ∈ρωτας έρχεται ξαφνικά είτε από την εργασία σου, είτε από κάποιον που θαυμάζεις πολύ!

ΤΑΥΡΟΣ
Ευκαιρίες θα έρθουν στα ξαφνικά,  για νέες γνωριμίες, συναντήσεις,  ταξίδια, επεκτάσεις! Η χαρά και αισιοδοξία σου είναι στα ύψη και το δείχνεις με κάθε τρόπο!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μπορείς να αναμένεις ξαφνικά πάθη, αισθησιασμό και συναισθηματισμό!  Επιπλέον τα οικονομικά σου τακτοποιούνται, απρόσμενα!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα πάντα μπορούν να συμβούν! Από μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία, ευχάριστα δώρα ή εκπλήξεις από το σύντροφο σου, έναρξη μίας όμορφης σχέσης και εξομολογήσεις!

ΛΕΩΝ
Όμορφες απρόσμενες στιγμές μέσα στη δουλειά έρχονται και μία ανεξήγητη ενέργεια και ευεξία, που σε ωθεί σε δράση στην καθημερινότητα! Πιθανός ∈ρωτας, μέσα από την δουλειά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλοι οι θαυμαστές στα πόδια σου, αμέτρητες ξαφνικές κατακτήσεις και ανέλπιστες ∈ρωτικές επιτυχίες, να περιμένεις!

ΖΥΓΟΣ
Ένας ∈ρωτας του παρελθόντος επιστρέφει απρόσμενα και μία ξαφνική χαρά έρχεται σε σπίτι και οικογένεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξαφνικές επαφές, απρόοπτες γνωριμίες, απρόσμενα μηνύματα, απροσδόκητες μετακινήσεις, ευχάριστες συζητήσεις και εσύ πιο περιζήτητος και δημοφιλής από ποτέ!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρχονται ξαφνικές όμορφες μαγικές στιγμές στον ∈ρωτα που σου αναπτερώνουν το ηθικό και σου δίνουν τη σιγουριά που χρειάζεσαι! Να αναμένεις επίσης και ένα γεμάτο πορτοφόλι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όλοι σ’ αγαπούν και όλοι σε θέλουν και στο δείχνουν ξαφνιάζοντας σε τόσο ευχάριστα! Ερwτικά και οικονομικά ζητήματα, βελτιώνονται απρόσμενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ψυχική και συναισθηματική ανανέωση θα έχεις, αλλά και εξελίξεις με έναν ∈ρωτα παρασκηνιακό ή απωθημένο!

Advertisements

ΙΧΘΥΣ
Φίλοι παντού, που σου προσφέρουν χαρά που ούτε καν φανταζόσουν! Μία φιλία που μετατρέπεται σε ∈ρωτα από το πουθενά, είναι πιθανή!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα