Μην χασετε

Αυτές είναι οι Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Μαΐου 2019 για το ζώδιο σου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Μαΐου 2019. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Μαΐου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας.

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Σκεφτείτε τη δέσμευση, την εγκυμοσύνη ή την αγορά ενός κοινού σπιτιού. Με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, και την πανσέληνο στον οικείο όγδοο οίκο σας, θέλετε ή κάπου να καταλήξετε ή να απελευθερωθείτε. Εάν δεν είστε σίγουροι, μη βιάζεστε και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αξιολογώντας τα πράγματα. Θα μπορούσε ο σύντροφός σας να ξεκινήσει να σας πιέζει για δέσμευση κι εσείς να μην είστε ακόμα έτοιμοι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι αντοχές σας θα εξαντλούνται και ίσως να αισθάνεστε κάπως ενοχλημένοι. Είστε μόνοι; Τώρα φαίνεστε ιδιαίτερα δυναμικοί και τολμηροί, έτοιμοι να πάρετε ρίσκα στο όνομα της αγάπης. Το γεγονός αυτό θα σας κάνει όμως να κάνετε λανθασμένες επιλογές κι αργότερα να μετανιώσετε.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν έχετε δώσει υπερβολικά πολλά πράγματα στη σχέση σας, υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να είστε άμεσοι στην διεκδίκηση των αναγκών σας. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σίγουρα θα χρειαστεί να συζητήσετε και να επιλύσετε μερικά από τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Αν και μπορεί να περάσετε κάποιες δοκιμασίες, εν τούτοις τα αστέρια θα σας κάνουν να σκεφτείτε πόσο κοντά είστε με την αγάπη σας. Κάποια παλιά θέματα εμπιστοσύνης και βαθιές, υποσυνείδητες φοβίες μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Το να τα ταξινομήσετε όλα αυτά στο μυαλό σας, θα μπορούσε να είναι μια περίπλοκη διαδικασία, δεδομένου ότι θα βρίσκεστε σε σύγχυση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θεραπεύστε και κλείστε την πόρτα στο παρελθόν σας. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας είναι πιθανό να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν και να έχετε κάποια πληγωμένα συναισθήματα. Θυμηθείτε, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές εκεί έξω από αυτή την παλιά αγάπη. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα βαθύ προβληματισμό προκειμένου να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος γύρω από σχέσεις που σάς άφησαν ένα βαθύ πόνο και εν γένει, θα το πετύχετε. Θα πρέπει να έχετε επίγνωση του δικού σας ρόλου στη εκάστοτε σχέση και κυρίως πρέπει να προσπαθήσετε να αποτρέψετε οποιονδήποτε αρνητικό παράγοντα μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε μαγνητικοί, ελκυστικοί, με μια διάθεση παιχνιδιάρικης αποπλάνησης χάρη στην πανσέληνο στον ερwτικό πέμπτο οίκο σας. Εάν είστε μόνοι, είναι ένα καλός μήνας για να τραβήξετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας αφού το πάθος σας και τα έντονα συναισθήματά σας δεν περνούν απαρατήρητα. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να φουντώσουν κάποια άλυτα προβλήματα τα οποία να σας αποσυντονίσουν. Δράστε με συνέπεια και μη δίνετε υποσχέσεις που αργότερα δεν θα είστε σε θέση να τηρήσετε. Και με τον Άρη στο ζώδιό σας έχετε έντονη ενέργεια αλλά θα πρέπει να την διοχετεύσετε με το σωστό τρόπο. Σίγουρα θέλετε να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες αλλά μη γίνεστε ακραίοι ή ακόμα και καταπιεστικοί συναισθηματικά.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε σύγχυση, μπορεί να έχετε δυσκολία στο να διακρίνετε τη φαντασία από την πραγματικότητα καθώς ο Άρης κινείται στο θολό δωδέκατο οίκο σας. Προβληματιστείτε πάνω σε κάποια άλυτα προβλήματα της σχέσης σας και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις αρνητικές επισημάνσεις. Μπορεί να ακούσετε κάποια πράγματα που να σας κάνουν να σκεφτείτε σοβαρά την πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε το δράμα και συζητήστε αντί να δημιουργείτε ένταση. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή θα μπορούσε να είναι μια χρονική περίοδος που πραγματικά θα μπορέσετε να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε ή ακόμα να απολαύσετε μια πραγματική συναισθηματική και σeξουαλική ένωση με ένα άτομο που νιώθετε ότι είναι η αδελφή ψυχή σας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες ρομαντικές προοπτικές εμφανίζονται στους περισσότερους από σας αυτό το μήνα χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Ίσως ακόμα και να ανακαλύψετε ότι κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σας βλέπει ερwτικά. Πάρτε αυτές τις πληροφορίες αλλά μην ενθουσιαστείτε και κινηθείτε αργά. Απλά, δεχτείτε τις με σκεπτικισμό. Κάποιοι από εσάς ίσως επιθυμείτε να βρίσκεστε συχνότερα έξω με τους φίλους σας αποφεύγοντας οποιαδήποτε συναισθηματική δέσμευση. Αν είστε σε σχέση, ίσως και να θελήσετε περισσότερη αυτονομία από τη σχέση σας. Μην εκνευρίζεστε από τις αντιδράσεις του συντρόφου σας, είναι απολύτως φυσικό να κλονιστεί η ασφάλειά του.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ

Τι πρέπει να κάνετε για να προχωρήσετε μπροστά; Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σάς ζητά να ξεφύγετε από μια σχέση που σας καταπιέζει και δεν έχει τίποτα να σας προσφέρει πλέον, αλλά και να εμπιστευθείτε το σύμπαν το οποίο γνωρίζει τι είναι καλύτερο για σας. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα από την αγάπη, σκεφτείτε καλά τι πραγματικά αναζητά η ψυχή σας και μην βάζετε συναισθηματικό δράμα στη ζωή σας. Μην αφήσετε μια κακή σχέση να σας ταλαιπωρεί και να ραγίζει την καρδιά σας. Επισήμανση: Μην εκπλαγείτε αν κάποιες κρυφές πληροφορίες βγουν στην επιφάνεια ή ανακαλύψετε ένα μυστικό, ενώ παρακολουθείτε την προσωπική ζωή κάποιου ατόμου που σας ενδιαφέρει. Ακρόαση

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προβληματιστείτε σχετικά με την πορεία της σχέσης σας και δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έχετε πολύ περισσότερη δύναμη από ό, τι νομίζετε. Οι ενέργειές σας θα αποδώσουν καρπούς. Ανοίξτε αυτή τη σημαντική συνομιλία με το έτερον ήμισυ, θα οδηγήσει σε μια καλή ισορροπία στη σχέση σας. Πρέπει όμως να μπορείτε να εναρμονίσετε το μυαλό και την καρδιά σας. Είναι απαραίτητα η διαπραγμάτευση και ο συμβιβασμός με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, δεν επιδιώκετε επιφανειακές σχέσεις, αλλά τις μόνιμες και μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Και σίγουρα δεν χρειάζεται να διακατέχεστε από μοναξιά και αμφιβολίες.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκδηλώστε τη συμπονετική και ευαίσθητη πλευρά σας είναι η προτροπή της πανσελήνου στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας. Μοιραστείτε τρυφερές στιγμές με την αγάπη σας, μιλήστε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να συζητήσετε θέματα κατανομής των ευθυνών και των οικονομικών πόρων καθώς ο Άρης κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Αν κάποιος από τους δυο σας έχει αναλάβει το μεγαλύτερο φορτίο, θέστε επί τάπητος ζητήματα που αφορούν τις δαπάνες, την αποταμίευση και τη συνολική διαχείριση των χρημάτων. Εάν έχετε χωρίσει πρόσφατα, μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων ή ένα νομικό θέμα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρασύρεστε από το μεθυστικό άρωμα του έρωτα, ίσως είστε συνεπαρμένοι από κάποιον/α χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερwτικό πέμπτο οίκο σας. Τα όνειρα και ο ρομαντισμός σας ενισχύονται, αλλά θα πρέπει όμως να είστε σαφείς στη ζωή σας, στο τι αναζητάτε πραγματικά από την αγάπη. Όλοι … πέφτουν στα πόδια σας, ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε πολύ σοβαροί ή συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι. Μπορείτε να απολαύσετε το φλερτ χωρίς βιασύνη, διατηρώντας παράλληλα μια αντικειμενική απόσταση. Η αλήθεια είναι ότι τώρα είστε προσγειωμένοι και ευχαριστιέστε με τα απλά πράγματα στην ζωή. Είστε έτοιμοι για μια νέα σχέση που σας επιτρέπει να προσεγγίσετε την αγάπη με ένα διαφορετικό τρόπο.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να χρειάζεστε λίγο περισσότερο χώρο από ό, τι νομίζετε για να επεξεργαστείτε τα δεδομένα της ερwτικής σας ζωής. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας σας ζητούν να εναρμονίσετε τη λογική με την καρδιά σας προκειμένου να πραγματοποιήσετε τις μεγάλες αλλαγές που επιδιώκετε. Ίσως αυτός/ή που αγαπάτε να σας προβληματίσει πολύ τώρα, αλλά σκεφτείτε ότι αυτό το άτομο μπορεί απλώς να είναι «κάποιος» που σας θυμίζει αυτό που θέλετε (ή δεν θέλετε) από την αγάπη. Όσοι είστε δεσμευμένοι, μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε εσείς το περισσότερο βάρος στη σχέση σας. Βεβαιωθείτε ότι όπως εσείς υποστηρίζετε τον εαυτό σας, θα πρέπει εξίσου να σκέφτεστε και τις ανάγκες των άλλων. Ωστόσο, αν έχετε ήδη καταπιέσει τις δικές σας επιθυμίες, ήρθε η ώρα να μιλήσετε.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης στον ερwτικό πέμπτο οίκο σας μπορεί να δοκιμάσει τη σχέση σας, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να σας θεραπεύσει από τις πληγές του παρελθόντος. Ορισμένοι από εσάς μπορεί να χωρίσετε ή να κάνετε ένα προσωρινό διάλειμμα, ειδικά εάν έχετε προσπαθήσει να εξαναγκάσετε κάποια πράγματα να λειτουργήσουν ομαλά. Τολμήστε να μιλήσετε για αυτά τα θαμμένα συναισθηματικά ζητήματα και τις προσωπικές σας ανάγκες. Επειδή είστε άτομα που προσκολλάστε στο σύντροφό σας, αν τα πράγματα έχουν βαλτώσει στη σχέση σας, προσπαθήστε να βγείτε από αυτό το τέλμα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να πειραματιστείτε περισσότερο … στο κρεβάτι, απομακρύνοντας τους φόβους σας και τολμώντας να δηλώσετε τις επιθυμίες σας στην αγάπη σας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα