Μην χασετε

Αφροδίτη Αντίθεση με Ανάδρομο Άρη 9/11: Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Οι διαπροσωπικές σχέσεις παραμερίζουν κανόνες και παρασύρονται από πάθη, επιθυμίες και ορμές, αντιμετωπίζοντας όλες τις συνέπειες όμως.

Advertisements

Λέμε όχι στα ταμπού, αλλά δυστυχώς και στον έντιμο eρωτα.

Η ηθικότητα της αγάπης ξεθωριάζει και στρεφόμαστε παρορμητικά προς το μοιραίο, τον πειρασμό, το απωθημένο και το σκάνδαλο.

Το σώμα νικά την καρδιά και κυρίως το μυαλό!

Επιπλέον εντάσεις, ακραίοι eρωτικοί καυγάδες αλλά και έξοδα ανώφελα, μας επιβαρύνουν με επιπλέον μπελάδες!

Τα Ζώδια που πλήττονται περισσότερο, είναι τα Παρορμητικά του 2ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Απαιτείς υπερβολικά στην συντροφική ζωή και προκαλείς εντάσεις χωρίς λόγο! Επιπλέον μπλέκεις σε eρωτικές λάθος ιστορίες, παρασυρόμενος από το πάθος!

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας συνάδελφος ίσως σε πλησιάσει eρωτικά, αλλά πρόσεξε αν θα ενδώσεις. Έχεις ανάγκη από αλλαγές στην εμφάνιση, αλλά καλύτερα μην τις τολμήσεις τώρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το φλερτ, η χαρά του eρωτα και του πάθους σε παρασύρουν σε απαιτήσεις αλλά και σε λάθος eρωτικές ιστορίες! Όχι στις eρωτικές υπερβολές και στους ερωτικούς μπελάδες!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πάθος σε παρασέρνει στο eρωτικό σου παρελθόν χωρίς να πρέπει και τελικά πληγώνεσαι… Μην προκαλείς εντάσεις σε οικογένεια και σπίτι!

ΛΕΩΝ
Εκφράζεις το πάθος σου με μηνύματα και τηλεφωνήματα, αλλά μήπως το παρακάνεις; Πρόσεξε τι λες και σε ποιον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι υπερβολικές eρωτικές σου απαιτήσεις και η ζήλια σου δεν δικαιολογούνται! Τιθάσεψε άμεσα τάση για σπατάλες αλλά και τις ορμές σου!

ΖΥΓΟΣ
Καλό το πάθος, το σeξ και το μοιραίο, αλλά τα διαχειρίζεσαι μάλλον λάθος! Εντάσεις και καυγάδες σε ταλαιπωρούν και επιπλέον μετανιώνεις για κάποια παρορμητικά οικονομικά και eρωτικά λάθη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο παράνομος eρωτας, σου ασκεί απίστευτη έλξη, αλλά θα σου προκαλέσει μπελάδες και προβλήματα! Μην παρασύρεσαι από παράνομα πάθη-λάθη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες φιλίες μετατρέπονται σε eρωτες, αλλά ίσως το μετανιώσεις αργότερα! Μην καταστρέψεις φιλίες για ένα πάθος και κυρίως μην τα «βάζεις» με τους φίλους σου, για τα πάντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο eρωτας μπορεί να «χτυπήσει» και στο χώρο της εργασίας. Απλά σκέψου πολύ πριν ενδώσεις… Ρισκάρεις και την καριέρα σου και την καλή κοινωνική σου εικόνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην ενθουσιάζεσαι από νέες παθιασμένες γνωριμίες και μην ξεπερνάς τα όρια, σπάζοντας απανωτά ταμπού!

Advertisements


ΙΧΘΥΣ

Ακολουθείς τα σκοτεινά σου eρωτικά ένστικτα αλλά ξεχνάς ότι είναι επικίνδυνο και μπαίνεις σε μπελάδες! Όχι στα παράνομα και όχι στα έξοδα χωρίς λόγο!

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα