Μην χασετε

Αυτές είναι οι Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Απριλίου 2019 για το ζώδιο σου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Απριλίου 2019. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Απριλίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας.

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Βάζετε φωτιά στο αντίθετο φύλο από την ένταση του πάθους και του ενθουσιασμού που εκπέμπετε χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ξυπνά ξαφνικά ο ερwτικός πόθος σας, έχετε τη διάθεση για ερwτικό παιχνίδι και κυνήγι, έτσι είναι μια καλή στιγμή να φλερτάρετε, να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να προγραμματίσετε μερικές αξέχαστες ερwτικές νύχτες λαμβάνοντας ευχαρίστηση και αγάπη. Είναι μια θετική στιγμή να βρεθείτε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, καθώς και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκδηλωθεί συναισθηματικά. Τολμήστε να ρισκάρετε ακόμα και τη συμβίωση, τη δέσμευση ή απλά ενισχύστε συναισθηματικά το δεσμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε κουρασμένοι και ότι έχετε φθάσει στα όριά σας; Η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σάς ζητά να δείτε κατάματα την αλήθεια, αποβάλλοντας από τη ζωή σας σχέσεις που δεν σας γεμίζουν συναισθηματικά αλλά αντίθετα, σας δημιουργούν συναισθηματικό κενό. Πάρτε τη δύναμη να δώσετε ένα τέλος στα οδυνηρά συναισθήματα του παρελθόντος. Εάν κρατάτε συναισθηματικά αντικείμενα από παλιές αγάπες όπως γράμματα, φωτογραφίες, ημερολόγια κ.λ.π , καλό θα ήταν να τα πετάξετε γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Για να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος και να απελευθερωθείτε από τις επώδυνες και απογοητευτικές καταστάσεις, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν σάς οδηγούν πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήπως νιώθετε εγκλωβισμένοι μεταξύ των φίλων σας και του ενδιαφέροντος σας προς τον αγαπημένο σας; Η νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας μπορεί να κάνει τους φίλους σας να σας εκφράσουν την αποδοκιμασία τους σχετικά με τις ερwτικές επιλογές σας ή μπορεί να αισθάνονται ότι τους παραμελείτε για τον έρωτά σας. Δώστε όλη σας την ενέργεια και το χρόνο στους φίλους σας, η αγάπη μπορεί να περιμένει. Και με την πανσέληνο στον ερwτικό πέμπτο οίκο σας, μπορείτε να έχετε την υποστήριξη των φίλων σας αν προσπαθείτε καιρό τώρα να ξεπεράσετε μια σχέση, βοηθώντας σας στον αγώνα σας. Κι αν είστε μόνοι, ένα κύμα… ερwτικής ενέργειας σάς κατακλύζει τώρα, έτσι εκδηλώστε την παθιασμένη φύση σας, δεν πρόκειται να είστε μόνοι για πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το κλειδί για τη μελλοντική σας ευτυχία δεν είναι η σύγκριση του νέου συντρόφου σας με το παρελθόν σας, είναι το μήνυμα της πανσελήνου στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος. Για να μπορέσετε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να κάνετε τα πράγματα να ρέουν ομαλά στη συναισθηματική σας ζωή, επιβάλλεται να σβήσετε το παρελθόν σας ολοκληρωτικά. Με τον Άρη στον εσωστρεφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, η εσωτερική ένταση που ίσως νιώσετε αυξάνει την ενεργητικότητα και τη δραστηριότητά σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην φτάσετε τα πράγματα στα άκρα. Εκείνο όμως που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας είναι ότι αυτός ο μήνας μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και σύγχυση όσον αφορά τα σήματα που λαμβάνετε από το σύντροφό σας.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Πόσο καιρό ψάχνετε το χαμένο πάθος; Η Αφροδίτη στον παθιασμένο και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας αναγεννά την ερwτική σας ζωή φέρνοντας μια καρμική γνωριμία όπου αισθάνεστε σαν αυτή η συνάντηση έχει καθοριστεί από τη μοίρα, νιώθετε οικειότητα και άνεση. Κάντε προσπάθεια να ανοιχτείτε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας περισσότερο. Αν είστε σε σχέση, εμβαθύνετε τη σχέση σας, γενόμενοι πιο ερwτικοί και αισθησιακοί. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε εντελώς χαμένοι … στο διάστημα αλλά λογικοί και προσγειωμένοι. Το σύμπαν σάς ζητά να εξετάσετε τα πράγματα εξονυχιστικά πριν κάνετε ένα άλμα μπροστά, οπότε αν έχετε προσφέρει μέχρι τώρα την εμπιστοσύνη σας και ο σύντροφός σας την έχει αναγνωρίσει, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μακριά από την αλαζονεία και τον εγωισμό, την άσκηση ελέγχου και εξουσίας, θα αυξήσουν την πίεση και τις συγκρούσεις. Με τη νέα Σελήνη στον παθιασμένο και έντονα συναισθηματικά όγδοο οίκο σας μπορεί να έχετε κάποιες αντιπαραθέσεις πάνω στα χρήματα ή το σeξ, κι αυτό να προβληματίσει το μέλλον της σχέσης σας. Αντί να λογομαχείτε μεταξύ σας, κατευθύνετε την ενέργειά σας μαζί προς ένα κοινό στόχο και αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα της λογικής και της εγκράτειάς σας. Μπορεί να συζητήσετε για θέματα κατανομής των περιουσιακών στοιχείων και η διαδικασία αυτή να πάρει άσχημη τροπή. Ακόμα, είναι σημαντικό να αγωνιστείτε γι’ αυτό που είναι δικαίως δικό σας, αλλά σε ήπιους τόνους, με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ

Πού βαδίζει η σχέση σας; Ο σύντροφός σας ζητάει τα ίδια πράγματα με εσάς από τη ζωή; Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, απαιτεί μεγάλη δύναμη, ενεργητικότητα και στρατηγική. Ενώ έχετε την τάση να υπολογίζετε πολύ καλά τις κινήσεις σας, από τη στιγμή που είστε προσκολλημένοι σε ένα πρόσωπο, είναι δύσκολο για σας να κάνετε ένα βήμα πίσω και να είστε αντικειμενικοί. Αυτό το μήνα όμως πρέπει να δείτε καθαρά αν υπάρχει μακροπρόθεσμο μέλλον σε αυτή τη σχέση. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τα οφέλη του γάμου ή ακόμα τη συγκεκριμένη επιλογή που θα κάνετε. Αν είστε μόνοι, ψάχνετε κάποιο άτομο που να σας ταιριάζει τέλεια, απλά να είστε ρεαλιστές και να έχετε επίγνωση σχετικά με το ποιες είναι οι προτεραιότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ώρα να κάνετε κάποια συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και να τακτοποιήσετε τις παρεξηγήσεις. Με τον Άρη στον μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας και την πανσέληνο στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας κάποια παλιά παράπονα που έχετε συσσωρεύσει μέσα σας θα μπορούσαν να φουντώσουν και να βγουν στην επιφάνεια. Ξέρετε πολύ καλά πώς όταν λέτε κάτι το εννοείτε, έτσι επιδιώξτε τώρα να κάνετε το ίδιο. Ακόμα και αν είστε σε σύγχυση, θα πρέπει να αποσαφηνίσετε την κατάσταση. Κάποιες φορές το μυαλό σας θα κολλάει, ίσως ακόμα και να κάνετε πίσω, αλλά πρέπει πάση θυσία να μάθετε τι συμβαίνει, ενεργώντας με θαρραλέο και άμεσο τρόπο. Προσπαθήστε να το κάνετε με ένα μη κατηγορητικό, ουδέτερο τόνο, και όχι με αλαζονεία. Μη ρίχνετε το δηλητήριό σας…

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο μήνας αυξάνει τόσο τη σeξουαλικότητά σας όσο και τις εντάσεις με τον αγαπημένο σας καθώς με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα νευριάζετε με το παραμικρό μαζί του/της. Μερικές από τις μάχες σας θα μπορούσαν να πάρουν άσχημη τροπή αν δεν κοντρολάρετε τα νεύρα σας και δεν ενεργείτε με συνείδηση ​​και σύνεση. Είστε μόνοι; Η νέα Σελήνη στον ερwτικό πέμπτο οίκο σας αγκαλιά με τον Άρη σάς χαρίζει μια χαρούμενη διάθεση να ντυθείτε, να φλερτάρετε, και να επανακτήσετε το πάθος σας. Είστε πολύ σeξουαλικοί και γοητευτικοί και η καλή σας διάθεση σας κάνει μαγνητικούς και ελκυστικούς. Εκπέμπετε εμπιστοσύνη, έτσι τολμήστε να πάρετε εσείς την πρωτοβουλία να ζητήσετε από κάποιον/α να βγείτε έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γίνεστε τόσο ευαίσθητοι και ρομαντικοί … Με τη νέα Σελήνη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας αναζητάτε τη φωλιά σας, την ηρεμία σας για να διαλογιστείτε και να ανακαλύψετε τον εαυτό σας. Ίσως και να σκέπτεστε τι είδους οικογένεια θα θέλατε να δημιουργήσετε ή ακόμα τι είδους ερwτικός σύντροφος θα σας κάλυπτε συναισθηματικά. Κάντε αυτή την εσωτερική διεργασία, θα έχει ως επακόλουθο την πνευματική και ψυχική σας μεταμόρφωση, πράγμα το οποίο θα αυξήσει την πίστη στον εαυτό σας και την ενεργητικότητά σας. Ο νόμος της έλξης είναι με το μέρος σας και με την Αφροδίτη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας θα μπορούσατε να βρείτε την αδελφή ψυχή σας είτε μέσα από το οικείο περιβάλλον σας, είτε σε χώρο διασκέδασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λάμπετε από το πάθος και τη γοητεία που εκπέμπετε χάρη στον Άρη στον ερwτικό πέμπτο οίκο σας. Όμως προσέξτε να μην παρερμηνεύσετε ένα απλό φλερτ και να πιστέψετε ότι σημαίνει κάτι περισσότερο. Προσπαθήστε να συντονιστείτε με τις περιστάσεις και να ζητήσετε τις απαραίτητες διευκρινήσεις, όχι να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Φροντίστε επίσης μη σάς θεωρήσουν οι θαυμαστές σας τυχοδιώκτες ή ακόμα και επιθετικούς καθώς τώρα προβάλλετε τη δυναμική πλευρά σας. Είστε σε σχέση; Μερικές φορές θα είστε κατηγορηματικοί βάζοντας στην άκρη τις ανάγκες του συντρόφου σας και μιλώντας τη δική σας αλήθεια. Απλά μην περιμένετε από τον άλλο να σας αποδεχτεί εύκολα.

ΙΧΘΥΣ

Θαμμένες δυσαρέσκειες ή ακόμα και συναισθηματικός πόνος έρχονται στην επιφάνεια καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο ευάλωτοι από το συνηθισμένο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, ακόμη κι αν αισθάνεστε άβολα. Αν επιδιώκετε εγκυμοσύνη, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να την πετύχετε. Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής στη σχέση σας … αρραβώνας, συγκατοίκηση ακόμα και διάλυση, όλα είναι δυνατόν να συμβούν αυτό το μήνα. Αν είστε μόνοι, δοκιμάστε καινούργια πράγματα, θα ανανεωθείτε. Είναι σίγουρο ότι θα αποκομίσετε νέες ​​εμπειρίες, δείτε όμως τα πράγματα από θετική οπτική γωνία. Κάποιος/α σίγουρα θα κλέψει την καρδιά σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα