Μην χασετε

Αυτές είναι οι Εβδομαδιαίες Ερwτικές Προβλέψεις του ζωδίου σου (18-24/2/2019)

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, αν καταφέρεις και αποφύγεις λάθος ερwτικές επιλογές, το σύμπαν σου ετοιμάζει άπειρες ερwτικές εκπλήξεις μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα! 
Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, την προσοχή σου παρακαλώ… Άσε τα ερwτικά στην άκρη… Τα προβλήματα βαράνε κόκκινο στα επαγγελματικά!


ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:  2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για απανωτές ερwτικές χαρές, ανανέωση, γνωριμίες, καλοπέραση, τύχη και μία επιθυμία που πραγματοποιείται μέσα από ένα νέο, μήνυμα ή τηλεφώνημα! 
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο… Πολλά τα νεύρα αλλά και το… “καβάλημα καλαμιού” στον έρωτα… Χαλάρωσε γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα…


ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έρχεται μία είδηση, ένα τηλεφώνημα, μία συνάντηση, ένα μήνυμα που κάνει την έκπληξη και ξαναχαμογελάς 3ο δεκαήμερο! Το νου σου μόνο, μην το πάρεις πάνω σου! 
Τα «ΜΗ»1ο δεκαήμερο άσε το παρελθόν εκεί που κάθεται, γιατί σε κόβω να ξαναπληγώνεσαι! Εσύ πάλι του 2ου, δούλευε γιατί μάλλον το παράκανες με τα επαγγελματικά λάθη…

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:2ο και 3ο δεκαήμερο, τα καλά είναι έξω από την πόρτα σου! Αν αποφύγεις ερwτικά λάθη (γιατί ομολογουμένως είσαι επιρρεπής…) θα έχεις και πάθος, και ρομαντισμό, και ερwτισμό, και απόλυτη επιτυχία!
Τα «ΜΗ»: Ενώ όλα good 1ο δεκαήμερο, τα επικοινωνιακά λάθη που κάνεις στον Έρωτα, θα σε κάνουν να αναφωνήσεις σαν την Britney“OooopsIdiditagai”!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Εσένα του 3ου, σε κόβω ή να σου δίνουν μονόπετρο ή να βρίσκεις το άλλο σου μισό αυτήν την εβδομάδα! Όπως και να’χει μία ευχάριστη έκπληξη έρχεται στον συντροφικό τομέα!
Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, όχι απλά δεν την λες ερwτική αυτήν την εβδομάδα, αλλά είναι και φουλαρισμένη από δουλειά και υποχρεώσεις….

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν τα καταφέρεις και δεν πετάξεις στα σύννεφα, 2ο και 3ο δεκαήμερο, τότε η ερwτική σου ζωή θα είναι στα καλύτερα της! Ναι, ναι… Αυτός ο ερwτικός στόχους που κυνηγάς εδώ και καιρό, τώρα τον έχεις στο τσεπάκι σου και μάλιστα πιο… παθιασμένα, δεν γίνεται!  
Τα «ΜΗ»: Αγαπημένο 1ο δεκαήμερο… Με το Ολόγιομο Φεγγάρι πάνω από το κεφάλι σου, ίσως κάποια νευράκια και υπερευαισθησίες βγουν τώρα… Μείνε συγκρατημένος babe!  

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γιατί στον Έρωτα, τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα 3ο δεκαήμερο! Ναι, ναι! Μπορείς να αναμένεις εκπλήξεις, απρόσμενη χαρά και κάτι ανέλπιστο που θα σου δώσει ξανά χαμόγελο! Μακριά από λάθος ερwτικές επιλογές όμως, οκ?
Τα «ΜΗ»:2ο δεκαήμερο, μας ζάλισες με τον πρώην… Όχι αγάπη μου… Θα πάρεις πίκρα αν πας προς τα πίσω… Άκουσε με! Εσύ του 1ου, θες αυτό το πρόσωπο από την δουλειά, που είναι και απαγορευμένο… Χμμ, μήπως να το ξανασκεφτείς, πριν κάνεις γκάφα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
Πάρτι ο έρωτας αυτήν την εβδομάδα 2Ο και 3ο δεκαήμερο! Μόνο χαρά, επίτευξη στόχων ερwτικών, πάθος, ρομαντισμός και πολλές, πολλές, πολλές εξελίξεις!
Τα «ΜΗ»: Τσακωμοί στην συντροφική ζωή και οι φίλοι δεν έχουν χρόνο, ούτε να σε στηρίξουν… Υπομονή γλυκό μου 1ο δεκαήμερο…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, αν δεν κάνεις υπερβολές, ετοιμάσου για μία μεγάλη (τεράστια μη σου πω…) χαρά, μέσα απόεπικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις, ερwτικού χαρακτήρα ofcourse!
Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, πολλά τα προβλήματα σε δουλειά και σπίτι… Χρόνος για έρωτα, δεν «παίζει»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ok, 2ο και 3ο δεκαήμερο, μπορεί με Κρόνο και Πλούτωνα, να συνεχίζουν να είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως πίστεψε με, αυτήν την εβδομάδα, έρχεται επιπλέον ρομαντισμός, σιγουριά, πάθος, ωφέλιμα ξεκαθαρίσματα και ένας μεγάλος ερwτικός στόχος που πραγματοποιείται!
Τα «ΜΗ»: Βρε 1ο δεκαήμερο…, τι σε έπιασε και κάνεις τόσα λάθη επικοινωνιακά;; Μέτρα μέχρι το δέκα από μέσα σου, πριν μιλήσεις, γιατί σε κόβω να λες πολλά που θα φέρουν… ζημιές!

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία εβδομάδα, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου 3ο δεκαήμερο! Εκπλήξεις, ξαφνικές χαρές, θετικές αλλαγές και σίγουρα χαμόγελα μέσα από τον έρωτα θα έχεις!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, πολλή γκρίνια και ακόμα περισσότερη ζήλια, χωρίς λόγο… Εσύ του 2ου, θα το πω άλλη μια φορά! Όχι στα παράνομα!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ελπίζω να μην παρασυρθείς πάλι σε ουτοπικές υπεραισιόδοξες υποθέσεις 2οκαι 3ο δεκαήμερο, γιατί πραγματικά, αν μείνεις προσγειωμένος, μπορείς να απολαύσεις ρομαντισμό, σταθερότητα, πάθος και απόλυτη επιτυχία στον έρωτα!  
Τα «ΜΗ»: Νευράκια, καυγαδάκια, εντασούλες και μία συνεχή φαγωμάρα στην συντροφική ζωή 1ο δεκαήμερο.. Υπομονή!

 

 από την Ανδριάννα Σαρρή…
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα